eyes and more Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik ga altijd naar Kuurne altijd zeer goed geholpen geweest maar jammer genoeg werkt die mevrouw er niet meer en is er nu ander personeel. Wij kopen daar altijd onze brillen maar deze keer niet... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik draag al ruim 10 jaar een bril en dit is de eerste keer dat ik zo ontevreden ben over de kwaliteit van een montuur. Ongeveer 11 maanden geleden kocht ik deze bril (versailles). Al snel b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij gaan altijd bij de K in Kortrijk heel vriendelijk personeel, mooi betaalbaar assortiment . Voor (kinder)brillen in combinatie met een garantie hele goeie service. Brillen worden regelmatig ter pl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Magasin de Namur au top. Je suis entrée par hasard car j'avais vu le panneau extérieur annonçant l'offre du black friday. Franchement, ça me paraissait trop beau pour être vrai....Et surprise :... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Helse- og velværebutikk

Skrevet av virksomheten

Een bril is voor eyes + more meer dan een bril. Een bril dient niet alleen om goed te kunnen zien maar laat ook zien wie jij bent! Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, 's avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

49 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kwaliteit montuur ondermaats

Ongeveer 11 maanden geleden kocht ik deze bril (versailles). Al snel bleek dat het montuur voortdurend afzakte, ook nadat het meerdere keren werd afgesteld. Na wat aandringen werden er anti-slip neuspads geplaatst, maar ook deze bleken het probleem niet op te lossen. Deze neuspads zijn ook al kapot aan het gaan.

Daarnaast zijn mijn glazen intussen tientallen keren uit het montuur gevallen. Ik ben hiervoor meerdere keren terug naar de winkel geweest om de vijsjes opnieuw te laten aanspannen/nieuwe vijsjes te laten plaatsen. Helaas had ik daarbij vaak het gevoel dat mijn klacht niet echt serieus werd genomen.

Na opnieuw mijn frustratie te hebben geuit, werd uiteindelijk aan één kant een rubberen vijsje geplaatst. Dit houdt het glas voorlopig beter op zijn plaats, maar is duidelijk zichtbaar en daardoor esthetisch niet ideaal. Aan de andere kant werd dit niet gedaan, waardoor mijn glas daar nog steeds uitvalt.

Bij andere optiekers heb ik buiten de normale slijtage nooit dergelijke problemen ervaren.

Ik ben bereid mijn ervaring bij te stellen als dit alsnog op een correcte manier wordt opgelost.

15. august 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik ga altijd naar Kuurne altijd zeer…

Wij kopen daar altijd onze brillen maar deze keer niet tevreden. Was de 2de keer dat ik er was met zelfde bril waarvan het glas uit gevallen was dus moet er toch iets niet in orde zijn. Ze hebben het glas er terug ingestoken
Ik was niet tevreden met dat hij nog in garantie is maar ze konden dat niet begrijpen.
Bril terug gekregen zelfs de neusjes niet recht gezet en geen nieuwe opgestoken heb het achteraf nog zelf moeten vragen. En ook wetende dat ik ook nog een nieuwe bril kocht op dat moment .
Denk niet dat ik nog terug ga naar Kuurne

12. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Premiere paires de lunette achetèe avec…

Premiere paires de lunette achetèe avec une promo 3 paires pour un tel prix...jamais plus 😡 les verres de lunettes sont impossible à nettoyer convenablement on dirais qu’une couche grasse est omni prèsente sur les verres.lunettes qui se sont èlargies de suite. Des tas de griffures sur les verres alors que je prends soin des lunettes bref hyper en colére et deçue
Lunette achetèe à la mèdiacitè liége.

9. august 2026

Jammer

Jammer. Na ruim 20 jaar vaste klant geweest te zijn, is het afgelopen.
Heb afgelopen kerst 3 nieuwe brillen (actie) gekocht met op 1 bril een verzekering (werkbril) nu zaten er al wat krassen op, en sinds van de week 2 gemene die je goed ziet als de zon in je ogen schijnt. Van de week een afspraak gemaakt voor 2 nieuwe glazen.
Blijkbaar hebben ze met aanschaf een verzekering op een andere bril ( prive) gezet. En kreeg als stom antwoord te horen,: ' ja wij kunnen niks'
Lekker dan. Wanneer ik zei dat ik dan maar naar een andere opticien ging vond ze het allemaal best. Zonder overleg met een bedrijfsleider die die tijd niet aanwezig was.
Nou, prima hoor. Kan met mijn centen overal heen. Voor mij een tijdperk afgesloten.

