Se hva andre synes
Nota niet doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraar heeft nooit iets ontvangen. Regel het maar zelf werd er na de laatste keer bellen gezegd. Drie keer een telefoongesprek (na lang wachte... Vis mer
Uiteraard niet ster waardig. Ik heb ze als grensoverschrijdend en dwingend ervaren. Kreeg hun nota in de bus met een sticker van Post.nl dat de brief was kwijtgeraakt. Breng ze keurig op de hoo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MijnAndersnota.nl is het debiteurenportaal van Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring neemt het volledige debiteurenbeheer van uw zorgverlener uit handen. Dat betekent dat wij niet alleen facturen versturen en innen, maar ook declaraties indienen bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk! Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Indien u bijvoorbeeld het factuurbedrag niet in een keer kan betalen, dan bieden wij een gratis betalingsregeling aan. Ook kunt u (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Als de factuur onverhoopt toch niet op tijd wordt betaald, volgt een incasso- of deurwaarderstraject. Ook dan blijven wij vriendelijk en werken aan een soepele oplossing (bijvoorbeeld door niet direct de maximale incassokosten in rekening te brengen) U krijgt dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt altijd netjes en correct behandeld. Onze patiëntendesk is tegen lokaal tarief bereikbaar en wordt bemand door speciaal getrainde medewerkers. Zo krijgt iedereen altijd de aandacht die hij/zij verdient!
Kontaktopplysninger
Hagenweg 3c, 4131LX, Vianen, Nederland
- 085 760 62 62
- service@mijnandersnota.nl
- mijnandersnota.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Bedrijf lijkt niet meer te bestaan
Bedrijf lijkt niet meer te bestaan, maar automatische incasso loopt gewoon door. Bank kan/wil mij niet zeggen van wie het rekeningnummer nu is…. Iemand is lekker makkelijk geld aan het binnenharken zonder consequenties.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Alleen slechte ervaring gemaakt
All round slecht bedrijf
Slechte klantenservice, telefonisch niet bereikbaar. Al vaker klachten in moeten dienen. Recentelijk incident is plots een onbekende rekening ontvangen van €20 per mail zonder betaalkenmerk of aanvullende informatie wat leek op een phising mail. Meteen telefonisch geprobeerd te bereiken, maar de lijn ligt eruit. Info opgevraagd en via een ander onbekend email adres antwoord krijgen dat zij ook niet weten waar hun mail over gaat. Maar ik zou het moeten kunnen ruiken blijkbaar. Dagen geprobeerd te bellen, maar telefonisch niet bereikbaar. Geen reactie meer gehad per post zoals verzocht of op z'n minst per mail. Wel een paar dagen later een aanmaning met € 20 extra kosten voor € 20?? Flut bedrijf.
Ik kan dit bedrijf niet bereiken nog…
Ik kan dit bedrijf niet bereiken nog via de website ook niet telefonisch, Ik ben de rekening kwijt die ik binnenkort moeten betalen, Moet ik wachten op incassokosten of is er een mogelijkheid om contact te krijgen. en de rekening gewoon te betalen.
In strijd met de wet
Het personeel van deze organisatie is niet in staat om het werk na behoren uit te voeren. Ze houden zich niet aan de wettelijke regels en weigeren de wet juist toe te passen. Dreigen met incassoprocedure terwijl zij het voortraject niet na behoren kunnen uitvoeren.
Wat een zooi daar
Ik had een betalingsregeling. 1x 35 euro en 1x 70 euro (ooit zoiets vreemds, maar goed). 1e deel betaald. 2e deel kreeg ik een herinnering over. Ineens moest ik het volledige bedrag betalen? Contact opgenomen, ze gaven aan dat het een foutje was (lekker makkelijk systeem) en dat ik het teveel betaalde bedrag terug zou krijgen. Tot op heden niet ontvangen. Al blijven zij aangeven van wel. Schandalig dit.. Kan gewoon naar teveel betaalde geld fluiten.
Bijna failliet!!
