ISBW Opleiding & Training Anmeldelser 61

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opleiding verplaatst naar eind vh jaar Ik vind het ook geen enkel probleem. Ben super blij met jullie. Ik ben erg ziek geweest en heb eerste training niet kunnen volgen samen met jullie afgespro... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Communicatie en lesmateriaal kunnen beter. In de communicatie vooraf kwam niet duidelijk genoeg naar voren welke tijdsbesteding er benodigd is. Zo had voor de eerste les maar 1 van de 8 deelnemers v... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Docenten met echte vakkennis en betrokkenheid bij elke student. Kritiek wordt opgepakt (al is het na 3 maanden). Beoordeling is met zorg gedaan. Jammer dat vooraf aan de opleiding niet aangegeve... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne opleiding Prettig dat mijn opleiding klassikaal gevolgd kon worden. Het contact met docenten en andere mede studenten verliep hierdoor soepel en makkelijk. Ook de stof is eenvoudiger eigen te... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Opleiding verplaatst naar eind vh jaar

Opleiding verplaatst naar eind vh jaar

Ik vind het ook geen enkel probleem. Ben super blij met jullie. Ik ben erg ziek geweest en heb eerste training niet kunnen volgen samen met jullie afgesproken dat deze mag verplaatst worden.
De enquette ging over eerste training n ervaring. En ik heb die nog niet gevolgd dus geen ervaring

31. mars 2026

Beste Frieda,

Dank voor het delen van je ervaring. Het klopt inderdaad dat jouw opleiding door verschillende omstandigheden is verplaatst naar het einde van het jaar. De opleiding kon niet op de originele locatie en tijdstip doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen. We hebben wel verschillende alternatieven aangeboden. Deze hadden echter niet jouw voorkeur of waren voor jou niet mogelijk door andere omstandigheden en daarom hebben we de opleiding kosteloos naar later in het jaar verplaatst.

We begrijpen dat dit als vervelend kan voelen, maar wij zijn ook afhankelijk van verschillende punten zoals het aantal inschrijvingen om bepaalde lesvormen uit te kunnen voeren. We doen ons best om zoveel mogelijk deelnemers tevreden kunnen te stellen door altijd verschillende alternatieven aan te bieden.

We hopen dat met de hulp die we je hebben geboden met het kosteloos verplaatsen van je opleidingsperiode je jouw waardering op Trustpilot zou willen herzien.

We wensen je alvast veel succes met de opleiding later dit jaar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Communicatie en lesmateriaal kunnen…

Communicatie en lesmateriaal kunnen beter.
In de communicatie vooraf kwam niet duidelijk genoeg naar voren welke tijdsbesteding er benodigd is. Zo had voor de eerste les maar 1 van de 8 deelnemers voorbereid. Daarnaast is ons een verouderd boek toegestuurd (oude druk), waardoor de verwijzingen in het lesmateriaal niet kloppen.
Cursusleider en locatie waren van goede kwaliteit.

Beste Frank,

Dank voor het delen van je eerlijke ervaring. We nemen je punten mee om de module en onze communicatie verder te verbeteren. Fijn dat je positief bent over de docent en de locatie. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Duidelijke leeromgeving

Duidelijke leeromgeving. Hele goede docent en enorm interessante modules wat aansluit bij de praktijk

Beste Marina,

Goed om te lezen dat je zo tevreden over de leeromgeving bent. Ook fijn dat je te spreken bent over de docent en de praktijkgerichte modules. We hopen je nog eens te verwelkomen bij een training.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne docenten en een goede indeling…

Fijne docenten en een goede indeling van de dag. Ook de stof die werd behandeld was goed op niveau en gaf nieuwe inzichten.

Beste Kim,

Mooi dat je jouw ervaring met ons deelt! Fijn ook dat je zo tevreden bent over de docenten, de indeling van de dag en de lesstof. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis. Hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige trainingen.