7. august 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De afgelopen maanden telkens terug…

De afgelopen maanden telkens terug gegaan naar vestiging Oss. Waar ik altijd zeer tevreden was. Tot in september afgelopen jaar er verkeerd gemeten werd. Gelukkig toch een goede service na enkele weken en ik nieuwe glazen kreeg. Twee maanden geleden vond ik het leuk om er een ander montuur bij te kopen. En vlak voordat deze klaar was, er een glas uitviel bij mijn oude. Deze is er terug in gezet... waar ik zelf moest vragen om mijn glazen even te poetsen omdat deze erg vettig waren, voordat ik deze weer tegelijk op kon zetten. Waarop het antwoord kwam: "Ik heb uw glazen niet aangeraakt."
Zeer onvriendelijk...

Vervolgens heb ik die week nog een zonnebril gekocht en een ander montuur. Toen kwam het telefoontje dat ik een ander montuur uit mocht zoeken. Omdat het montuur beschadigd was tijdens het erin zetten van de glazen. Hoewel ik dit montuur had uitgezocht voor de bruiloft van mijn zoon. Weer terug. Ander montuur uitgezocht. Toch de beschadigde bril meegekregen. Nu blijkt dat de glazen daarvan niet goed zijn geslepen en er ruimte zit tussen het linkerglas en het montuur.

Nieuwe montuur was met spoed binnen. Ook daar zit het linkerglas er niet goed in, waar ik weer voor terug moest. En xij zeggen dat deze wel vast zit. Maar er zit duidelijk speling tussen montuur en glas.

En ik zie de gezichten al als ik binnenkom. Natuurlijk heb ik aangegeven dat ik het een slechte zaak vind. Ook heb ik het idee dat de monturen van mindere kwaliteit zijn.

10. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Seit fast 30 Jahren Kunde bei dieser…

Seit fast 30 Jahren Kunde bei dieser Brillenoptikerfirma, ist das beinahe "Unmögliche" eingetreten: Das Brillengestell ist an einer Lötstelle gebrochen und müßte einfach nur wieder repariert werden. Aber daran verdient man eben kein Geld - angeblich ! Mit einem guten Service einen guten Lohn zu verdienen, seinen Lebensunterhalt damit zu ermöglichen, setzt s e h r viel mehr voraus, als nur ein schickes Aushängeschild oder protzige Etalagen etc. ! Nun teilte mir der Angestellte mit, daß dieser Gestellbruch nicht gelötet werden kann, weil sie das Equipment dafür nicht in der Filiale zur Verfügung hätten. Ich sollte doch bitteschön eine neue Brille anfertigen lassen, weil die letzte auch schon wieder vier Jahre her ist... ! Never ending Story :-( ! Nun gut, meine ich, dann machen wir einen kurzfristigen Termin, welcher, oh Wunder, auch wirklich kurzfristig war, nämlich schon am Folgetag. Da bin ich das 2. Mal stutzig geworden. Am besagten Folgetag suchten wir gemeinsam ein neues Brillengestell, mehrere sogar und als ich endlich eines auserkoren hatte, machte der Angestellte eine Kostennote . . . und nannte eine SUMME über 500, - € , was mich zum 3. Male stutzig machte ! Ich schüttelte den Kopf und lehnte diese Unverschämtheit kategorisch ab, worauf er erneut diverse "Rechenoperationen" begann und dann eine Summe über "nur" noch 320,- € kleinlaut nannte. Ich brach diese Farce ab und schloß mit Eyes + more endgültig ab !!! Als ich das 1. Mal bei E + M in Berlin, Schönhauser Allee zu Gast war, bekam ich eine passende, schöne und vollwertige Brille für nicht mal 100,- DM !!! Und heutzutage wollen diese IRREN Produkte von über 500,- € verkaufen ! : Das 10-fache für weniger Service, weniger Leistung und noch viel weniger Vertrauen. Schämt Euch und verschont uns mit solchen Abzockgebahren - ein perfides Geschäft mit der (Augen)Krankheit !

