mijnAndersnota.nl Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf lijkt niet meer te bestaan, maar automatische incasso loopt gewoon door. Bank kan/wil mij niet zeggen van wie het rekeningnummer nu is…. Iemand is lekker makkelijk geld aan het binnenharken zo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf staat op het punt om failliet te gaan. Zoals in alle reviews valt te lezen is dit het meest klantonvriendelijke bedrijf waar wij ooit mee hebben gesproken. Rigide, lomp, dom, onkundig en o... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nota niet doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraar heeft nooit iets ontvangen. Regel het maar zelf werd er na de laatste keer bellen gezegd. Drie keer een telefoongesprek (na lang wachte... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Uiteraard niet ster waardig. Ik heb ze als grensoverschrijdend en dwingend ervaren. Kreeg hun nota in de bus met een sticker van Post.nl dat de brief was kwijtgeraakt. Breng ze keurig op de hoo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Medisinsk fakturering

Skrevet av virksomheten

MijnAndersnota.nl is het debiteurenportaal van Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring neemt het volledige debiteurenbeheer van uw zorgverlener uit handen. Dat betekent dat wij niet alleen facturen versturen en innen, maar ook declaraties indienen bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk! Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Indien u bijvoorbeeld het factuurbedrag niet in een keer kan betalen, dan bieden wij een gratis betalingsregeling aan. Ook kunt u (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Als de factuur onverhoopt toch niet op tijd wordt betaald, volgt een incasso- of deurwaarderstraject. Ook dan blijven wij vriendelijk en werken aan een soepele oplossing (bijvoorbeeld door niet direct de maximale incassokosten in rekening te brengen) U krijgt dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt altijd netjes en correct behandeld. Onze patiëntendesk is tegen lokaal tarief bereikbaar en wordt bemand door speciaal getrainde medewerkers. Zo krijgt iedereen altijd de aandacht die hij/zij verdient!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dom van de tandarts

Dom van de tandarts om met deze mensen in zee te gaan. Rekening hoort van de tandarts te komen en te blijven. Als er dan iets fout is, is de communicatie weg het kortst.

21. september 2023

technisch een puinhoop

technisch een puinhoop, kan facturen niet in zien, word wel geacht te betalen, waardeloos. Kost een hoop tijd en ergernis

2. september 2023

Beste Ronald,

Het spijt me dat u zo'n ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw feedback over de site via klachten@mijnandersnota.nl te communiceren? Wij zullen er dan alles aan doen om de door u ervaren technische problemen te verhelpen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na iedere behandeling krijg ik een…

Na iedere behandeling krijg ik een aanmaning (dreig) brief met de tekst: eerder stuurden wij.... echter nog nooit en te nimmer een eerste brief c.q e-mail gehad met een betalingsverzoek!!! Dat tandartsen met deze amateurs in zee gaan is mij compleet een raadsel!!!

7. september 2023

Beste meneer Leidelmeijer,

Het is nooit onze bedoeling om alleen een eerste herinnering te sturen, zonder dat u de kans krijgt om uw nota door te nemen. We zouden graag eens met u kijken wat er mis is gegaan om te voorkomen dat zoiets nogmaals voorvalt. Ik nodig u uit eens contact op te nemen met onze klantenserviceafdeling: https://www.mijnandersnota.nl/contact/

Minus 5 sterren!!

Zelf 1 ster is nog te veel. Wat een oplichters werken daar. En dan heb je een keer telefonisch contact en dan word je nog onbeschoft te woord gestaan ook door een dame die denkt dat ze het uitgevonden heeft neemt niet eens de moeite om naar je te luisteren. Wat een slechte organisatie. We stappen maar over naar een tandartspraktijk die zijn zaakjes niet uit handen geeft aan deze criminele bende.

6. september 2023

Beste Miranda,

We vinden het ontzettend jammer om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met een van onze klantenservicemedewerkers. Wij streven ernaar u altijd vriendelijke en vooruitstrevende service te bieden.

We nodigen u uit om uw klacht kenbaar te maken aan ons klachtenteam via klachten@mijnandersnota.nl.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

this is a Fraud company to ask me to…

this is a Fraud company to ask me to pay extra because they returned the payment and there is no clear information that showed they returned my payment, Whoever uses this company will eventually lose their clients!

28. august 2023

Dear mr. Gu,

I am highly disheartend upon hearing your grievance. Customer and patient satisfaction are of the utmost importance for our company.
We aim for transparent and clear communication with our debtors. If you have any feedback for us as to how we could improve our communication, we would love to hear it! You are free to contact our customer care department: https://www.mijnandersnota.nl/contact/

Regards,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Liever geen ster, doe geen zaken met dit bedrijf

Liever geen ster. Al weken de toezegging gekregen dat zij geld zouden terug storten tenslotte is er een creditnota datum 28 juli, 25 aug nog niets ontvangen. Hopelijk doen bedrijven geen zaken met deze onbeschofte mensen, maar vooral dit bedrijf.

26. august 2023

Beste Mireille,

Het is absoluut niet de bedoeling dat zoiets gebeurt: hiervoor onze excuses. Helaas kan het wel eens gebeuren dat er een betaling ergens vast komt te lopen. Wij snappen hoe vervelend dit kan zijn en wij doen er dan ook alles aan om dit proces en alle andere processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht u feedback hebben over hoe we dit proces voor uw gevoel kunnen verbeteren, horen wij dit natuurlijk graag. Voel u vrij om contact op te nemen met onze klantenserviceafdeling: https://www.mijnandersnota.nl/contact/

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waar is dit bedrijf mee bezig?

Dreigen met aanmaningen zonder ooit een fatsoenlijke factuur te hebben gezien. Aanmaning mail sturen naar 1 van mijn ouders, die er totaal niks mee te maken hebben en die geen idee hebben waar de Aanmaning voor is... Waar is dit bedrijf mee bezig?

10. august 2023

Hi KD!
Het is nooit onze bedoeling om alleen een eerste herinnering te sturen, zonder dat u de kans krijgt om uw nota door te nemen. Wij sturen de mails naar het bij ons bekende e-mailadres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zelfs een ster is te veel

Zelfs een ster is te veel! Wat een onbehoorlijke organisatie. Rekening sturen naar een verkeerd adres, niet eens de naam fatsoenlijk kunnen schrijven en dan dreigen met extra incassokosten. Als je ze aan de telefoon hebt proberen ze je te overrompelen met art.nummers waar je je aan moet houden. Nu bijna een jaar later wederom een rekening sturen, waarschijnlijk bewust met de naam verkeerd geschreven, terwijl wij deze direct aan onze behandelaar hebben overgemaakt. Weet niet of ze dat bij veel ouderen proberen maar wij hebben geen overeenkomst met deze organisatie, willen dat ook niet, maar met een behandelend arts of andere zorg. Wees op uw hoede!!

8. august 2023

Beste meneer Pijpers,

We vinden het ontzettend jammer om te horen dat uw correspondentie met mijnAndersnota.nl zo vervelend voor u is geweest. De gegevens die wij ontvangen, ontvangen wij van uw mondzorgverlener.
We sturen nooit expres verkeerde nota's. We streven er altijd naar om uw nota direct te laten kloppen.

Administratieve chaos!

Administratieve chaos!! Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Sturen zomaar nota's meerdere keren naar de klant. Je moet zelf dus goed je administratie bijhouden anders ga je helemaal nat. Reageren niet op mail.

Triest dat dit bedrijf de administratie mag voeren voor derden.

3. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

malafide club, met verkapt verdienmodel

1. Facturen dienen te worden betaald, dit is duidelijk.
2. Een gezin waarvan alle leden gebitszorg ontvangen van een tandartspraktijk, ontvangt de nota’s van MijnAndersnota.nl. Dit is op zich prima, maar het is niet meer van deze tijd dat ze niet automatisch kunnen afschrijven d.m.v. een machtiging. Adolescenten van tegenwoordig reageren slecht op e-mails of laat staan post. “Ja, dat is inderdaad hun eigen verantwoordelijkheid, we hebben de gelegenheid gegeven,” aldus een medewerker.

Als ouder vind ik dat deze werkwijze mijns inziens een verkapte manier van oplichting is. Adolescenten boven de 18 zijn over het algemeen niet of minimaal verzekerd voor tandzorg. Als ze dan ook nog €40 of meer incassokosten moeten betalen over bedragen van bijv. €15, omdat simpelweg deze betaalwijze niet in hun systeem zit, maakt MijnAndersnota hier mijns inziens op een slinkse en legale manier misbruik van en incasseert vermoedelijk exorbitante bedragen aan dit soort vergeten lullige nota’s. Op deze wijze stimuleer je dat jonge mensen niet meer naar tandarts gaan, is dit wat we willen #tandartsen?

MijnAnderszorg, en een ieder die hier werkzaam is, zouden zich kapot moeten schamen,

3. De bereikbaarheid is tergend slecht en maar tot 17:00 terwijl een normaal mens rond deze tijd thuis komt van werk of school, daarnaast is betalen via de link in e-mail na verschillende pogingen niet mogelijk omdat er geen SMS code terug wordt gestuurd, dit is m.i. een teken dat dit een malafide club is omdat ze blijkbaar juist niet bereikbaar wil zijn.

Gewenste oplossing
Oplossing
1. Een antwoord van een medewerker die zelfstandig in staat is na te denken en ook kunnen te antwoorden in vol zinnen en niet een standaard geformuleerd antwoord welke geen betrekking heeft op de vraag.
2. Mogelijkheid om na machtig automatische incasso te faciliteren .
3. Bereikbaarheid na 17:00

2. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een ster is nog te veel - waardeloos

Dit bedrijf reageert niet op vragen, stuurt brieven met verkeerde informatie en houdt hard vast aan termijnen die door hun fouten niet kunnen worden gehaald. Op mail en berichten via de website wordt niet gereageerd en aan de telefoon zijn ze niet meewerkend, dwingend en grof. Overleg niet mogelijk, ongelofelijk dat mijn tandarts zijn nota's aan hun overdraagt. Laat andersnota maar weten dat ik deze review geschreven heb, reageren doen ze toch niet.