Beste Hans,

Dank voor je review! Fijn om lezen dat je zo positief bent over de faciliteit en begeleiding. We hopen je nog eens terug te zien bij een van onze toekomstige opleidingen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Basis goed, ruimte voor verbetering

Inhoud is interessant en breed georiënteerd met praktijkvoorbeelden. De hoeveelheid leesstof vond ik (te) fors in verhouding tot de lesbelasting die van te voren werd aangegeven ter indicatie. De feedback, overwegend positief, van de docent was prettig op de opdrachten maar had weinig inhoudelijke diepgang. Dat vind ik een gemiste kans kijkend naar dat dit studenten net een stap verder kan brengen wat juist ook de waarde van een studie is. Een deel van de opdrachten werd alleen nog "goed" of "niet goed" beoordeeld zonder inhoud. Dat was gek. Op mijn vraag waarom kwam de mededeling dat x weken na de laatste les geen inhoudelijke ondersteuning is, ik heb mijn best gedaan deze regel ergens te vinden en niet gevonden. Hier komt dan ook geen antwoord op toen ik dit voorlegde anders als dat het gewoon zo is, ook een gemiste kans. Temeer nu met e-learning de boodschap in de module groot boven mijn scherm toch is dat de data bij de lessen "slechts een indicatie is". Er valt hiermee een gat van ongeveer 3/4 weken tussen die periode die zij stellen en de inleverdatum van je examen, ik zou hier niet voor kiezen en komt onnodig onvriendelijk over.
Opvallend vond ik ook dat ik heb moeten melden dat een deel van de linken het niet deed waar naar verwezen werd en alle studiestof (inclusief online links) tenminste 2 jaar oud was, ondanks dat dit telkens opnieuw gebruikt kan worden maakt een jaarlijkse upgrade het wel wat verzorgder.
Al met al; ik heb veel geleerd van de opleiding, maar de aanbieder had hier meer in kunnen faciliteren.

Update 9-2 n.a.v. reactie. Dit is exact mijn punt. Mijn docent heeft geen inhoudelijke feedback meer gegeven vanaf de datum die 3 weken na de laatste les lag. De datum van de laatste les was zogenaamd een "richtlijn", maar worden vervolgens wel conclusies aan verbonden. De module eindigt m.i. op de datum van de eerste inlevering van het examen. In dit geval heeft de docent in de laatste 4 weken niks meer gedaan behalve "behaald en niet behaald" geduwd, want zogenaamd waren die drie weken voorbij. De regel waar dat in jullie regelement staat ontbreekt ook in deze reactie. Volgens mij is dit in ieder geval niet hoe het zou moeten zijn; geef iedereen die (in feite toch al minimale en beperkte) ondersteuning in de e-learning tot eerste inleverkans van de module.

4. februar 2026

Beste Janneke,

Bedankt voor je uitgebreide feedback en het delen van je ervaring met onze opleiding. Fijn om te horen dat je veel hebt geleerd en dat de inhoud interessant en breed georiënteerd was. Tegelijkertijd nemen we je opmerkingen over de hoeveelheid leesstof, de feedback op opdrachten en de toegankelijkheid van links serieus.

Wat betreft de begeleiding na de laatste les: in E-Connect, onder het kopje E-Learning, staat vermeld dat docenten begeleiding bieden tot uiterlijk drie weken na de einddatum van de module. Ook staat bij elke les een datum als richtlijn om je te helpen bij het plannen van je studie, en informatie over examens is te vinden onder de meest gestelde vragen bij het kopje examen aanmelden/afmelden.

We vinden het vervelend dat een deel van de links niet werkte en dat de studiestof verouderd overkwam. We waarderen je opmerkingen hierover en bekijken hoe we dit beter kunnen onderhouden zodat de digitale materialen up-to-date en goed toegankelijk blijven.

- Betere communciatie

3. februar 2026

Beste Anne,

Dank voor je feedback. Jammer om te horen dat de communicatie niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen dit serieus en werken eraan om onze communicatie richting duidelijker en consistenter te maken in de toekomst.

ISBW = NCOI

Ik heb een module geboekt bij ISBW nadat ik slechte ervaringen had met NCOI. Blijkt ISBW ook onderdeel van NCOI te zijn. Daar kwam ik achter omdat ik readers van NCOI ontving voor een moduleopdracht van de ISBW. Ook nu kwamen de welbekende problemen terug: gekozen en betaalde modules waren niet beschikbaar, klassikaal werd omgezet naar virtual classroom en online en dit ook vlak voor de start van de opleiding.

Virtual Classroom is op zich qua opzet niet verkeerd. Online raad ik echt af, je doet feitelijk alles zelf, je krijgt summiere feedback per e-connect van je docent en daar betaal je fors voor. Je hebt geen contact met medestudenten. Net als bij NCOI ligt de focus echt alleen maar op de moduleopdracht.

1. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Ilona,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de opleiding niet helemaal aan je verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend dat je tegen uitdagingen bent aangelopen, bijvoorbeeld met veranderingen in de lesvorm en het gebruik van materialen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze begeleiding, communicatie en ondersteuning tijdens de Virtual Classroom en online modules verder te verbeteren. Op die manier willen we ervoor zorgen dat deelnemers een duidelijke en goed ondersteunde leerervaring hebben, en dat het leren zo soepel mogelijk verloopt.

Nogmaals bedankt voor je openheid en het delen van je ervaring. Met jouw feedback kunnen we ons onderwijsaanbod verder versterken en beter afstemmen op de behoeften van onze deelnemers.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een zeer relevante en goed opgebouwde…

Een zeer relevante en goed opgebouwde opleiding voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de psychologie van organisaties en het verbeteren van gedrag en samenwerking op de werkvloer.

10. juli 2025

Beste S,

Dankjewel voor het delen van je positieve review! We zijn blij om te horen dat je zo te spreken bent over de opleiding. We hopen dat de opgedane kennis veel kan bijdragen aan je toekomstige werkzaamheden.

Communicatie moet beter.

Opleiding op zich was goed, lesstof vaak ook wel maar communiceren of ISBW bereiken is vaak onmogelijk. Ruim €1.000,- betalen voor de 'afstudeeropdracht' terwijl er uit eindelijk geen docent werd gekoppeld of begeleider is natuurlijk bizar. Waarom dan extra kosten als je uit eindelijk het zelf moet inleveren als een moduleopdracht? Bij vragen hierover weet niemand iets te zeggen.

10. juli 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend dat de communicatie rondom je opleiding niet altijd duidelijk was en dat je langer hebt moeten wachten op een reactie.

Bij de Associate Degree is het gebruikelijk dat er geen vaste afstudeerbegeleider wordt gekoppeld aan de afstudeeropdracht. We hadden dit wellicht duidelijker kunnen communiceren om verwachtingen beter te managen. Daarom bekijken we hoe we onze informatie op e-Connect en andere kanalen kunnen verbeteren, zodat dit voor toekomstige studenten helder is vanaf het begin.

De kosten voor het afstuderen bedragen €600,-, zoals ook op je factuur staat. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan helpen we je graag verder.

We erkennen dat de periode waarin je studeerde een drukke tijd was, waardoor onze reactietijden soms langer waren dan gewenst. We blijven werken aan het verbeteren van onze communicatie en begeleiding.

Nogmaals dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne instructeur en goede…

Fijne instructeur en goede vakinhoudelijke onderwerpen. Ook is er een goede afwisseling van theorie, praktijk en ontspanning/

10. juni 2025

Beste Laurens,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de instructeur en ook goed om te weten dat de afwisseling tussen theorie, praktijk en ontspanning naar je zin is! Als je nog verdere inhoudelijke feedback voor ons hebt, mag je die altijd nog met ons delen!

Goede opleiding!

11. april 2025

Beste Annemarie,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de opleiding. Als je nog meer inhoudelijke feedback hebt, mag je die altijd nog met ons delen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kunnen niet bieden wat ze op de site zetten

Als je een avond opleiding wil doen kwam er al snel naar voren dat dit bijna nooit mogleijk zou zijn. Als je je opgeeft voor Rotterdam willen ze je gerust in planning elders in Nederland

9. april 2025

Beste,

Dankjewel voor je review en het delen van je ervaringen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een module niet op je voorkeurslocatie kan doorgaan. Wij doen altijd ons best om modules op de gekozen locatie aan te bieden. Echter, wanneer er te weinig inschrijvingen zijn voor een specifieke locatie, kan het voorkomen dat deze locatie niet gerealiseerd kan worden. In dat geval bieden we alternatieven zoals een andere locatie, een virtual classroom of e-learning, zodat je de module alsnog kunt volgen op een manier die voor jou het beste uitkomt.

