Maandag®Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer onprofessioneel behandeld na een serieuze sollicitatie, recruiters zijn niet echt recruiters meer maar papierbeoordelaars je wordt afgescheept door een schoolverlater die denk ik net zijn diplo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maak A.U.B een melding bij de arbeidsinspectie. Met mijn verhaal alleen konden ze geen stappen ondernemen. Via onderstaand nummer kan je een anonieme melding doen. 0800 51 51 Ik werd gewoon ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bemanning

Skrevet av virksomheten

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ga hier niet werken

Ga hier niet werken! Dit bedrijf is niet transparant en ze liegen je voor. Als je eenmaal bent begonnen is de functie anders dan afgesproken. Je moet maar zorgen dat je het leuk vind. Er heerst een nare werksfeer en het 'kijk mij' gehaalte is hoog. Zo blij dat ik hier weg ben.

8. oktober 2023

Komen afspraken niet na

Een maximale fee afgesproken, maar daar hebben ze zich niet aan gehouden. Vragen onbeantwoord gelaten. Afspraak omtrent informeren klant ook niet nagekomen met gevolgen van dien.

4. oktober 2023

Hi Tanja,
Vervelend om te horen dat dit je ervaring met ons is. Zou je wat meer informatie hierover met ons kunnen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen we dit oppakken en in de toekomst verbeteren!

Slechte ervaring …

Maandag had mij een vacature toegestuurd. Vervolgens moest ik mijn werkervaringen voor die vacature opschrijven. Daarna nooit meer iets van Maandag gehoord. Slechte communicatie, slechte service. Geen aanrader!!!

18. september 2023

Hoi Roos,

Dat kan niet helemaal de bedoeling zijn. Zou je wellicht een bericht willen sturen naar dingenbeterdoen@maandag.nl zodat we dit kunnen doorzetten?

We hopen van je te vernemen.

Groeten,
Melvin

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is een goede ervaring

Het is een goede ervaring, ik werk hier nog steeds met veel plezier, inhoudelijk spreekt dit werk mij aan, verder zijn de collega`s zeer behulpzaam en is er een goede sfeer onderling

28. august 2023

Svar fra Maandag®

Hi Henry! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt met ons en dank voor het delen hiervan!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte match

Na een perfecte match via Maandag werkzaam als woonconsulent bij een woningcorporatie in het oosten des lands. En naar wederzijdse tevredenheid is het contract omgezet naar vast om als interim professional voor Maandag aan de slag te gaan. Wat opvalt zijn de gesprekken die gevoerd zijn om tot een goede match te komen met als conclusie een bedrijf wat bij je past. Daarom zie ik de toekomst met Maandag met vertrouwen tegemoet.

20. august 2023

Svar fra Maandag®

Hoi Rene! Dankjewel voor het delen van je positieve reactie en dank voor het vertrouwen in de toekomst!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ERG. Na soliicitatie gesprek, hoorde ik niks meer.

Na 1x sollicitatie gesprek kreeg ik helemaal niks meer te horen van Maandag. Niet eens een kleine moeite om te emailen dat het niks werd. what the heck!!!!

16. mai 2023

Hoi!
Wat vervelend dat je niks meer hebt gehoord van ons, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou je je ervaring met ons willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen wij dit verbeteren!

Ongelijke behandeling

Ik heb een open sollicitatie geplaatst bij maandag en tegelijkertijd een sollicitatie op een verpleegkundige vacature.
Ik werd uitgenodigd voor een gesprek met Juri.
Een week na het gesprek zei Juri, dat zij geen vacature voor mij als verpleegkundige hebben in Limburg ( en ook niet met mijn andere diploma’s zoals mlo4 en Wo diploma!
Op dezelfde dag, rond twee uur na het gesprek met Juri werd er een vacature geplaatst door Maandag via indeed voor verpleegkundigen in Limburg.

4. august 2023

Beste Judit,

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We zouden deze situatie graag verder met jou en de vestiging bespreken. Zou je ons een bericht willen sturen op dingenbeterdoen@maandag.nl zodat we met je in gesprek kunnen treden?

ZEER SLECHT

Update: Zie onderin. Het zal niemand verbazen dat Maandag na het plaatsen van een reactie op dit bericht precies niets doet aan het probleem. Sterker nog, ik weet feitelijk dat zij dit exacte onzin recruitement nog steeds, net zo racistisch en discriminerend doen.

