Zeer onprofessioneel behandeld na een serieuze sollicitatie, recruiters zijn niet echt recruiters meer maar papierbeoordelaars je wordt afgescheept door een schoolverlater die denk ik net zijn diplo... Vis mer
Selskapet har svart
Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Vis mer
Selskapet har svart
Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Vis mer
Maak A.U.B een melding bij de arbeidsinspectie. Met mijn verhaal alleen konden ze geen stappen ondernemen. Via onderstaand nummer kan je een anonieme melding doen. 0800 51 51 Ik werd gewoon ge... Vis mer
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.
Transformatorweg 94, 1014 AK, Amsterdam, Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze willen met je in gesprek, je krijgt een tweede gesprek maar je hoort nooit weer wat van ze weer. Ik raad Maandag echt iedereen af. De communicatie is waardeloos.
Tijdens afstuderen van mijn opleiding SJD werd ik uitgenodigd door Maandag om is te komen kletsen onder het genot van een kop koffie. Ik kreeg iemand te spreken die helemaal geen ervaring met mijn opleiding had en dingen beloofde die niet werden waar gemaakt. Ik heb niks meer gehoord na dat gesprek. Vervolgens ging ik solliciteren en toen vonden jullie het grappig om te zeggen dat ik nooit bij jullie aan de bak kon komen, wat is dat voor onzin? Na het lezen van slechte reviews durf ik helemaal niet te solliciteren bij jullie. Ik sprak zelfs op LinkedIn een recruiter of zij nog uitdagingen voor mij had, helemaal niks meer van gehoord. Jullie willen zeker slechte reclame hebben?
Waardeloos bedrijf. Erg opdringerig en je kunt er rekening mee houden dat je vaak ver moet reizen voor een functie. Daarnaast zijn de bedrijven die hier gebruik van maken niet zonder reden vaak op zoek naar nieuw personeel. Houd er tevens rekening mee dat er een behoorlijke belasting aanslag kan komen als je voor Maandag hebt gewerkt.
Ga niet voor deze mensen werken.
Alles gaat hier fout.
Geld moet je lang op wachten.
En hebben steeds andere smoesjes. Hun ontvangen wel geld van bedrijven maar betalen jou niet uit. Zelfde met eindejaarsbonus wacht er al 3 maanden op.
Onverwacht enthousiast telefoontje van een jonge recruiter. Ik zou volgens haar heel geschikt zijn voor een bepaalde functie. Ik hoefde alleen nog even een CV op te sturen. Gedaan. Daarna bleef het stil. Appje gestuurd. Of ze mijn CV had ontvangen. Stilte hield aan. En duurt voort. Kortom: enthousiasme tot aan de voordeur. Niet (te) serieus nemen.

Svar fra Maandag®
Maandag mensen zijn effectief, positief, efficiënt en zorgen dat je je welkom voelt. De vibe is bubbelig en zeker plezierig.
Ga hier niet werken!
Bij meerdere detacheringsbedrijven gewerkt, maar deze organisatie is echt puur commercieel ingericht. Hoge afkopingssommen voor bedrijven om personeel over te nemen, declaraties worden niet terugbetaald (6 maanden en diverse keren er achteraan gezeten), administratie niet kloppend waardoor ik teveel belasting heb af moeten dragen (en dan alsnog ook niet regelen). De rekeningen die gestuurd worden naar bedrijven zijn schrikbarend en de werknemer krijgt hier 1/5e deel van. Nu is dat wellicht prima als je als bedrijf je randvoorwaarden op orde hebt. Geen eindejaarsuitkering, wanneer je ziek bent wordt er geopperd om je vakantieuren op te maken.. Er zijn genoeg detacheringsbedrijven die wel persoonsgericht zijn en waar je als werknemer ook meeprofiteert!
De recruiters die heb ik zijn echt goed in hun werk. Maandag heeft voor mij heel veel goeds betekend de afgelopen 3 jaar. Ze regelen alles voor mij als ik vragen heb of problemen. Ik ben blij dat ik 3 jaar geleden de stap gezet heb om naar Maandag over te stappen
Leuke contactpersonen met voldoende aandacht
Kan geen werk voor je vinden tenzij je hoogopgeleid bent.
Maandag heeft mij als werknemer tot nu uitstekend behandeld. Ik heb fantastische recruiters. Het hele proces tot tekenen van het contract. Behandeling van mijn vragen, en begeleiding bij alle administratieve processen.
Alleen nog maar goede ervaringen...
Na sollicitatie dient gegevens uiterlijk binnen 4 weken te worden verwijderd. Tenzij iemand toestemming heeft gegeven. Maanden later kwam ik achter dat ze mijn gegeven bewaren in hun database. Ik heb aantal keer mail gestuurd, ook naar hoofdkantoor om mijn gegevens te verwijderen, ik heb geen toestemming gegeven om mijn gegevens te bewaren. Staat ook in website van maandag dat men toestemming kan intrekken, maar als je je toestemming wil intrekken, krijg je geen reactie. Ze weigeren om mijn gegeven te verwijderen. Ik heb nooit via maandag gewerkt, alleen gesolliciteerd. Dus als iemand van maandag dit leest. Verwijder mijn gegeven, ik ben niet gedesinteresseerd om bij maandag ingeschreven te blijven.
Waardeloze gebeure . Eerst hun zelf de hemel ophemelen. Terwijl ik heb aangegeven om als zzper in de kinderopvang wilde werken. Vervolgens willen ze me in loondienst zetten. Met een hele rommelige verhaal. Dit is gewoon een hele sluwe vieze streek. Ik heb nog met respect de telefoongesprek afgerond.manu gomez , was er niet blij mee omdat ik er niet wilde werken. En hing zo de telefoon in me gezicht op. Ik kon flink tekeer gaan maar heb respect vanuit huis mee gekregen.
Eerst van alles en nog bij elkaar liegen!!!!!! En vervolgens ontkennen!! Weg ermee!!
Wees duidelijk in jullie verhaal!
Een gesprek gehad bij Maandag, waarna een gesprek volgde bij de organisatie van de vacature. Hieruit bleek dat ik de aangenomen was voor de functie! Bij de kennismaking met het team die erna kwam bleek er een interne miscommunicatie over wat de functie precies zou inhouden. Ondertussen zijn we bijna 4 weken verder en ik heb van zowel de organisatie als Maandag niks meer gehoord. Ik heb nog 2 keer contact gezocht waaruit kwam: zij nemen contact met je op. Dus een maand stil gezeten doordat ik dacht de functie te hebben en meerdere keren reiskosten gemaakt voor niks.