19. juni 2026

geweldige medewerkers

ben vorige week in winkelcentrum woensel geweest bij eyes and more , de medewerker van de winkel heeft mij echt uitstekend geholpen , luisterde goed naar mij en wist exact wat ik bedoelde , gisteren mijn nieuwe bril opgehaald en uiterst tevreden deze man begrijpt hoe je een tevreden klant krijgt en houd , echt geweldige service en de medewerker krijgt een dikke 10

15. juni 2026

Satisfaction +++

Depuis l ouverture de ce magasin je suis à ma 7ieme paire .J ai commencé avec la succursale de tournai et puis Namur ,où là on m à fait un examen optique top et serieux ,d après mon ophtalmologue .Hugo et Sébastien de Namur sont très compétents,agréables. On ne peut mieux!Au moindre souci ,tout rentre dans l ordre ;très à l écoute de notre demande,ils conseillent si l on hésite sur telle ou telle monture..Je leur mets ma note de 10/10 et je continuerai toujours dans cette optique🙂

21. juni 2026

Waar voor je geld

Tis wel belangrijk dat je een afspraak maakt online , maar als je dat hebt je komt binnen jouw beurt , krijg je echt goeie hulp wat je zoekt zelf dingen kiezen op een bordje ze adviseren past het zo nee zeggen ze zelf iets anders . Vriendelijke mensen. Tevreden en goeie kwaliteit

13. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ging naar de winkel van Eyes +more…

Ik ging naar de winkel van Eyes +more in brugge ,na een heel slechte ervaring in oostende (zelfde winkel)
En kreeg daar direct hulp en bevestigden mijn ongenoegen .
Nu kijk ik met plezier door mijn paarse bril .BEDANKT voor jullie hulp
Brugge is top !!!!!

10. juni 2026

Deux expériences négatives

Deux expériences négatives. Les verres tombent tout le temps. Le prix annoncé change car on vous oblige presque à prendre une assurance en plus. Les verres progressifs sont mal ajustés, je dois descendre les lunettes sur mon nez pour rouler en voiture. Une des paires pose sur mes joues alors qu'on m'avait certifié qu'avec le réglage ce ne serait pas le cas. Je déconseille fortement cet opticien.

2. april 2026

Patricia est au top !

Merci à Patricia de la boutique de la Médiacité, pour sa patience, ses conseils , sa disponibilité et sa gentillesse. Quel plaisir d'avoir des personnes aussi compétentes et aimable. Un tout grand merci à elle ! Elle est vraiment au top !

2. mai 2026

Onder invloed personeel

Ik en mijn vrouw hebben deze maandag in eyes and more in Kuurne shopping nog nooit zoiets meegemaakt…we gingen afrekenen aan de kassa en de gerante wist niet waar ze stond…duidelijk onder invloed van drugs…zag je ook aan de ogen en vooral de neus was nog wit gepoederd….een schande met de aanwezigheid van kinderen

4. mai 2026

eyes@ more NOOIT meer

Ik kocht voor de eerste maal een bril (multifocaal) bij eyes+more. Nooit meer! Onbekwaamheid tot en met. Na aankoop en bedenking de ogen moeten wennen, bleek dat de bril totaal andere waarden had dan voorgeschreven door de oogarts. Nieuwe glazen werden besteld. Zicht weeral niet goed. Terug naar de winkel, bleek dat de glazen verkeerd in de montuur gezet werden. Zelfde verhaal terug naar de winkel. Bleek dat de glazen nog steeds niet goed ingepast werden. Verhaal gaat verder, slecht zicht. Terug naar de winkel met vraag om glazen uit te meten. Bleek dat en de focus en de waarden van het zijdelingse zicht verkeerd waren (nochtans premium glazen - grote opleg - besteld). Na ongeveer 1 jaar heb ik nu een bril die correct (hoewel?) is. Moraal van het verhaal : bezin voor je begint. Eyes+more een brilverkoper die totaal onbetrouwbaar is, die tot tweemaal toe verkeerde glazen levert, die onbekwaamheid tot handelsmerk verheft.

1. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv