Bedrijf lijkt niet meer te bestaan, maar automatische incasso loopt gewoon door. Bank kan/wil mij niet zeggen van wie het rekeningnummer nu is…. Iemand is lekker makkelijk geld aan het binnenharken zo... Vis mer
Se hva andre synes
Dit bedrijf staat op het punt om failliet te gaan. Zoals in alle reviews valt te lezen is dit het meest klantonvriendelijke bedrijf waar wij ooit mee hebben gesproken. Rigide, lomp, dom, onkundig en o... Vis mer
Nota niet doorgestuurd naar de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraar heeft nooit iets ontvangen. Regel het maar zelf werd er na de laatste keer bellen gezegd. Drie keer een telefoongesprek (na lang wachte... Vis mer
Uiteraard niet ster waardig. Ik heb ze als grensoverschrijdend en dwingend ervaren. Kreeg hun nota in de bus met een sticker van Post.nl dat de brief was kwijtgeraakt. Breng ze keurig op de hoo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MijnAndersnota.nl is het debiteurenportaal van Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring neemt het volledige debiteurenbeheer van uw zorgverlener uit handen. Dat betekent dat wij niet alleen facturen versturen en innen, maar ook declaraties indienen bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk! Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Indien u bijvoorbeeld het factuurbedrag niet in een keer kan betalen, dan bieden wij een gratis betalingsregeling aan. Ook kunt u (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Als de factuur onverhoopt toch niet op tijd wordt betaald, volgt een incasso- of deurwaarderstraject. Ook dan blijven wij vriendelijk en werken aan een soepele oplossing (bijvoorbeeld door niet direct de maximale incassokosten in rekening te brengen) U krijgt dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt altijd netjes en correct behandeld. Onze patiëntendesk is tegen lokaal tarief bereikbaar en wordt bemand door speciaal getrainde medewerkers. Zo krijgt iedereen altijd de aandacht die hij/zij verdient!
Kontaktopplysninger
Hagenweg 3c, 4131LX, Vianen, Nederland
- 085 760 62 62
- service@mijnandersnota.nl
- mijnandersnota.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Geen factuur ontvangen wel…
Geen factuur ontvangen wel herinneringen met incassokosten. Facturen netjes betaald alleen te laat. Dus wel nog even 40 euro incassokosten betalen want dat is het systeem. OPLICHTERS!!!
Werd echt slecht geholpen
Werd echt slecht geholpen, incasso's worden te laat gestuurd. Heb dubbel betaald perongeluk en nu kreeg ik een incasso binnen en willen ze 20 euro inhouden. Meneer ging erg tegen mij tekeer en zei IK wacht al 60 dagen op de betaling nadat ik zei dat ik mijn geld terug wil. Erg onprofessioneel
had geen nota's ontvangen kreeg wel een…
had geen nota's ontvangen kreeg wel een aanmaning heb betaald wat op de aanmaning staat en later kreeg ik weer een aanmaning met klein bedrag op wat ik niet had betaald nu met 20 euro incasso kosten er op ben met hun in discussie verhogen ze naar 40. ja dit staat in hun betaling voorwaarden. zeggen ze.
Heb tot 3 x toe een betalings…
Heb tot 3 x toe een betalings herinering gehad. Nooit de eerste nota. Vandaag een nota van 3-8-2023. Gefactureerd 18-12-2023!!!!huh 4,5 maand geleden? Verval datum 17-01-2024 anders 40 euro incassokosten op een rekening van 43,00 euro???? Krijg nooit de rekening. Altijd herinering. Nog 1 dag om te betalen. Anders 40 euro boete. Wat een vies en slecht voor de opdracht gevers incasso buro is dit. 0 sterren. Hoop dat jullie gelukkig zijn met jullie bedrijf. Zelf zou ik me een oplichter voelen.maarja, wie ben ik. Moet nu meteem een rekening van 4,5 maandem geleden betalen. Het geld is geem probleem. De druk die jullie leggen wel. 3x geen nota. Wel herinerig met de druk van een boete. 1 dag de tijd. Ik zou me schamen om oplichterswerk uit tevoeren.
Sturen brieven met extra kosten ver NA…
Sturen brieven met extra kosten ver NA dagtekening van de brief, waardoor op tijd betalen wordt bemoeilijkt en ze meer geld verdienen.
Nare ervaring
Wat een naar bedrijf is dit zeg. Ik vraag in de duurste maand van het jaar een betalingsregeling aan van 3 termijnen, maar het minimum aanbetalingsbedrag daarvoor is €25,- en daar wordt niet vanaf geweken. Toen ik hierover mailde kreeg ik als antwoord dat ze dan de hele regeling wel zouden laten vervallen. Klantvriendelijk nee. Behulpzaam nee. Meedenken nee. Zelden zoiets meegemaakt met een betalingsregeling. Nare ervaring!
Mijnandersnota claimt raar
Dit quasi geautomatiseerde incassobedrijf stuurde mij een factuur voor een tandartsbehandeling in sept. die via hun site betaald moest worden. Omdat dit niet lukte liet ik de nota even liggen. Op 14 dec. plofte een aanmaning op de mat d.d. 19 nov. Een z.g. 2e aanmaning. Eerder kwam er geen aanmaning. Dit gaat op oplichting lijken vrees ik.
Deurwaarders voor 36 euro terwijl ik bij hen meer dan 50 euro nog te goed heb
Sorry voor mijn uitdrukking maar wat een k.l.o.t.e bedrijf. Ik ga van tandarts veranderen puur alleen door het factureringsbedrijf...uit handen geven aan deurwaarders terwijl ik allang had betaald en dan krijg je bijna geen contact met die mensen, moet je overal achteraan bellen en heb je uiteindelijk een hele slechte onvriendelijke klantenservice medewerker aan de telefoon die je gewoon afwimpeld...wat slecht...wat klantonvriendelijk .. bah bah
Edit: eerlijkheid gebied mij te vermelden, dat ik vandaag wederom de zelfde klantenservice medewerker aan de lijn kreeg met dezelfde attitude, waarna ik werd opgehangen.
Weer teruggebeld en 1 lieve dame gesproken die mij naar de juiste persoon doorzette en het probleem was verholpen( binnen 2 minuten uiteraard) . Prima!!! Daarna nog eens gebeld om nog iets door te geven wat ik met de LAVG had besproken en wederom een super nette medewerkster gesproken. Dus met andere woorden: niet alle medewerkers daar zijn rotte appels, helemaal niet dus, kei beleefd en vriendelijk, alleen zitten er blijkbaar overal rotte appels ergens en die kreeg ik dan toevallig aan de telefoon... tot 2 keer toe hahaha
Eind van het verhaal: gelukkig wordt alles opgelost en krijg ik voor 36 euro toch geen gezeik aan mijn deur.
Bedankt daarvoor . Gr
een waardeloos bedrijf
een waardeloos bedrijf, geen contact mogelijk
na betaling rekening alsnog incassokosten, pure oplichting
afspraken vanuit het bedrijf worden niet nagekomen
Systeem van betaling werk niet goed.
Datalek?
Wat is dit voor een vaag bedrijf? Krijg een mail dat mijn bezwaar PXXXXX is afgehandeld en dat ik een betalingsregeling tot € 1000,= kan treffen. Nog nooit van dit bedrijf gehoord en ik heb ook helemaal geen bezwaar ingediend.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Een factuur sturen voor €0.08 met €…
Een factuur sturen voor €0.08 met € 40.- aan kosten is te belachelijk voor woorden.
Fouten kunnen gemaakt worden en om deze dan zo af te straffen, gewoon belachelijk voor woorden.
Bedrijven die via mijnAndersnota facturen uitbesteden DENK EVEN GOED NA WAAR JE JOU KLANTEN MEE OPZADELD.
Voor mij is het duidelijk, een bedrijf dat via mijAndersnota factureerd ga ik geen zaken meer mee doen.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Keurig geholpen door een aardige…
Keurig geholpen door een aardige mevrouw en mijn probleem heeft ze opgelost

Svar fra mijnAndersnota.nl
Factuur laat gekomen en niet voor de 2de keer!!
Vandaag heeft mijn vrouw een factuur gekregen van 8 dagen geleden! vandaag is 12 okt en de datum van factuur is 4 okt. Ik bel daarover want mijn vrouw is op reis en de dame achter de telefoon wil me niet helpen vanwege privacy issue!! Deze factuur is een herinnering ondanks dat we helemaal geen andere hebben gekregen!! Als ik binnen 15 dagen niet betaal dan komen er extra kosten bij! Acht dagen zijn al voorbij!!
Al eerder met deze instelling problemen gehad met het digitaal betalen, mijn account bij hun is nooit goed ingesteld, meerdere keren tevergeefs gebeld en e-mails gestuurd.
Update:
Hier wil ik reageren op het antwoord van mijnAndersnota.nl die eronder staat.
Jullie mogen geen schuld leggen bij postnl voor de late aflevering want dan is postnl 2 keer schuldig 1 omdat jullie eerste factuur niet bezorgd heeft en 2 dat de 2de factuur laat is! En jullie wilden toestemming van mijn vrouw! waarvoor? ik ging alleen vragen waarom de factuur laat was en dat we niet op tijd kunnen betalen want mijn vrouw op reis is! Het probleem is dat jullie luisteren niet wat de vraag is en zeker niet mee willen denken. Ik heb later zelf het probleem opgelost en zonder jullie hulp, hoe? Ik ging via jullie website betaalregeling aanvragen en deze is goedgekeurd!
Probeer alsjeblieft beter naar je klanten te luisteren en geef anderen niet de schuld van je tekortkomingen.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Onbeschofte klantenservice en schimmige dienstverlening
Een rekening die ik via de email had gekregen van mijn tandarts was me ontgaan. Herinneringen werden structureel naar mijn oude adres gestuurd (dit was niet doorgegeven, dus niet de fout van mijnandersnota). De manier waarop er dan weken ineens alleen via brieven gecommuniceerd wordt, met de bedoeling de aanmaning structureel te verhogen is ronduit schandalig. Het ging bij mij om een bedrag van 40 euro aan aanmaningen (op een factuur van 43 euro overigens). Toen ik er eenmaal achter kwam dat ik deze factuur was vergeten doordat ik de brieven van de vorige bewoner kreeg, heb ik telefonisch contact opgenomen met mijnandersnota. De vrouw die mij hier te woord stond was ronduit schofterig. De manier waarop er gesproken werd en vooral niet geluisterd was voor mij compleet nieuw. Het leek wel alsof het vervelend werd gevonden dat ik de brieven inmiddels had gekregen waardoor ze niet nog meer konden sturen. Het voelt absoluut schimmig aan bij dit bedrijf!
Als bedrijf zou ik nooit, maar dan ook nooit van de service van mijnandersnota gebruik willen maken. Uiteindelijk interesseert de klant van de klant ze namelijk helemaal niks, en dit heeft serieus effect op de reputatie van het bedrijf waar mijnandersnota voor zou moeten werken.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Just want to charge their fees.
Same as everyone else here and on other review sites, they have an email that goes to your junk mail, and then charge you extra fees for not having seen it. Their solution offered was to add their email to my address book (after charging me their extra fees). I would have to have known to expect them in order to do so. They know their email ends up in most people’s junk box, don’t seem to care to fix it.
Post was sent to an old address too. Would have been an easy fix if they simply had an email that would not mark as junk, as most real businesses do. Probably not beneficial for them to do that though.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Prima geholpen door een zeer…
Prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Betalen in termijnen was geen probleem en zo geregeld. Dikke prima.

Echt heel goed!
Super geholpen door de jongeman achter de telefoon. Snap de slechte recensies niet, denk omdat mensen vooral niet graag betalen.
Wat ben ik goed en vriendelijk geholpen…
Wat ben ik goed en vriendelijk geholpen door een vriendelijke mevrouw. Hoorde mijn verhaal aan en heeft gelijk alles voor mij geregeld

Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. Eerder kreeg ik mijn facturen via de mail, maar ineens gaat dat via de post. In die brief staat dan dat je via de site moet betalen met een inlog die niet werkt. Maar om iets aan te kunnen passen, moet je eerst inloggen. Op de mail wordt niet gereageerd en na bellen bleek dat mijn gegevens gewoon kloppen. Zij hebben hun zaken duidelijk niet op orde. Echt helemaal waardeloos dat mijn tandarts de facturen door hen laat regelen, waardoor ik geen andere keus heb.

Svar fra mijnAndersnota.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.