ZEER SLECHT! Medewerkers van maandag hebben werkelijk geen idee waar ze mee bezig zijn. Er worden veel te hoge kwalificaties geeist voor werkplekken die dat op geen enkel manier nodig hebben, met als verklaring "er is geen inwerkperiode". Wat absolute onzin is, want dergelijke werkplekken hebben OF wel inwerkperiode OF het is niet nodig gezien het werk. Maandag behandeld je als minderwaardig, zoekt werkplekken onder je niveau en probeert je nog te overtuigen dat je er niet goed genoeg voor bent. Ook al ben heb je een academische titel, zoals ik. Walgelijk gedrag.

UPDATE: Schattig dat jullie nu doen alsof jullie iets doen met die verbeteringen, maar het publiek van TrustPilot weet ook allang dat dit je reinste onzin is, en dat jullie vrolijk doorgaan met racisme en discriminatie.

UPDATE 2: Nu maanden verder en, zoals verwacht geen een schrijntje van antwoord van Maandag. Ofterwijl onderstaande reactie is puur leugens om de schijn te doen opwekken alsof zij aan het "verbeteren" zijn. Dat zijn ze niet. Racisme, discriminatie en vooral onkundigheid nog aan de orde van de dag hier.

1. august 2023

Hoi!
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt gehad! Zou je deze willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen wij jouw ervaring gebruiken om te verbeteren!

Ze laten je zo staan

Na een goed sollicitatiegesprek over een opdracht (wat zij ook nog benoemd hebben) zouden ze mij nog laten weten wat de opdrachtgever zei, maar niets.... nog een aantal keer gebeld, appjes gehad "ik bel je zo!" Maar daar wacht ik inmiddels drie maanden op. Wat een goedkope bende, "nee" is ook een antwoord maar kom op, doe gewoon je werk en bel mij terug. Een enorme koude douche voor team Enschede, met name Gerwen!!!

19. april 2023

Hoi Petra,

Wat naar dat wij niks meer van ons hebben laten horen, dat is zeker niet de bedoeling! Wij gaan het oppakken en ons best doen om in de toekomst dit beter te doen!

Hoofdpijn

Toen ik via dit uzb werkte, moest ik letterlijk elke week bellen omdat mijn salaris niet klopte. De thuiswerkvergoeding werd de eerste twee maanden niet uitbetaald en toen ik daarnaar vroeg, antwoordden ze dat ze dat vergeten waren. De contactpersoon beantwoordde mijn vragen soms dagen niet.

15. oktober 2022

Hoi Henk,

Wat vervelend dat je zo veel moeite moest doen om alles geregeld te krijgen, dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! Zou je ons willen mailen naar dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan gaan we dit oppakken!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slecht uitzendbureau; Racisme is een ziekte.

Racisme is een ziekte 👎
Zeer Slecht uitzendbureau 👎 geen aanrader, amateurs.

Als een eerstegraads DUO bevoegd docent Engels, heb ik een paar keer gereageerd op vacaturen bij maandag. Daarna stuurde ik een e-mail om te vragen waarom krijg ik helemaal geen terugkoppeling. Ook daarop geen reactie gekregen,zoals gewoon.

Op een gegeven moment heb hun recruitert ( krestel van Noren ) gebeld. Zij zei : oh ja , je bent afgewezen omdat je niet bevoegd bent🤥. Zij kan eens niet lezen. Ondanks dat ik vertelde dat ik bevoegd ben vanuit de duo, zij zei: wij kunnen niets voor je doen.

Ik ben gebeld ( netjes) door andere uitzendbureaus, een ik kreeg te horen, wij gaan ons best doen om voor je een passende baan te vinden. ) . Wat een verschil !!

Racisme is een ziekte !!

9. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maandag denkt alleen aan hun eigen inkomsten.

Ik zou me als directie/management van Maandag kapot schamen voor de massa's slechte beoordelingen. Er is geen enkele verbetering te constateren.Ook ik heb zeer slechte ervaringen met Maandag als ZZP'er. Ik had contract van 24 uur zonder garantie. Aanvankelijk ging dat goed, totdat ze naast de ZZP'ers ook mensen in loondienst aannamen. (Beter verdienmodel voor Maandag?)Deze werden met voorrang ingeroosterd zodat er nauwelijks iets overbleef voor de ZZP'ers. Als je hier een opmerking over maakte was het niet hun schuld. Zoals altijd verscholen ze zich achter een ander, maar ze kwamen nooit op voor diegenen die ze hadden ingehuurd. Toppunt was wel het feit dat rond de jaarwisseling de plm 150 personen die in loondienst werkten via Maandag een kerstpakket kregen, maar de 8 ZZP'ers niet. "Jullie hebben er geen recht op, want jullie zijn ZZP'er" Zelfs een kaartje met nieuwjaarswensen kon er niet vanaf. Eind januari stonden er nog plm 40 pakketten op de locatie. Deze mochten niet aan de ZZP'ers gegeven worden, maar werden aan een goed doel geschonken!! Ruim een jaar lang problemen gehad met indienen van de declaraties omdat hun ICT niet deugde. Mijn ervaring is dat zij niet het belang van de contractanten nastreven, maar enkel en alleen hun eigen (financiële) belang. Opvallend dat de eigen werknemers van Maandag het gemiddelde van de beoordelingen nog wat proberen op te krikken door goede beoordelingen te schrijven op uitnodiging.
Nooit meer Maandag!

