Verzending 2!!!! Keer terug gestuurd naar leverancier zonder uitleg!!!! Deze jaar 26, had ik twee keer besteld en levering was in mij stad gekomen in TNT punt. Dat wachten 3 weken en zonder een... Vis mer
Se hva andre synes
Aangezien ik nogal eens iets bestel, kom ik soms op deze site om aan te geven wanneer ik mijn pakket bezorgd wil hebben. Jammer dat je daarvoor een account moet aanmaken, maar het heeft tot nu toe wel... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
- 5 sterren
0 sterren. Beweren dat ik niet thuis was. Lag ook geen briefje in de bus. Ligt nu in een depot ruim een uur hier vandaan. 3x gebeld, zouden naar een pick up point sturen. Niet gebeurd. 4e x bellen, geen pick up point mogelijk. Beweren geen pick up points (post.nl) te hebben. Gaan het nu leveren naar mijn adres. Nog maar zien of dat gebeurt. Nog slechter dan DPD. Ik had niet gedacht dat dat mogelijk was. -5 sterren.
Verzending 2!!!
Verzending 2!!!! Keer terug gestuurd naar leverancier zonder uitleg!!!!
Deze jaar 26, had ik twee keer besteld en levering was in mij stad gekomen in TNT punt. Dat wachten 3 weken en zonder een duidelijke uitleg was terug gestuurd.
Kosten?
200€/1000€!!!!!
Elke dag gebeld/geeinaild. Elke keer gezegd dat morgen verzending komt!!!
Ik zoek er een advocaat om kosten te uitzoeken.
Vreselijke bezorgdienst
Vreselijke bezorgdienst. Een grote bestelling uit Spanje gaat al dagen heen en weer naar Schiphol. Je krijgt dagenlang een sms ze onderweg zijn. Zit dagen te wachten en eindstand komt er niemand. En je krijgt geen bericht niks... Alsof ik niks anders te doen heb. En niemand is te bellen, zwaar frustrerend😡
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Voor de 2e keer een order uit Italië die op Schiphol blijft hangen. Je komt in een loop. Volgens Track&trace gaat je pakket heen en weer. Klantenservice niet te bereiken. Robot geeft aan wat je zelf ook wel kunt aflezen. Ben er helemaal klaar mee.
Ik ben niet tevreden over de bezorging.
Ik ben niet tevreden over de mentaliteit van sommige bezorgers. Als het even moeilijk wordt of tegen zit gaat het te bezorgen pakket naar een afhaalpunt. Ook komt het voor dat de bezorging bij een afhaalpunt niet per mail of anderszins wordt gemeld. Al met al kommer en kwel. Hoe kan een verzender nog beloven dat ik het op tijd in huis heb. Ik denk dat ik tegenwoordig maar weer een fysieke winkel bezoek. Ik heb geen zin aan ergenissen.
Verschrikkelijk slecht
Verschrikkelijk slecht. Elke keer als ik hier besteld heb heeft het vertraging. Slechte communicatie ga zo maar door
They didn’t ring the doorbell
They didn’t ring the doorbell
He did come back
Van de laatste 10 bestellingen slechts…
Van de laatste 10 bestellingen slechts 1 aan huis afgeleverd. Ze komen niet eens bij ons in de buurt. De hele buurtgemeenschap klaagt er steen en been over.
Conclusie: Ze innen wel het geld maar doen niks. Pure oplichting!!
Zeer slechte levering TNT
Ik krijg 'smorgens om een uur of 9 een tijdspanne voor levering tussen 08:00 en 18:00 uur. Ik ga geen 10 uur wachten of en wanneer er iets geleverd gaat worden. Ik ben dus niet thuis. Voorts wordt het pakket in een dorp op 6 km afstand gedeponeerd, dit terwijl er in ons dorp een afleverpunt op 800 m. is. Dus je kunt wel begrijpen dat 1 ster al veel teveel is. Het pakket had ook gewoon bij de buren gebracht kunnen worden. Zij waren dus wel thuis. Als ik ooit iets versturen moet dan nimmer via TNT. Dumpen die organisatie, zo snel als maar mogelijk is.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf…
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf zijn telefonisch niet bereikbaar, krijg via FedEx herinnering factuur binnen die niks weten probeer via tnt om uitleg totaal niet te bereiken, maar wel facturen sturen zelf herinneringen, terwijl ik nooit facturen eerder heb binnengekregen,zal niet weten waarom ben gewoon particulier, bestel niks uit het buitenland, waar FedEx weer achter zit. Heel de middag gebeld alle nummers krijg stom bandje aan de telefoon, ik heb ze maar een mail gestuurd dat ze mij mogen bellen met uitleg over een factuur van € 170. Zeer storend. Je heb bij hun ook gelijk een klantnummer??
Helemaal zo gek? Zou niet weten ooit klant te zijn geweest. Beetje vaag. Pas op met TNT en FedEx. Zeer onbetrouwbaar
Wat een bagger bedrijf klantenservice is hier een heel vies worrd
Wat een bagger bedrijf klantenservice is hier net zoals bij postnl een heel vies woord.
Op 22 dec zouden ze aan de deur zijn geweest, geen briefje in de bus. Omdat ik op de spullen wacht via hun website een alternatief afleveradres opgegeven.
Helaas kun je dus niet zien wanneer er geleverd wordt.
Contact op nemen is onmogelijk alleen via een bot die aangeeft dat dit via de websilte moet, maar dat blijkt dus niet te weerken.
De verzender inmiddels maar geïnformeerd dat ik de factuur pas ga betalen zodra ik de spullen in huis heb, hij niet blij, maar heeft zelf de keuze voor dit bedrijf gemaakt.
Zelfs een ster waardering is schromelijk overdreven, maar je kunt niet minder
Schande van een service 😡
Vreselijk
Vreselijk! Klein doosje vanuit China wat normaal €45 kost rekent men nu €173 voor. Dispuut gemeld… weerlegt men gewoon… echt vreselijk arrogante horken. Nooit meer FedEx TNT
TNT liegt en bedriegt
TNT is zogezegd "langsgeweest" op vrijdag. Wat niet waar is want er waren 6 personen thuis afgelopen vrijdag. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op email reageren ze niet. Dramatisch bedrijf.
Meermaals zogenaamd niet thuis
Eerst zou mijn pakket, bestaande uit eetkamerstoelen, op maandag geleverd worden. Ga je expres hiervoor thuiswerken, krijg je opeens het bericht: ''Ontvanger niet thuis. We hebben een bericht achtergelaten en wachten tot de ontvanger contact met ons opneemt.'' Totale onzin, want ik heb de hele dag geen bezorger langs zien komen of aanbellen en er werd ook geen briefje achtergelaten. Nieuwe afspraak op woensdag gemaakt, exact hetzelfde liedje; weer zogenaamd niet thuis. Bel je vervolgens naar de klantenservice om alleen een bot te spreken, wiens doel lijkt om je leven nog zuurder te maken.
Gigantische slechte bedrijf
Gigantische slechte bedrijf! We zouden onze vracht uit buitenland 27 augustus binnen moeten krijgen, nu 2 september nog steeds niets binnen! Zogenaamd " bezorggebied niet bereikbaar " wat niet waar is. Kan niemand bereiken, spreken of krijg geen antwoord na 2 mails die ik heb gestuurd. Geen smsje, geen mail ter info helemaal niets!! Nooit weer tnt fedex!!
Terrible experience with TNT
Terrible experience with TNT. My package was delayed for two weeks. During that time, I called them every single day. The delivery driver came but didn’t even ring the doorbell — I have camera call logs proving it. This went on for two weeks.
When they finally delivered, they just left my sofa out on the street, even though I had clearly explained where in the building it could be safely placed. I even left my phone number so they could call me if there were any issues with the delivery — but they never used it.
Unprofessional, unreliable, and completely careless service.
I am giving TNT 1 star cos I cannot give 0.
Afschuwelijke service, geen communicatie
Afschuwelijke service. Geen track & trace code ontvangen, maar er wordt ineens een bericht gestuurd waaruit blijkt dat mijn pakket IN EEN TOTAAL ANDERE PROVINCIE !!! opgehaald dient te worden.
Onvoorstelbaar slecht en de hele ervaring rondom het pakket waar ik op wachtte is een FIASCO. ZEER ONPRETTIG & STOREND. Nooit meer hoop ik met deze partij te moeten dealen.
Vriendelijkste bezorger ooit gehad
Vriendelijkste bezorger ooit gehad! Complimenten voor hem
Wat een verbazingwekkend slechte service.
Ik zou maandag een pakketje krijgen, nu is het vrijdag.
Volgens TNT nu al 4 dagen achter elkaar " niet thuis" terwijl ik de hele dag aan het wachten ben op een belangrijk pakketje. Er is geen enkele mogelijkheid om dan maar zelf het pakket op te halen, dus ik zit hier aan vast.
De klanterservice medewerkers zijn lief en begripvol, maar krijgen ongetwijfeld de hele dag boze reacties aan de hand van deze belachelijk slechte leverdienst. Je zou zeggen dat een bedrijf dat pakjes levert ooit een keer een pakje zou leveren, maar dan ben je teleurgesteld met TNT.
Dit is genoeg grond voor mij om nooit meer te bestellen bij een bedrijf dat via TNT levert. Wat een onwijs slechte service.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.