Elke keer ik een nieuwe bril nodig heb ga ik sowieso altijd bij Pearl in den Tir. Vriendelijke bediening, veel keuze, professioneel advies en na een week heb ik mijn nieuwe bril. Een bedankje aan... Vis mer
Se hva andre synes
Un tout grand merci à Monsieur Cometti gérant de pearle centre Namur J avais peur de conduire la nuit, les phares des voitures me troublées, après un test de vue, il a trouvé la solution, il m'a co... Vis mer
Voilà ne surtout pas aller chez pearle car aucune connaissance de leur produit et quand il faut trouver une solution plus rien. Ont dirait qu’ils n’ont que un but c’est de faire des ventes sans faire... Vis mer
De verkoper in de winkel in Boom was niet echt behulpzaam bij de keuze van 2 nieuwe zonnebrillen zonder speciale glazen. Hij liet ons aan ons lot over en liet ondertussen nog iemand die na ons is binn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Van trendy merken en monturen tot het voordelige huismerk. Bekijk al onze oplossingen online. Pearle Opticiens a la bonne solution visuelle pour tout le monde. Des marques et montures tendance à la marque maison bon marché. Consultez toutes nos solutions en ligne.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pearle Hornu:
Pearle Hornu:
Service et conseils excellents.
Ik ging naar Pearl opticien in Lier om…
Ik ging naar Pearl opticien in Lier om een nieuwe bril, met voorschrift van een erkende oogarts. Ik koos voor een montuur met verkleurende glazen die ik dan tevens als zonnebril kan gebruiken, de dame in de winkel liet me glazen zien onder een UV-lamp en de donkerste wou ik (85% verkleuring) .
Na verlof in zuid Spanje vind ik dat mijn glazen niet donker genoeg worden, dus ik terug naar Pearl in Lier. Blijkt dat mijn nieuwe glazen maar 75% verkleuren (verkeerde genoteerd/besteld ?) De mevr raadde me aan om in mijn nieuwe montuur witte glazen te zetten en € 300 op te leggen en een aparte zonnebril te nemen !! Maar dat wou ik niet...dat had ik niet besteld ook niet, wel 85% verkleurende glazen. De verantwoordelijke van de winkel zei me dat de glazen verkleurende door het UV-licht dat de zin produceerd ! Is er in het uiterste zuiden dan geen goede zon vraag ik me af ? We hadden stralend goed weer, alle dagen zon, stralende zon, en dan krijg je te horen dat de glazen zich moeten aanpassen na verschillende keren bruin en dan terug weer wit te worden ! Wel...ik ben niet tevreden ! Echt niet...en dan koop je een zonneklepje van €15 om op je bril te zetten , en dan knippen en slijpen ze dat nog slecht ook !! Geen 2 dezelfde vormen van de glazen ! Ik wil 85% verkleurende glazen !! Geen 75% !! Daar betaalde ik niet voor ! Je wil wat je koopt...en niets anders ! Ik ben erg teleurgesteld in deze winkel van Pearl !
Aucun accueil client
Aucun accueil client, après 20 minutes d attente dans le magasin de ville 2, à 15h20, l unique vendeuse est partie dans la réserve. Honteux de chez honteux, j ai été nettement mieux servi par iservice toujours dans la même gallerie qui à changé l écran du GSM de mon fils.
Malheureusement il n' y a pas moyen de mettre zéro ou aucune étoile.
Impossible de résilier son abonnement
Voilà déjà plusieurs fois que j'essaie de mettre fin à mon abonnement Pearle, que je trouve beaucoup trop cher. Le magasin où je me rendais habituellement est constamment fermé, faute de personnel. Habitant en province de Luxembourg, il faut à présent que je prenne la voiture pour me rendre dans un autre magasin et donc il me semble que j'ai le choix de changer ! Mes emails n'ont trouvé aucune réponse, aucune réaction, je n'ai pas accès à mes données de contrat. Apparemment, pour résilier son abonnement, il faut soit envoyer un email, soit téléphoner. J'ai envoyé plusieurs emails qui sont restés sans réponse, je préfère garder une trace écrite plutôt que de passer des heures au téléphone. Par contre, les rappels, ça on sait les envoyer !!!
Le personnnel est très gentil et le…
Le personnnel est très gentil et le service est irréprochable, mes lunettes commandées sont impeccables.
Heel goed geholpen in Denderleeuw
Heel goed geholpen in Denderleeuw. De dame is heel vriendelijk en behulpzaam en we kregen ook mooie voordelen
3 mois pour avoir mes lentilles
Je commande mes lentilles le mois de fevrier et je pas reçu depuis 3 mois de ma commande. Et pas de solution, il faut attendre
Zeer teleurgesteld in de klantendienst…
Zeer teleurgesteld in de klantendienst van Pearle Opticiens.
Ik nam telefonisch contact op omdat ik verkeerde lenzen had ontvangen en vroeg vriendelijk om een oplossing of omruiling. De medewerker was echter erg onbeleefd en totaal niet behulpzaam. Er werd geweigerd om mee te denken of de lenzen te ruilen, en tot mijn verbazing werd het gesprek gewoon abrupt beëindigd.
