Se hva andre synes
Beste, Ik kocht deze namiddag een treinticket daltarief voor 19h09 om stipt om 19h22 op 16 juni 2026,deze werd zonder geldig opgegeven reden gecancelled, dus van daar deze review, is er een mogelijk... Vis mer
Door het grote aantal marginalen, illegalen en criminelen op de spoorlijn tussen Luik en Oostende zijn er amper controles, zeker niet rond Brussel. Nu verhoogt de NMBS de boetes, maar in de pr... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijke medewerker
Wij wilden treintickets kopen in ‘t station Berchem (Antwerpen) aan de balie, we zijn dit niet zó gewoon. Én een medewerker sprak ons aan. Vroeg wat we moesten hebben, en hij hielp ons met de “voordeligste” tickets te kopen 👍🏻
Hij was ook super vriendelijk, duidelijk en ook nog eens héél grappig ;-). Die mijnheer deed duidelijk z’n job graag. Een duim voor deze medewerker, dankjewel 5/5 !! Maar zelf zouden we het niet kunnen gedaan hebben…
Betaal 18 euro voor als gewoonlijk te…
Betaal 18 euro voor als gewoonlijk te laat te komen nergens plaats om te zitten + geen airco schandalig
Kaartje kopen met cash geld aan de…
Kaartje kopen met cash geld aan de automaat is onmogelijk! Of ze zitten vol met geld of ze zijn defect. En bij de balie er is een rij van meer dan 1 uur wachten!
Slechtste treinsysteem ooit
Slechtste treinsysteem ooit. Vertragingen en afschaffingen bij de vleet. Privatiseren die handel.
Trein zonder locomotief
Trein van Oostende naar Leuven genomen. Komen wij na 15min pas te weten dat er geen locomotief aan de trein gekoppeld was waardoor de trein niet kon vertrekken. De aankoppeling duurde dan ook weer ontzettend lang en onze trein had 50min (!) vertraging omdat de NMBS nooit kwaliteitsvol OV kan bieden. Schandalig, zeker voor de gestegen ticketprijs en afschaffing van frequentere treinen!
Airco kapot
Airco kapot, helemaal zweten en niet normaal warm het is denk ik 34 graden in een wagon! WARMER DAN BUITEN! Echt niet normaal mijn zweet druppelt naar beneden en voel me helemaal niet goed! Breng dit in orde aub(S treinen)
Trein daagt niet op
Trein daagt niet op. Trage en niet optimale communicatie.
Altijd te laat
Je zult altijd en overal te laat aankomen ik snap echt niet sta je zo veel moet betalen hiervoor. is gwn NOG erger dan de lijn. Of ze komen te laat aan of je staat ergen ene half uur vast en als ze afroepen waarom hoor je ze nog niet.
Trein gecancelled na aankoop daltarief
Beste,
Ik kocht deze namiddag een treinticket daltarief voor 19h09 om stipt om 19h22 op 16 juni 2026,deze werd zonder geldig opgegeven reden gecancelled, dus van daar deze review, is er een mogelijkheid dat ik mijn geld terugkrijg? 3.20€ dit kan nagekeken worden in de app, screenshot by de hand.
Nigel de Wetter
Vertraging
Vertraging, vertraging en nog is vertraging. Ik vraag mij echt af welke opleiding ze krijgen. Altijd iets. 2 uur extra onderweg. Maar wel schoon betaald op tijd. Echt sukkelaars
Een schande dat de railpass is…
Een schande dat de railpass is afgeschaft. Je komt 15 min voor dat je trein vertrekt aan het station. Maar je staat een half uur in de rij om een ticket te kopen aan de machines, door de ouderen die zitten te prutsen om een ticket te kopen.
Veel te hoge boetes, te weinig controles
Nu verhoogt de NMBS de boetes, maar in de praktijk zal dit bij gebrek aan controles waar het moet vooral de brave maar verstrooide treinreiziger treffen.
Laten we wel wezen: ook ik moet soms spurten om de trein te halen, al dan niet omdat het perron veranderd is, en koop m'n ticket vaak als ik reeds op de trein zit, want dan heb ik tijd. Dat mag niet, maar ik betaal altijd en doe niemand kwaad. Ik zal het slachtoffer zijn van deze maatregel, die het échte probleem van ons spoor niet oplost.
Voor wie het niet gelooft: welkom in Brussel Zuid.
Vrij goed
Vrij goed. Heel overzichtelijke website. Heeft minder vertraging als de lijn.
Heel slechte dienst vaak moest ik…
Heel slechte dienst vaak moest ik blijven staan want de zetels werden gereserveerd voor schools
Ik betaal geld om op mijn voeten te blijven staan door mijn hele rit
Schandalig
Vreselijke service
Ik heb het afgelopen jaar bijgehouden hoevaak mijn trein vertraging had tussen Oudenaarde en Brussel, maar liefst 9/10 keer bleek dit het geval te zijn en bij meer dan de helft van de keren was dit langer dan 15 minuten. Schandalig dat deze mensen zelfs nog durven staken.
Sinds 1 jaar geen bedrijfswagen meer en…
Sinds 1 jaar geen bedrijfswagen meer en neem sinds die tijd de trein voor naar Brussel te gaan. Constant vertraging, treinen afgelast. Catastrofe... Slechte keuze mijn bedrijfswagen stoppen...
I would give 000000 in a heartbeat.
I would give 000000 in a heartbeat.
I am way on time, they arrive on time, I sit in a stilstanding train for quite a while before it leaves. Just for the record that's how much time in advance the train and myself were there! It left and managed to arrive at the time my connection is leaving. Rather than waiting for an entire train that needs this connection, the train stood there closed doors for minutes on end, with the message that boarding the train wasn't allowed anymore. We were late because of them, ran to make our connection, to see the train still there, only the literally lock us out. WORST TRAIN COMPANY EVER AND I'VE USED MANY TRAINCOMPANIES IN VARIOUS COUNTRIES. Overpriced for the "service" it offers. And they wonder why I'd rather drive my car... regret taking the train today.
waardeloos
Begint steeds met een kleine vertraging die steeds oploopt om dan uiteindelijk de trein af te schaffen.
Weer een trein in panne, wat rommel is dit, op twee weken tijd al twee keer, 40 min. wachten, de andere afgeschaft.
Dan de bus genomen voor het laatste deel, geen vergoeding door hun onkunde.
NMBS stelt opnieuw teleur
Ik neem minder dan 10 keer per jaar de trein (professioneel en privé gebruik gecombineerd), maar elke keer ik het wel doe weet ik opnieuw waarom ik het niet meer doe. Op 1 mei de train genomen van Hasselt naar Genk om er met de familie naar de O-parade te gaan kijken. In de heenrit had de trein, waar weinig volk op zat, 7 minuten vertraging. Voor de terugrit, waar nog minder mensen op zaten, was dit bijna 20 minuten. In beide gevallen was er geen uitleg over waarom de trein te laat was. Een conducteur hebben we op beide ritten niet gezien. Volgende keer toch nog eens goed nadenken, vooraleer ik deze vervoersoptie nog eens overweeg.
Het is afgelopen met de gebruiksvriendelijke app
De NMBS app was een gebruiksvriendelijke snelle app. Waarom moeten jullie dat nu persé veranderen? Willen jullie enkel meer data verzamelen?
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.