Svar fra Maandag®
Eerst gebeld over een vacature, vervolgens heb ik een mail gestuurd met mijn CV en mijn motivatie. Aangezien ze er om vroegen. Geen response gehad, dag later gebeld, en ze zou een mail sturen voor een locatie voor een kennismakingsgesprek. Die mail heb ik nog steeds niet ontvangen. Heel slecht en erg jammer aangezien ik wel dringend op zoek ben naar wat anders…

Svar fra Maandag®
Gesolliciteerd voor een interne vacature. Ik had de recensies van hier beneden al ter voorbereiding gelezen, maar wilde het gesprek wel aangaan. Zoals hier beneden aangegeven hebben ze mooie praatjes en komen ze over als wolven in schaapskleren. Na dit gesprek meteen duidelijk. Ik heb gelukkig wat commerciële ervaring, dus prik ik er wat sneller doorheen. Ondanks dat ik na het gesprek geen interesse meer had in de functie en de twee heren mij zwaar tegenvielen, vind ik het wel triest dat ze mij hadden beloofd om mij terug te bellen om de sollicitatie te bespreken. Niet gedaan!!! Vacature komt verder niet overeen met wat ze zoeken en zijn niet helemaal eerlijk en oprecht. Dit betekent dat ze mijn tijd verdoen en ook van andere mensen blijkbaar. Ik vind dit nogal schofterig en triest!!! Schaam je Maandag!!

Svar fra Maandag®
Fluitketel organisatie. Nodigt je vaak uit. Laat je meerdere keren komen. Onmenselijk. Duidelijk het Amerikaans
Winstbejag strategie. Slechte communicatie onderling. Je moet je ziel verkopen om hier te werken.

Svar fra Maandag®
Waardeloos! Vooral de communicatie. Gereageerd op een vacature en doodleuk 2 weken niets horen. Daarna zelf gebeld, afspraak gemaakt en uiteindelijk werd via WhatsApp de afspraak een dag van tevoren afgezegd. Tussendoor ook een andere reqruiter van Maandag gesproken...dat ging helemaal nergens over. Hij wilde mij niet informeren over een vacature die niet in zijn portfolio zat. Ik heb zelf het contact maar verbroken. Nooit meer bij deze partij. Ben 3 weken aan het lijntje gehouden.

Svar fra Maandag®
Helaas gaat het tot op het hoogste niveau mis bij deze organisatie. Zelfs hun schriftelijke toezeggingen werden niet nagekomen en als je hen daarop aanspreekt dan krijg je helemaal geen reactie meer van hen. Mochten ze dit ontkennen of opnieuw voor de show een waardeloos mailadres voor het oplossen van de problemen doorgeven (waar ze echt niks mee doen behalve manipuleren en lage trucjes uithalen), dan zetten we alle bewijzen hiervan inclusief hun volledige namen online. Laat je niet in de maling nemen door deze onethische en onfatsoenlijke partij, ze zijn feitelijk een schande voor de gehele mensheid!
Reactie op het bericht van Maandag: U heeft meer dan genoeg kansen gehad om naar eer en geweten te handelen en uw fouten te herstellen. Desondanks heeft u ervoor gekozen om precies het tegenovergestelde daarvan te doen. Het is inmiddels een gepasseerd station en u heeft dit allemaal aan uzelf te danken, nogal triest voor u en uw baas! U moet ons wel voorgoed dankbaar zijn dat we de details hiervan en de namen van de betrokkenen niet met de derden hebben gedeeld.

Svar fra Maandag®
Super slechte communicatie en komen beloftes niet na!!!

Svar fra Maandag®
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.