Dit is absoluut niet de service die je verwacht van een professionele opticien. Ik voel mij totaal niet serieus genomen als klant.
Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier bestel.
Correct, vriendelijk en bekwaam personeel.
Al jaren klant bij Pearl. Altijd tevreden. Heel vriendrlijk en duidelijke communicatie. Vandaag 2 nieuwe brillen opgehaald. Ingevuld formulier voor ziekenfonds lag klaar. Van een oudere bril werd beentje hersteld. Merci!!!👍👍👍
Heel onvriendelijke verkoopster in…
Heel onvriendelijke verkoopster in Lommel! Het is de bedoeling om klanten verder te helpen als er iets mis is, een productiefout waar we dus zelf niets aan kunnen doen, terwijl we binnen de termijn van 2 jaar garantie zitten. Maar in plaats daarvan ontkende de winkelbediende het probleem en kon ze niets meer betekenen voor ons. Mooie service is dat!!! En dan dat onbeleefd en onvriendelijk gedrag er nog eens bij. Echt schandalig, zeker geen aanrader filiaal in Lommel. En ben blijkbaar niet de enige!
Très satisfait de mes lunettes
Très satisfait de mes lunettes, dès les premières minutes, la vision avec mes lunettes progressives étaient impeccable, vendeur extrêmement à l'écoute et donnant énormément de bons conseils. Merci beaucoup.
Vous payez pendant 24mois
Vous payez pendant 24mois
45euros
Les lunettes ne vous appartiennent pas! !! !
Lunette pliée pas garantie
Supplément
Personnes désagréable
Charleroi déçue
Vandaag nieuwe bril gekocht bij Pearle…
Vandaag nieuwe bril gekocht bij Pearle Turnhout aan de Carrefour. Nieuwe zaakvoerder, heel aangename gast. Een heel groot verschil met de vorige!!!!
Je met spécialement un commentaire pour…
Je met spécialement un commentaire pour le pearl qui se situe au docks, équipe au top! Service client parfait, ils sont gentil, humain, à l’écoute un 10/10 ! Dommage qu’on ne peut pas noté le magasin séparément des autres car ils méritent les 5 étoiles! Merci!
Alle lof voor Claudia in het filiaal in Westmalle!
Ik kocht mijn bril bij Pearl in Westmalle. Bij het maken van een afspraak raad ik zeker aan om naar Claudia te vragen. Zij houdt het filiaal draaiende en weet duidelijk waarover ze spreekt.
Claudia heeft mij in eerste instantie uitstekend geholpen, maar de uiteindelijke afhandeling en bestelling werden door een collega overgenomen. Helaas liep het daar mis: er werd een verkeerde sterkte van glazen besteld. Dat kan uiteraard gebeuren, maar daardoor moest ik wel veel langer wachten op mijn bril.
Toen ik de bril ging afhalen, werd mijn probleem in eerste instantie afgedaan met de boodschap: “mevrouw, u moet er gewoon wat aan wennen.” Er werd niet echt geluisterd, laat staan naar een oplossing gezocht.
Gelukkig hoorde Claudia het gesprek en kwam ze meteen tussen. Ze stelde me gerust en zei: “mevrouw, zet u even rustig neer, we lossen dit op.” Uiteindelijk bleek dat er inderdaad een verkeerde sterkte van het doktersattest was overgenomen. Gewoon wennen was dus helemaal geen oplossing.
Claudia zorgde ervoor dat er een nieuwe bril werd besteld met de juiste sterkte en volgde dit correct op.
Alle lof voor Claudia in het filiaal in Westmalle!
Bij Pearle Leuven in de Diestsestraat…
Bij Pearle Leuven in de Diestsestraat een bril gekocht.
Goed onthaalt geweest en perfect verder geholpen met goede raad.
Ook de levering achteraf was perfect en zelfs te vroeg.
Zeker een aanrader.
Mijn bril had een klein defectje en ik…
Mijn bril had een klein defectje en ik ben zonder afspraak de winkel in de Langemunt (Gent) binnengestapt. Ik werd snel, gratis en met de glimlach geholpen. Topservice!
Meest onbeleefde en niet helpende mensen
Meest onbeleefde en niet helpende mensen waar ik ooit mee te maken heb gehad. Heel gedoe voor het retourneren van een bril, worden aan een tafel gezet terwijl ze dan allemaal iemand anders beginnen te helpen. Ga naar de Hans Anders!!!!
Très contant de mes deux nouvelles…
Très contant de mes deux nouvelles paire de lunette . par contre il me donne un bon de 85 € .
je me dit comme j'ai un bon je me ferais bien une paire pas trop chère pour la conduite nocturne ? pour 2 verres dans une de mes monture +- 250€ avec le bon ? je suis tomber sur le postérieur.. garder le votre bon merci .
Schandalig
extreem onvriendelijk, schandalig gedrag van t "personeel" in het filiaal Mechelen zuid. Ik ga t hier zeker niet bij laten!!! Aan iedereen blijf er weg, mijn goede raad!! Zielige leugenaars zijn het :-(
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.