We begrijpen dat dit niet altijd ideaal is, maar we streven ernaar om de kwaliteit en continuïteit van de module te waarborgen, ongeacht de locatie. We nemen je feedback over de communicatie serieus en blijven werken aan verbeteringen om ervoor te zorgen dat onze studenten beter ondersteund worden.

Waardeloze opleiding

Waardeloze opleiding. Lessen sluiten niet aan bij examenopdrachten. Er wordt op andere punten beoordeeld dan waar de leraar je op voorbereid. Theorie sluit niet aan bij de praktijk. Stof is te generiek en te veel gericht op de economische sector ipv zorgsector.

21. mars 2025

Beste Jesper,

Bedankt voor het delen van je eerlijke feedback. We vinden het jammer om te horen dat je een minder positieve ervaring hebt gehad bij ISBW. We streven er altijd naar om onze cursussen zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze studenten.

We hebben geprobeerd je te ondersteunen waar we konden tijdens je opleiding, en we hopen dat dit heeft bijgedragen aan je leerproces. We begrijpen dat het soms frustrerend kan zijn wanneer de theorie niet goed aansluit bij de praktijk of wanneer de beoordeling anders is dan verwacht. Je feedback nemen we zeker mee in de verdere evaluatie van de opleiding.

Nu je de opleiding hebt afgerond, hopen we dat je ondanks de genoemde punten toch waardevolle inzichten hebt opgedaan die je kunt gebruiken in je werk. Mocht je nog vragen hebben of ergens meer duidelijkheid over willen, staan we uiteraard voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je feedback en veel succes met je verdere carrière.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles staat of valt met degene die voor…

Alles staat of valt met degene die voor de klas staat. We hadden een goeie docent die rustig en duidelijk alles kon uitleggen. Hij had verstand van zaken en dit wat duidelijk toen we antwoord kregen op onze vragen.

21. mars 2025

Beste Charlie,

Dankjewel voor het delen van je feedback! We zijn blij om te horen dat je een goede docent had die duidelijke uitleg kon geven. We wensen je veel succes met het toepassen van je nieuwe geleerde kennis en hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Veel ruimte voor verbetering.

Als je aan een opleiding begint hier, heb je veel discipline nodig. De leraren zijn vaak managers, de een besteedt meer aandacht aan les geven dan de ander en dat kan je zwaar benadelen. Je moet echt voor jezelf veel tijd vrijmaken om te studeren, want de hulp die je krijgt is minimaal. Dat vond ik tegenvallen, echte begeleiding heb ik niet ervaren. Reactie kwam er vaker niet dan wel.

Contact met isbw zelf is er wel, en ze staan je ook netjes te woord maar ik heb zelf het idee dat de communicatie met de leraren/managers slecht is waardoor ze lange wachttijden hebben.

Voor mij was het een lange weg, maar ik heb het wel gehaald. Daar heb ik mezelf voor te danken, want je moet het echt willen.

Ik ben een keer 1,5u naar utrecht gereden om een examen in te mogen zien (absurd anno 2025) en toen kwam een leraar simpelweg niet opdagen. Dat vond ik echt teleurstellend en amateuristisch. Ze hebben dit opgelost door me tegemoet te komen qua studie tijd maar nogmaals, door toedoen van een leraar/manager wordt de naam van ISBW er niet beter op.

er was een leraar die maakte er echt iets van, zoals je dat bij een school verwacht, en die module was dan ook veel makkelijker te behalen.