Dit bedrijf staat op het punt om failliet te gaan. Zoals in alle reviews valt te lezen is dit het meest klantonvriendelijke bedrijf waar wij ooit mee hebben gesproken. Rigide, lomp, dom, onkundig en onfatsoenlijk personeel. Klanten stappen massaal over naar FaMed en andere kwaliteitsbedrijven. Nooit zaken mee doen!!
Rekening niet ontvangen, incasso wel...
Wat een vreselijk bedrijf is dit.
Nadat ik een behandeling heb gehad bij een tandarts, gaven ze me aan dat een andere partij de facturatie deed. Dit kon even duren voordat ik een factuur ontving.
Prima, wacht ik daar rustig op. Ik kom 19 juni terug van vakantie en word geconfronteerd met een betalingsherinnering. Een herinnering van wat? Ik heb geen factuur gekregen. Na gebeld te hebben met MijnAndersnota.nl, schijnt het zo te zijn dat ze de eerste factuur en een herinnering mailen. Op de data waarop ze gemaild zouden hebben, zie ik geen enkele mail van MijnAndersnota.
"Hij kan ook in de spam zitten." Omdat mijn spam regelmatig automatisch opschoont, kan ik niet nagaan of dit het geval was. Maar het is niet vreemd dat mensen de mails in de spam niet zien.
Uiteindelijk direct de dag nadat ik de herinnering zag de factuur betaald en nu een nieuwe herinnering ontvangen mét incassokosten, want ik betaalde langer dan 15 dagen na dagtekening...
Schofterig bedrijf.
Verschrikkelijk zeer slecht.
Verschrikkelijk zeer slecht.
De negatieve reviews over mijnAndersnota zijn terecht.
Wat een absoluut hufterig bedrijf is dit in procedure en communicatie. Nooit eerder heb ik te maken gehad met een aanmaning.
Via de post had ik een betalingsherinnering ontvangen - waarvan ik veronderstelde dat het de eerste rekening was omdat ik langs die weg niet eerder iets had ontvangen - welke ik deze maand wilde gaan betalen. Ik ontving echter een mail getiteld "laatste aanmaning" zonder enige andere toevoeging die m'n aadacht trok waarbij m'n eerste gedachte was dat het phishing e-mail betrof.
Het bleek een betalingsherinnering van 'mijnAndersnota' die koud twee weken na m'n papieren betalingsherinnering was gestuurd. Of ik de betaling wilde voldoen met E20,00 extra 'herinneringskosten'. De procedure in mijn geval: 1e rekening via e-mail, 2e als betalingsherinnering via de post en twee weken later een laatste aanmaning waarbij de maximum aanmaningskosten zijn gerekend voor een rekening van nog geen E20,00. Een mix dus van papieren en digitale berichten wat voor mij onduidelijk is geweest.
Ik heb de rekening betaald exclusief de herinneringskosten, waarna ik een bezwaarschrift heb gestuurd omdat ik telefonisch contact na drie kwartier aan pogingen had opgegeven. Hierin gevraagd om opheldering over de procedure die mij onbekend is. Daarvan reactie ontvangen waarin m'n vragen niet werden beantwoord maar verondersteld werd dat ik voldoende bekend was met hun werkwijze en dat ik volgende keer maar eerder moest betalen om incassokosten te voorkomen, waarmee het bezwaar eenzijdig door hun als 'afgehandeld' was geboekt.
Nog even wat betreft de dreigtermijn van 7 dagen in de laatste aanmaning: deze is totaal ongelding, u heeft een wettelijke termijn van 14 dagen om te betalen, dus laat u niet opruien.
In contact met de tandartspraktijk hierover bleek dat er reeds dusdanige klachten waren geweest en om die reden de praktijk godzijdank afgelopen maand al weer terug was gegaan naar Infomedics.
Indien u zich herkent in mijn ervaring of die van anderen in andere reviews, dien dan (ook) een klacht in bij de betreffende instantie - zoals de tandarts - die gebruik maakt van mijnAndersnota.nl .
Oplichters!
Betalingsregeling van 6 maanden,keurig 4 maanden betaald maar zij konden 2 betalingen niet vinden,ik hen een bewijs van de betalingen gestuurd,en ja hoor zij hebben het gevonden, dus ik had wel netjes betaald, maar de boete voor telaat betalen blijft staan, eerst 10 euro en later 40 euro, na divers mailverkeer nu dreigen met de deurwaarder!
Oplichters of boekhoudkundige onbenullen!
In afwachting van de deurwaarder, de koffie staat klaar!
1 ster is nog te veel!!
Zojuist bericht van mijn Rechtsbiistands Advocaat dat de activiteiten van MijnAndersnota overgaan naar Infomedics, dat maakt veel duidelijk!!
Wat een K..bedrijf..
Wat een K..bedrijf...
Zaterdag een rekening met incassokosten gekregen van mijnandersnota. Nooit een normale rekening gehad. Na een kort maar arrogant telefoongesprekje over dat we zeker een 1ste rekening hadden gekregen. Ff gegoogled. De 1ste Rekening word via de mail verstuurd. Mail ff gecheckt. Idd de 1ste rekening via de mail binnengekregen, en die komt vanwege de linkjes in de mail, in de spam / ongewenste mail.
Vandaar dat je die mail niet ziet..
Zo kan ik ook geld verdienen!!!
Alleen factuur via Post
Nooit email factuur ontvangen.Wel incassokosten totaal 40euro.
Advies..Alleen factuur via de Post
Een administratieve chaos
Een administratieve chaos, diverse nota's niet op tijd ontvangen en dan wel direct dreigen met incasso kosten. Om een goed overzicht te krijgen van de rekeningen is bijna onmogelijk. Een zeer klantonvriendelijk bedrijf of instantie, en 1 ster is eigenlijk al teveel qua beoordeling.
Zeer slecht.
Zeer slecht.
Het duurt even dat je je rekeningen binnen krijgt en dan krijg je die gelijk van een paar maanden. Mag je gelijk het hele bedrag ophoesten.
Terwijl ik al eerder heb gebeld en gemaild waar mijn factuur blijft.
En als je belt dan zijn ze geïrriteerd en niet behulpzaam.
Ze praten ook zo dat het maar jou schuld is!
Dit is niet 1 keer gebeurt of een "systeem fout". Dit gebeurt gewoon vaker en bij meer mensen. Hoe kan dit bedrijf nog bestaan???!
Dagtekening van incassobrief 29 maart.
Dagtekening van incassobrief 29 maart.. datum van verwachtte bezorgdatum volgens post nl 4 april!! Binnen 7 dagen betalen, binnen 1 dag dus, walgelijk
Swindlers
Swindlers! avoid this company at all costs!
The actual prices I was given in my first consultancy were increased by 100 percent more.
i was given a copy of the cost break down three times from the dentist. Then when i get the final bill it doubled!
and it is incorrect the treatments i had! They emptied out my dental insurance of 500 euro with out providing proof of costs. when i ask abou tit they just stone wall me and when i email them about proof they simply come back with it is all on the website which btw doesnt work. Now they charged my health insurance company for the treatment i received and now they want me to pay them a 2nd time after my insurance already paid them. I think there is some criminal activity going on and in the netherlands this is all legal.
Geen nota
Geen nota; wel herinnering. Herinnering veel te laat verstuurd. Niet de eerste keer. Bij telefonisch contact krijg je nog een grote mond.
Wat is er "anders" aan…
Wat is er "anders" aan MijnAndersNota. Waarschijnlijk de prijs, het bedrijf rekent ten onrechte extra kosten. Een criminele organisatie dus waar helaas veel tandartsen aan ten prooi gevallen zijn.
Je mag niet 50 euro per maand betalen…
Je mag niet 50 euro per maand betalen en dan drie maanden later het hele bedrag afbetalen omdat ze zo lekker blijven vast houden aan hun domme beleid het is om te janken en tja als het bij een deurwaarder komt ach ja dan is het ons probleem toch niet meer dus bekijk het maar lekker helaas ik moet ik zaken met jullie doen want anders konden jullie het bekijken een dikke vinger krijgen jullie van mij die ene ster vind ik al teveel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.