Vi har god erfaring med Mspa. Har nå kjøpt vårt boblebad nr 2 fra dem. Det første gjorde jobben sin, men vi oppgraderte og lot nevøen vår overta det gamle. Vi kjøpte også utedusjen derfra. Da vi treng... Vis mer
Kjøpte Carlton 6p i september 2021. Plassering ute under tak, tørt med god beskyttelse for vær og vind. Fungert utmerket 1 år. Siden januar 2023 har jeg byttet sirkulasjonspumpe 2x (selvsagt etter MSP... Vis mer
Bestilte en tekapo for å ha nå til sommeren. Fikk jacuzzien og motoren funker ikke, vi ringer dem å de ber oss om å skrive en servicemail, di blir enige om å sende ny motor, nå er det gått 2-3 uker s... Vis mer
At produktene ikke har lengre levetid enn to år, er veldig underkommunisert. Ved feil må du dokumentere at det ikke er du selv som er ansvarlig for at ting ikke fungerer og ved bare det minste avvik p... Vis mer
Mspa.no – Norges mest solgte boblebad Kjent fra Sommerhytta på TV2! Vi har levert over 100 000 Mspa boblebad i Norge, og vi gleder oss til å ønske enda flere badeglade familier velkommen. Mspa boblebad er markedets beste valg: ✅ Innebygd rense- og varmefunksjon for enkel vedlikehold ✅ Markedsledende kvalitet, uslåelige priser og moderne design ✅ Plug & Play – klart til bruk på 5–10 minutter ✅ Rask levering rett hjem på døren, over hele Norge Mspa er familiens favorittprodukt som skaper glede hjemme og på hytta året rundt. 👉 Oppdag vårt utvalg og bestill ditt boblebad i dag!
Edvard Griegs Vei 1 , 1410, Kolbotn, Norge
- kundesenter@mspa.no
- mspa.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Mspa garanti og service
Vært i kontakt med kundesenter hos Mspa vedr. garantisak på et av badene jeg har. For en service og rask tilbakemelding på henvendelse min. Er bare å ta av seg hatten. Er storfornøyd med både Camaro og Tekapo som er variantene jeg har fra Mspa. Ser virkelig frem til hver gang jeg får benyttet disse og kan ikke skryte nok av service kundesenter i mitt tilfelle Cornelius yter. Uten tvil, absolutt en seriøs aktør i markedet og mitt foretrukne første valg, terningkast 6 av 6 poeng.
Har hatt Silvercloud i 4år og er godt…
Har hatt Silvercloud i 4år og er godt fornøyd. Riktignok er alle elektriske komponenter byttet 1gang, men jeg tar mesteparten av skylden da det har stått ubrukt i kuldegrader. Badet har de siste 2år stått på hele vinteren, og store deler av sommeren-vil si det er god kvalitet. 4 personer som er glad i mat går nok ikke oppi, men passer bra til 2.
Dette er det største driten dere…
Dette er det største driten dere selger... om man ikke er fornøyd så får man ikke pengene tilbake heller.
Pengene er ikke verdt det.
Sto ingenting om når vi kjøpte det i august 2021 at temperaturen går ned når boblefunksjonen er på så synker temperaturen, det står det ingenting om i produktinfoen når vi kjøpte det nei dette er bare mannshit å ha... nesten som at man sku ha gått til forbrukerombudet..
Super kundeservice og lynrask behandlingstid på reklamasjon!
Leverte inn enhet med ødelagt panel torsdag ettermiddag. Fredag fikk jeg beskjed om at reparert produkt var på vei til meg med hjemlevering.
Full score for rask og hyggelig kundeservice!
Fraværende kundeservice
Boblebadet er forøvrig fint og bra, men dukker det noe problemer har du trøbbel så sliter du.. Her vrei den delen hvor du tømmer badet seg mens det sto i bruk. Rare greier, men vi har gjort alt etter anvisningen og har jackofoam under. Var brukt i 2 mnd. Sendte inn klage. Hørte aldri noe tilbake. 3 mnd etter får jeg mail hvor de spør om jeg var fornøyd med servicen etter kontakt... Svarer at jeg aldri fikk hjelp, og gjorde dette i ro omganger til. Et år etter har jeg fortsatt ikke hørt noe. Kjøpte til slutt pumpe i dyre dommer for å få tømt det, og kommer aldri til å handle fra mspa igjen.
Pass opp!