Een module werd mijn onderwerp van een businesscase afgekeurd, terwijl mijn eigen manager en leraar dat van tevoren wel had goedgekeurd. Helemaal opnieuw moeten beginnen.

al met al, zeker punten ter verbetering. klantenservice zelf reageert snel en probeert in oplossingen te denken. Verwacht niet iemand die je begeleidt, dit ga je 95% zelf moeten doen. Er gebeuren administratief dingen die je op een reguliere school niet zal tegenkomen, zoals hierboven beschreven.

18. mars 2025

Beste,

Dank voor het delen van je ervaringen. We vinden het jammer te horen dat je de opleiding als zwaar hebt ervaren en dat je de begeleiding en communicatie niet als voldoende hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je feedback serieus en zullen deze intern beleggen om de kwaliteit van de begeleiding, communicatie en administratieve processen verder te verbeteren. We begrijpen dat deze aspecten belangrijk zijn voor het succes van onze studenten en werken eraan om dit te optimaliseren.

We willen je bedanken voor het delen van je inzichten en hopen dat je desondanks positief kunt terugkijken op je behaalde resultaat.

Moduleopdrachten zijn leidend.

Moduleopdrachten zijn leidend.
Het maken van de eindopdracht/moduleopdracht is zeer bepalend voor de inhoud van het programma. De les gaat eigenlijk vooral over wat ze willen zien in deze opdracht en mist hiermee regelmatig verbinding met de praktijk. Docenten zijn erg wisselend van kwaliteit.

5. mars 2025

Beste Joke,

Dankjewel voor je feedback. We begrijpen dat je de focus op de moduleopdrachten als bepalend hebt ervaren voor de inhoud van de lessen. We streven er altijd naar om de lesstof zowel praktijkgericht als theoretisch waardevol te maken. We nemen je opmerking mee om te kijken hoe we de verbinding tussen theorie, praktijk en de opdrachtvereisten verder kunnen versterken.

Wat betreft de kwaliteit van de docenten, vinden we het belangrijk dat elke docent de nodige expertise en didactische vaardigheden heeft om de opleiding goed over te brengen. We zullen jouw ervaring zeker meenemen om de kwaliteit van ons docententeam verder te verbeteren.

We waarderen je input en hopen dat je ondanks deze punten nog steeds veel hebt geleerd. Mocht je verder nog opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.

Post HBO Management Zorg en Welzijn

Modules sluiten aan bij de praktijk. Docenten voegden toe aan de modules. Faciliteiten van de locaties waren uitstekend.

20. februar 2025

Beste Sandra,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de modules goed aansluiten bij de praktijk en dat de docenten waardevolle toevoegingen hebben geleverd. We zijn ook blij dat je tevreden bent over de faciliteiten op onze locaties.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt tijdens je opleiding, staan we altijd voor je klaar.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De fysieke lessen heb ik als fijn ervaren

De fysieke lessen heb ik als fijn ervaren. Dan leer ik het meeste en kan ik makkelijk vragen stellen. De businesscase was online en dat vond ik niet prettig. De docenten waren allemaal behulpzaam en kwam en uit het bedrijfsleven wat ik als fijn heb ervaren.

22. februar 2025

Beste Carlijn,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de fysieke lessen als fijn hebt ervaren en dat de docenten behulpzaam waren. Het is fijn om te weten dat ze hun praktijkervaring uit het bedrijfsleven met je hebben gedeeld.

We begrijpen dat je de online businesscase minder prettig vond. We nemen je feedback serieus en zullen kijken hoe we de online onderdelen in de toekomst kunnen verbeteren om de leerervaring te optimaliseren.

Mocht je verdere opmerkingen of vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je te helpen. Veel succes met de rest van je opleiding!

Kan veel beter

Eindverslag was heel snel nagekeken, maar geen enkele huiswerkopdracht is nagekeken

31. januar 2025

Beste Linda,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe je de opleiding hebt ervaren. Het spijt ons te horen dat de huiswerkopdrachten niet zijn nagekeken. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze studenten willen.

We zullen dit intern bespreken en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en ervoor te zorgen dat elke student de aandacht en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient.

Nogmaals bedankt voor je opmerking en we hopen dat je ondanks dit punt toch tevreden bent met de rest van de opleiding.

ISBW Opleiding & Training

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv