Vi har god erfaring med Mspa. Har nå kjøpt vårt boblebad nr 2 fra dem. Det første gjorde jobben sin, men vi oppgraderte og lot nevøen vår overta det gamle. Vi kjøpte også utedusjen derfra. Da vi treng... Vis mer
Bestilte en tekapo for å ha nå til sommeren. Fikk jacuzzien og motoren funker ikke, vi ringer dem å de ber oss om å skrive en servicemail, di blir enige om å sende ny motor, nå er det gått 2-3 uker s... Vis mer
Mspa.no – Norges mest solgte boblebad Kjent fra Sommerhytta på TV2! Vi har levert over 100 000 Mspa boblebad i Norge, og vi gleder oss til å ønske enda flere badeglade familier velkommen. Mspa boblebad er markedets beste valg: ✅ Innebygd rense- og varmefunksjon for enkel vedlikehold ✅ Markedsledende kvalitet, uslåelige priser og moderne design ✅ Plug & Play – klart til bruk på 5–10 minutter ✅ Rask levering rett hjem på døren, over hele Norge Mspa er familiens favorittprodukt som skaper glede hjemme og på hytta året rundt. 👉 Oppdag vårt utvalg og bestill ditt boblebad i dag!
Edvard Griegs Vei 1 , 1410, Kolbotn, Norge
- kundesenter@mspa.no
- mspa.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Kjøpte Carlton 6p i september 2021
Kjøpte Carlton 6p i september 2021. Plassering ute under tak, tørt med god beskyttelse for vær og vind. Fungert utmerket 1 år. Siden januar 2023 har jeg byttet sirkulasjonspumpe 2x (selvsagt etter MSPA konkurs) samt feil på boblegenerator. Siste nå er blackout fjernkontroll. Skal sies at jeg har fått grei oppfølging fra support, men produktet er for dårlig. Nok er snart nok.

Svar fra Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!
Elendig kundeservice og dårlige produkter
Kjøpte et mspa mono som opprinnelig pris er 15995,-. Dette er en vintermodell.
Fikk levert bassenget.. Var mye lim og hakk i bassenget.. Mspa mente det var klemmemerker i forbindelse med frakt, men sendte meg nytt (kun selve bassenget, uten lokk). Så kommer første vinter.. Står på verandaen, under tak, vegger rundt. Temp: 40,5 gr. Bobler i 2 min, og den er nede på 37,5. Ute er det -1. Dette skjer flere ganger, at badet blir lavere temp på etter kort bruk...
Hadde tidligere et billig spabad fra Jula, dette holdt bedre på temp.
Msp mener dette er forventet med slike basseng og selv jacuzzi opptil 100.000 vil ha en merkbar forskjell på 1,5 t bruk. Nå var dette etter 2 min til meg. Bortkastet penger og elendig kundeservice! Styr unna!
Reklamasjon
Nytt bad i 22, ingen reklamasjon/garanti når kontrollen plutselig tok kvelden nå pga konkurs.
Kjøpte et Camaro 5.11.22.
Kjøpte et Camaro 5.11.22.
Ozongenerator sluttet å virke før et år var gått.
Kontaktet Mspa Kolbotn. Ingen garanti grunnet konkurs.
Kynisk av Grimsrud Reed. Spaxo overtok Varebeholdning til mest sannsynlig en hyggelig pris.
Jaggu eier Grimsrud Reed 30% i Spaxo. Tilfeldig eller kynisme for å berge ræva si, med null skrupler.
Anser hele seansen som styrt avvikling, der han sørger for å berge ræva si selv.
Spaxo, sky det som pesten.
Lureri
Lureri. Kjøpte Camaro. Ødelagt etter 2 mnd. I mellom gikk de konkurs. Nektet å ta ansvar for produktet. Sa de skulle sende reservedeler til halv pris. Fikk deler. Byttet. Fungerte ikke. Fikk faktura med vanlig pris. Fikk beskjed om å sende inn til service. Gjor det. De hentet ikke pakken.
Dårlig tilbakemelding og følelse av…
Dårlig tilbakemelding og følelse av lureri.
Bestilte IWAO Aura nakke massasje apparat som var satt ned i pris. I pakken som jeg mottok var det levert en IWAO Iris massasje pute som koster under halvparten av det som var bestilt. Sendte inn melding via nettside men hørte ikke noe. Ringte dem og fikk bekreftelse på at de skulle sende riktig produkt. Ikke hørt noe på 10 dager,tok kontakt igjen. Fikk da beskjed at de ikke hadde produktet jeg hadde bestilt. Lukter litt som om de prøvde seg med og sende et rimeligere produkt i utgangspunktet i håp om at man ikke skulle oppdage det.
Juks og bedrag fra ende til annen…
Juks og bedrag fra ende til annen…. Anbefaler IKKE på det sterkeste.

Svar fra Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!
Elendige produkter
Elendige produkter, styr unna. Kjeltringstreker.
Svært kort levetid på produktene
At produktene ikke har lengre levetid enn to år, er veldig underkommunisert. Ved feil må du dokumentere at det ikke er du selv som er ansvarlig for at ting ikke fungerer og ved bare det minste avvik på hvor ofte du har tilsatt kjemikalier, byttet vann etc. så skylder de på deg og du må betale reparasjon. SMS-nyhetsbrev er det helt umulig å reservere seg mot og avslutte, så du må regne med å få dette i årevis framover.
Dårlig service
Bestilte en tekapo for å ha nå til sommeren.
Fikk jacuzzien og motoren funker ikke, vi ringer dem å de ber oss om å skrive en servicemail, di blir enige om å sende ny motor, nå er det gått 2-3 uker siden… vi tok kontakt og de hadde ikke sendt motoren for «de ikke hadde motatt mailene»… noe som virker til å være et vanlig problem hvis man leser igjennom kunde tilbakemeldingene…
Styr unna!
Gikk til innkjøp av et Vito 6p boblebad i september 2021. Etter litt kluss med deler som var ødelagt under transport fikk vi det satt opp - og alt fungerte fint. Etter ca. 11 måneder med veldig moderat bruk, feilet boblebadet med feilkode "F1". Alt måtte tømmes og demonteres - og selve motorenheten måtte pakkes inn og sendes tilbake til Mspa. Etter litt tid ble det bekreftet at det var sirkulasjonspumpen som var defekt og måtte byttes. Fikk tilsendt motorenheten tilbake etter ett par uker. Monterte ny enhet, og alt virket fint i nye 10 måneder. Da feilet boblebadet med samme feilkode "F1". Tok på nytt kontakt med kundeservice og forklarte at boblebadet hadde feilet på nytt. Hos kundeservice hos Mspa, ble jeg da informert om at Mspa hadde gått konkurs - og at det nå var "nye" eiere og ett nytt organisasjonsnummer - og at de dermed ikke hadde noe garantiansvar for produkter de tidligere har solgt (selv om de benytter samme firmanavn samt samme kunde register og innlogging). Ble tilbudt å sende inn motorenheten for reparasjon mot at jeg selv betaler frakt, deler og reparasjonskostnader. Takket nei til dette, og demonterte og feilsøket motorenheten selv - og nok en gang var det sirkulasjonspumpen som hadde sviktet. Fikk tilbud om 40% avslag på pris på ny pumpe - og kunne ikke gjøre annet enn å betale for å prøve å holde liv i boblebadet litt til. Ved demontering oppdaget jeg også at det hadde lekt ganske mye vann inn i selve luftveggene - og tenker det må være en lekkasje ett eller annet sted. Oppsummert, så er min erfaring at Mspa sine boblebad er av så dårlig kvalitet at en bør styre unna dersom en vurderer å kjøpe noe slikt. Velg heller en annen leverandør!
Ikke opplevd maken til elendig service…
Ikke opplevd maken til elendig service og ansvarsfraskrivelse. Det samme navnet og eierne gjemmer seg bak en konkurs, etter de startet opp igjen. Helt sikkert for å unngå garanti over de tusenvis av kundene som har opplevd at badet har blitt ødelagt. Dette er kynisme, og ikke minst en klimaversting. Masseproduksjon av dårlig kvalitet som ender på dynga etter 10 måneder. De kunne gi meg 40% på reservedeler, mot at jeg dekte porto og frakt. Hurra.
Tragisk kundeservice og elendig produkt
Tragisk kundeservice og elendig produkt
Meldte feil om lekkasje ved montering av nytt produkt og ble møtt med en underlig kundeservice. Produktet er elendig og selskapet er useriøst. Anbefaler at alle styrer unna dette selskapet!
Ligg unna !
Kjøp aldri noe fra MSPA. Etter kor tid fikk eg problem med feilkoden E1. Var i dialog med MSPA som ba meg sende inn motoren. Vi var enige i att det var ei garantisak. Etter å ha mottatt pumpa nekta dei for å ha sagt at dette var ei garantisak. Dei skulle ha fleire tusen for en service dei lovde å gjere gratis. Motoren låg hos dei eit år. Etter mye om å men fikk eg sendt motoren tilbake. Problemet skulle vær fiksa. Men etter berre nokon veker startet helvete på nytt igjen. Har bestemt meg for å tømme bassenget ein siste gong, å hive det
Defekt motor, forbrukerkjøpsloven gjelder visst ikke for Msp
Vi kjøpte et bad fra Mspa august for to år siden. Nå i høst (september) sluttet motoren plutselig å virke. Jeg tok kontakt og spurte hvordan vi skulle gå frem for å få reparert & at jeg antok at dette gikk inn under forbrukerkjøpsloven. Jeg forventer jo at en motor skal vare lenger enn to år på en vare til 13.000,-
Jeg fikk svar om at garantien var maks 2 år, uavhengig av forbrukerkjøpsloven. Jeg fikk også denne tilbakemeldinger «Pris er ikke det som bestemmer hvilken reklamasjons periode et produkt faller innenfor, men forventet levetid. Det finnes sko til samme pris som mspa, og de er også bare 2 års reklamasjon på.»
Svært useriøst og uprofesjonelt svar etter min vurdering.
Anbefaler ikke å kjøpe fra Mspa
Motoren røyk innenfor garanti perioden på 2 år. Tok kontakt og fikk beskjed om å opprette en service sak. De svarte med en gang og hadde noen spørsmål. Jeg svarte dagen etter. Hørte ikke noe mer. Sendte ny mail. Hørte ikke noe. Ringte og de mener de aldri har fått Mail fra meg. Og ba meg sende ny Mail. Jeg gjorde det. Hørte ikke noe også får jeg Mail om at saken er avsluttet pga de ikke har hørt fra meg. Og nå er selvfølgelig garanti perioden på 2 år ferdig. Møkka firma.
Styr unna dette firma
Styr unna dette firma. Hvis badet er over to år er det ingen reklamasjon som gjelder. Mitt bad er kun blitt brukt 20 ganger. Varmer og sirkulasjonspumpe gikk i stykker, dette ble reklamert første gang innen ca. 11/2 år ,man da jeg fikk den i gang igjen gikk jeg ikke noe videre med reklamasjonen. Nå ca. 3 år etter kjøpsdato stoppet pumpet fullstendig. Jeg henviste til tidligere reklamasjon men til ingen nytte. Hvis man skal kun ha bad i to år kan man kjøpe fra mspa, men hvis man tenker at badet skal vare litt lenger styr unna dette firma. Jeg har ikke opplevd makan. Mvh Terje Haanes
Påstår edderkopper har ødelagt motoren :(
Vi har kjøpt et boblebad fra mspa i 2020. Motoren har sluttet å virke, de påstår at det var edderkopper som har ødelagt motoren. Reklamasjon dekkes ikke pga edderkopper er et skadedyr
Operer med falske rabatter og countdown!
Operer med falske rabatter og countdown på hvor lenge rabatten skal vare. Ikke stol på prisene de har på siden sin! De endres ut ifra hva du har sett på og hvor du har vært
Vi har kjøpt et boblebad fra mspa i…
Vi har kjøpt et boblebad fra mspa i 2020. Motoren har sluttet å virke,og dette mener de vi skal dekke kostnadene av å reparere selv. Vi har hatt badet i akkurat over 2 år, og de mener da at badet ikke er ment for å vare lengre enn 2-3år(som står på nettsiden). Jeg sa siden det står 2-3år bør de dekke dette frem til 3år. Men det var helt uaktuelt. Jeg kommer hvertfall aldri til å kjøpe et bad fra de igjen.
Er det noen som har gått til forbrukerrådet med dette firmaet??