Pass opp!! Her får du ikke hjelp. Kjøpte bad for 14 000 12 Maj. Virket ikke. Tok 2 uker før Mspa tok det tilbake for reparasjo..etter mye mas. Skulle ta 2-3 dager. Idag er det 29 Juni...fortsatt ikke sett til badet. Brukt utalige timer i telefon der jag kun fått uhøflige svar. Idag kom pakken fra Mspa...kun lokket og posen til badet..ikke noe mer. Mspa sier de sendte det for en uke siden..og Post Nord sier de levert..så her sitter vel jag med 14 000 mindre på kontoen og ett lokk til en bubbelpool.
Maka...styr unda!!!
Kundeservice
Aldri opplevd dårligere kundeservice. Visst du handler derifra så kryss fingrene for at du aldri får problemer med produktet, for garanti/reklamasjon finnes ikke hos de. Du skjønner at de har klare retningslinjer der de avviser alt, og skylder på feil bruk uten å kunne bevise det.
Fikk helt nytt basseng med hull i
Fikk helt nytt basseng med hull i. Sendt inn og fikk tilbake lappet. Ikke nytt basseng. Kommer aldri til å handle igjen.
Et godt råd til alle- LIGG UNNA dette…
Et godt råd til alle- LIGG UNNA dette firmaet.
Skulle kjøpe en ute dusj som var lagervare iflg nettbutikk men det var det likevel ikke. bruker lang tid på å besvare henvendelser og umulig å nå på telefon.
Tragisk kundeservice og dårlig produkt
Tragisk kundeservice . Meldt feil om lekkasje .små prikker i lime / skjøter som lekker. Virker som badet går i oppløsning . De sier bare at det er utenfor garanti . 2,5 år gammelt . Skiftet motor 1 gang allerede . Når alt var i orden var det helt topp . Vi tenkte at vi skulle kanskje oppgradere til feks spaxo, men jeg tror jeg drøyer dette i hvertfall fra dette firma .
Fornøyd i to år, men så...
Fornøyd i to år. Denne tredje sommeren skulle vi sette det opp igjen og sikkerhetsknappen har rustet, selv om det har ligget lagret tørt og vi aldri har hatt uhell med søl på denne delen. Som det står på mspa sine nettsider så holder de oppblåsbare boblebadene kun to år. Mye penger ut vinduet og mye søppel som skader miljøet. Ikke anbefalt
Joda
Joda, rask levering, men hvis du får problemer....fryktelig lite imøtekommende, alle unnskyldninger for at garantien skal gjelde. Brukte boblebadet 4 mnd i fjor, satt det opp i år, og opplever at den ene langsiden siger utover, og mister formen. BRUKERFEIL....to voksne mennesker, ta et bad i uka, sitter på hver sin kortside. Ikke overfylt med vann, ikke overfylt med luft, ikke står den i direkte sol....lurer på hva garantien gjelder for? Nei, blir ikke kjøpt noe mer fra mspa, gikk ut fra at det skulle vare noen somre i alle fall.
To års garanti og løsningsorientert kundeservice gjør oss til fornøyde kunder
Vår opplevelse er at MSpa har en profesjonell og løsningsorientert kundeservice, og de har gitt oss et inntrykk av at fornøyde kunder er deres viktigste målsetting. Jeg har av ulike årsaker vært i kontakt med kundeservice flere ganger, og har alltid blitt møtt med overraskende positive løsninger.
Da vi satte opp vårt to år gamle boblebad i påska opplevde vi dessverre at det etter noen dager oppstod lekkasje i en skjøt, som førte til at vannet rant ut. Som en del av rutinene for vurdering av garantisak hos MSpa ble vi bedt om å dokumentere skaden ved å ta bilder av badet. Ettersom badet vårt allerede var pakket sammen ble det vanskelig for oss å dokumentere dette - men på tross av manglende dokumentasjon ble saken løst ved at vi fikk tilsendt ny belg. Saken ble raskt løst, og nytt bad ble raskt levert! :)
Tips ved eventuelle skader/garantiforespørsel: ta bilder av skaden før du pakker sammen badet.
Ellers vil jeg dele følgende erfaringer/råd:
1. Pass på å ikke fyll badet med for mye luft. Vær obs på at lufttrykket i badet kan endre seg de første dagene etter montering, og ved temperaturforskjeller i luften. Det er bedre med for lite luft enn for mye.
2. Kjøp oppblåsbart lokk for å unngå at regn samler seg på trekket. Bruk gjerne en elektrisk pumpe for å fylle opp lokket. Ved riktig mengde luft i både bad og lokk fungerer dette perfekt sammen.
Min erfaring er at man får mye for pengene her. Boblebadet er enkelt å montere, og enkelt å vedlikeholde.
To års garanti - samt løsningsorientert kundeservice - har ført til at vi nå går inn i vårt tredje år som fornøyde kunder hos MSpa!
Tipp topp service, utstyr og leveringstid
Fantastisk kort leveringstid, sjøl helt til Bodø! Bestilte torsdag kveld, fredag formiddag var det pakket og på vei, med antatt leveringsdag tirsdag. Det kom mandag! De hadde glemt å pakke isolasjonslokket, så jeg sendte mail om det mandags kveld, og torsdag ble det levert. Mindre enn ei uke på hovedleveransen OG reklamasjonen er imponerende.
Spaet fungerer nydelig, og vi er veldig glade for den investeringa i velvære. Kjøpte forresten Tekapo, som er overraskende stort. Nesten så jeg må finne på noe lurt for å kunne spenne fra imot andre sida, for ikke å skli for dypt nedi, og jeg er ikke lita.
Tipp topp service og utstyr! Så venter vi spent på neste strømregning. Hahaha!
Dålig kundebehandling
Dålig kundebehandling. Tar ikke garantiansvar på alvor....
Kjøpte mapa Camaro 6p og er stort sett…
Kjøpte mapa Camaro 6p og er stort sett fornøyd. Den står på vår hytte på Skaidi, i Finnmark. Holder fint 40,5+ når det er under 20- grader ute ! Uten bobler med 2 voksne i -20 grader ute klarer Camaroen over 37+ i ca. 2 timer og det holder for oss !
Vi har isolert den med 70mm Styrofoam i bunn og lokk og bruker yttertrekket i tillegg når badet ikke er i bruk.
Et STORT MINUS med Camaro er at den må startes på nytt etter strømbrudd, dette må produsenten kunne fixe !!!
Hadde litt problemer med frossen glidelås på trekket. Prøvde div. silicon produkter uten å bli kvitt problemet. MEN god gammeldags MELANGE stekemargarin på glidelåsen løste alle problemer !!!
Kjempemye kos for en billig penge med Mspa og kjempe fornøyd med servicen (får kjapt svar på spørsmål på mail og de sender filter etc. omgående)
Tips !
Plasser en STOR badeball under overtrekket. Da hindrer du at det legger deg vann / snø oppå badet !
Fyll ALDRI for mye luft i badet, følg med på trykkmåleren, da tror jeg de fleste unngår luftlekasjer. Heller for lite en for mye luft !!!!
byttet motor 4 ganger på 2 år
byttet motor 4 ganger på 2 år, nå har den siste sluttet og varme opp bassenget etter bytte for ca. 1 mnd. siden.
Komfortabelt bad, men i nesten ubrukelig for vinterhytte
Har en Mspa Mono, som fremstår som bra kvalitet og er behagelig å sitte i. Kjøpte denne for å ha å hytta, da Mspa markedsfører badene som passene for både hytte og vinter.
Uheldigvis er styringen til Mspa totalt uegnet til dette. Skjøteledningen har en jordfeilbryter som skrur seg av ved strømbrudd. Denne kan i teorien byttes med en vanlig jordfeilbryter som ikke oppfører seg slikt, men heater og sirkulasjonspumpe må også manuelt skrus på hver gang strømmen har vært borte. Om man ikke har overvåkning av strømbrudd og/eller temperatur kan dette fort gå galt om strømmen går på hytta og man ikke får noen beskjed på det.
Grunnet problemer med strømnettet på hytta har jeg denne uken måtte ringe grunneier 3 ganger å spørre om han kan restarte varmeren... Med utetemperatur på -15 virker det som om temperaturen i vannet faller rundt 0,7 grader i timen.
Et annet ankepunkt er at 1.5kW varmeelement ikke lar deg sitte veldig lenge før vannet blir kjølig, når det er minusgrader. Ved -5 grader fikk vi rundt 30 minutter før temperaturen falt fra 40 til 37 grader. Dette var også uten bobler.
Hadde denne vært kjøpt for bruk hjemme hadde det nok blitt 3 eller 4 stjerner.
Førsteklasses kundeservice!
Var uheldig og opplevde en luftlekkasje på mitt nesten 2 år gamle bad. Tok kontakt på telefon med kundeservice og teknisk hos Mspa angående dette. Der ble jeg møtt av hyggelige og løsningsorienterte medarbeidere. Etter å ha sendt over litt bildedokumentasjon av selve lekkasjen, gikk det ikke mer enn en dag så var ny belg på vei i posten.
Superfornøyd med måten denne saken ble løst på. Stor takk til gutta på Kolbotn.
Veldig dårlig kundeservice
Veldig dårlig kundeservice. Badene blir fort ødelagt. Styr unna.