15. juni 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Alleen al vanwege de bejegening.......

Uiteraard niet ster waardig.

Ik heb ze als grensoverschrijdend en dwingend ervaren. Kreeg hun nota in de bus met een sticker van Post.nl dat de brief was kwijtgeraakt. Breng ze keurig op de hoogte dat betaling laat is. Meteen incasso kosten er boven op en je onder druk zetten. Blijkt juridisch dat de betalingstermijn pas ingaat nadat je de nota hebt ontvangen... Opeens hoor je niets meer. Dus een hoop gedoe terwijl wees vriendelijk menselijke maat en als men dan pas niet betaald (moedwillig) dan kun je prima enigzins dwingend zijn.

Heb een paar dagen later een spijtbetuiging gekregen. Ik hoop dat dat een stuk oprechtheid in zit? Sterren aangepast.

21. juni 2023

0 sterren!

0 sterren!
Eens met alle vorige reviews. Dit bedrijf vindt dat het altijd gelijk heeft, alhoewel ze geen antwoord geven op mails en als ze dan na meerdere mails wel antwoord geven, hebben ze niks geregistreerd van waar je mail over ging, vervolgens heb je al weer een verhoogde aanmaning ontvangen, waar als je iets van zegt, geen enkele verantwoordelijkheid wordt genomen voor hun eigen gebrekkige of helemaal geen communicatie. Werkelijk dat dit in Nederland mag opereren. Hufters. Tandartsen! Vergooi uw goede naam niet door met dit onmenselijke bedrijf in zee te gaan.

14. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit de nota mogen ontvangen

Nooit de nota mogen ontvangen, alleen een betalingsherinnering. Bellen met het bedrijf en meerdere malen Mariëtte gesproken die beloofd de nota toe te sturen per mail. Eerst via website nota geprobeerd op te vragen , helaas zonder resultaat. Toen telefonisch is mij door Mariëtte verteld dat ze het ging mailen gister. Tot op heden niets ontvangen. Vanochtend weer even gebeld en ik vroeg haar de nota te mailen terwijl ik aan de telefoon zat , weer niets kwam er binnen! Toen stelde ik een ander mail adres voor waar ik altijd alles op binnen krijg en ook daar niets binnen gekregen. Volgens Mariëtte ligt het waarschijnlijk aan het systeem en krijg ik de nota later vandaag nog. Ik geloof er niets van! Oplichters … ze zegt heel vaak oh ik heb het wel verzonden dit heb ik al meerdere keren gehoord. Toevallig de nota is per post verstuurd maar niet aangekomen en nu per mail wel verstuurd zei Mariëtte maar weer niet aangekomen? Toevallig ! Net mijn tandarts gebeld en gaven aan vaker klachten te krijgen ik heb wel even gezegd dat ze moeten nadenken of ze hier bij andersnota nog willen blijven ??

9. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

bedrijf gewoon opheffen en iets nuttigs gaan doen

Er is niets dat dit bedrijf kan verbeteren anders dan gewoon ophouden te bestaan. Ik begrijp niet dat tandartspraktijken hun administratie uitbesteden aan dit bedrijf. Inderdaad, betalingherinneringen komen uit het niets met incassokosten. Vorig jaar zo dom geweest om gewoon te betalen na intensief contact, en nu wederom weer betalingsherinnering.

11. mai 2023

Verschrikkelijke communicatie

Verschrikkelijke communicatie.
Ik weet niet wie ze allemaal achter een toetsenbord zetten. Brutaal en onwetendheid.
Al vaker contact gehad betreft niks ontvang van hem. En dan brutaal ook aanmaningkosten erop??
Nog nooit zo een onprofessioneel gedrag en bedrijf gezien. Bah bah bah. Misselijkmakend

8. mai 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijven mogen alles en burgers zijn de klos

Wat een oplichters.
Een tandartsrekening van 30 euro (!) daar gooien ze zonder blikken of blozen 40 euro incassokosten bovenop.
Dit is pure diefstal.
Als mijn tandarts nogmaals een vergeten rekening meteen doorstuurt naar dit waardeloze bedrijf dat telefonisch nooit bereikbaar is dan mogen ze zelf meebetalen aan de incassokosten.
Dit pik ik niet langer.
Niemand moet dit soort oplichterspraktijken nog langer pikken.

Dit is overigens óók een gevolg van VVD beleid en 12 jaar neoliberalisme waarbij bedrijven alles mogen en alle vrijheden hebben en de burger wordt leeg gezogen.

25. april 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv