Litt skuffet over kvaliteten på selve spottene.. virkelig dårlig plastikk produkt som ikke står til forventningene og prisen. Forstår at man betaler for pærene, men da kunne man like gjerne solgt ku... Vis mer

Shoppen fungerer bra og produktene er gode. Men UPS som eneste alternative frakt er ikke bra. UPS i mitt område fungerer dårlig, de har kun ett eneste utleveringspunkt som ligger fullstendig ulogisk... Vis mer

Bra lys, men limen på baksiden av ledstripen kunne vært bedre. Når lyset har vert på en stund så påvirker varmen heften på limet spesielt rundt skaphjørne og begynner å slippe. Også endestykket gjør a... Vis mer

Prisen og tilbudet var bra for tre GU10 pærer. Får bare to stykk i butikk for samme pris. Fritt levert på døra så var dette en god handel. Har bare Philips Hue produkter i mitt lys system hjemme. Dett... Vis mer

1. Elektronikkfirma

Philips Hue is an easy, inspiring, and comprehensive smart home lighting system. We create light that is designed to make life easier, more secure and more comfortable. Light designed to help you feel better. Light that sweetens the ambiance and intensifies the experience. We make home lighting more enjoyable, personal and inspiring.

3,4

Middels

7k anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Har ikke fått produktet

26. oktober 2022
Logoen til philips-hue.com

Svar fra philips-hue.com

Hi there,

thank you for taking the time to leave your feedback. We are sorry that your order has not arrived. We had a look in the system and see that the delivery should have been made. However, we would like to look into your case further.

Please reach out to our colleagues on one of our social media platforms (Instagram, Facebook, Twitter) for Philips Hue and we'd be happy to investigate further.

The Philips Hue support team

helt elendig håndtering av…

helt elendig håndtering av bestillingen. varene mine har med unntak av en del, ikke kommet, og det er nå flere uker siden bestilling. det ble oppgitt 2-4 virkedager.

Dere klarer heller ikke lokalisere varen, og har lovet 3 ganger, "i løpet av uka". ingenting stemmer.

12. oktober 2022
Logoen til philips-hue.com

Svar fra philips-hue.com

Hi Bo,

thank you for taking the time to leave your feedback. We're really sorry to hear your full order has not been delivered. We had a look in the system, and see that everything should have been delivered together. We are not sure what went wrong.

We would like to take a closer look at your case. Could you reach out to our colleagues on one of our social media platforms (Instagram, Facebook, Twitter) for Philips Hue in a DM. This would be a more secure way of sharing information.

The Philips Hue support team

Det var på et tidspunkt et godt system…

Det var på et tidspunkt et godt system der var 25 års garanti .De har så siden gjort hvad de kunne for at ødelægge systemet nu brigde der ikke virker så fik de lige 300 kr heldigvis er der masser af andre systemer der virker .

27. oktober 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (7 456 anmeldelser)