21. mai 2023

Hi Marcel,

Wat vervelend om te horen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad als ZZP'er via Maandag! Het gevoel dat je over het hoofd wordt gezien is natuurlijk helemaal niet fijn.
Zou je jouw ervaring met ons willen delen via een mail naar dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen wij echt iets doen met jouw feedback!

Groeten,
Maandag

Waardeloos bedrijf

Waardeloze mensen, werd niet naar mij geluisterd. Deze mensen zijn heel slecht het lijkt wel een sekte!

17. februar 2023

Svar fra Maandag®

Beste Nelleke, wat jammer dat je dit gevoel over hebt gehouden aan het contact met ons! Ik hoor graag wat er precies is gebeurd, zou je een bericht willen sturen naar dingenbeterdoen@maandag.nl?

Doe geen moeite

Ik zou geen moeite nemen om hier te solliciteren. Je wordt gebeld, er wordt een teams meeting ingepland waar vervolgens niemand komt opdagen. Er wordt ook niet gereageerd op je telefoontje of appje. Als ze geen tijd hebben prima, maar ga geen tijd afnemen van mensen die ook andere dingen te doen hebben.

28. april 2023

Beste,

Vervelend om te horen dat je dit hebt meegemaakt. Wat we graag willen is dat mensen zich uitgenodigd voelen om bij ons met energie aan de slag te gaan. Dus we kunnen jouw feedback hierin ook erg waarderen om er gezamenlijk van te leren. Wil je een mail sturen naar dingenbeterdoen@maandag.nl met daarin meer specifieke informatie over jouw klacht. Dan kunnen we contact met je opnemen.

Groetjes van Maandag

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maandag probeert onder wettelijk verplichte transitievergoeding uit te komen

- per 1 november uit dienst gegaan. Ondanks herhaaldelijke apps naar de ‘contactpersoon’ en e-mails naar het hoofdkantoor en het e-mailadres dat hier steeds in de reacties van Maandag wordt vermeld, nog steeds (half april) niets gehoord over de transitievergoeding. Ze reageren er niet eens op. De transitievergoeding is echter wel in rekening gebracht bij de opdrachtgever
- toen ik corona had werd ik wel dagelijks gebeld wanneer ik weer kon werken
- eerste 1 of 2 ziektedagen zijn altijd onbetaald
- ze weten de einddatums en ingangsdata urenwijzigingen van de contracten steeds zo te zetten dat je een dag voor niets werkt. Ze proberen je wijs te maken dat je verkeerd rekent, maar dat is niet zo. Uiteindelijk hebben ze het gecorrigeerd
- alleen maar piepjong kantoorpersoneel

Kortom: in de huidige arbeidsmarkt sla je dit soort bureaus over. Gewoon lekker op contract bij het bedrijf zelf (of zzp’en). En weet goed wat je rechten zijn! Iedereen heeft recht op een transitievergoeding bij einde dienstverband. 1/3 maandsalaris voor ieder gewerkt jaar. Mocht je net als ik genegeerd worden, kun je hier een arbeidsrechtadvocaat op zetten. Deze (gerechtelijke) kosten zullen ook op Maandag verhaald worden!

13. april 2023

Svar fra Maandag®

Hoi, we lossen dit graag alsnog voor je op!

Excuses voor het ongemak en het lange wachten. We onderzoeken waar het mis is gegaan en onze betrokken recruiter voor jouw regio neemt deze week telefonisch contact met je op.

Bizarre ervaring

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad met een organisatie! Tijdens sollicitatiegesprek wordt mij beloofd dat ik minimaal 28 uur kan werken. Ik krijg vervolgens een 28 uur contract maar ik word weinig ingepland waardoor ik niet aan 28 uur kom terwijl ik wel beschikbaar ben. Vervolgens word ik na mijn ziekmelding op staande voet ontslagen en word er door maandag geen luisterend oor geboden. Ik kreeg geen nieuwe opdracht meer van maandag omdat ik voor mezelf opkwam op het werkplek. Volgens hen moest ik maar over mij heen laten lopen anders zou het de samenwerking schaden tussen maandag en de werkplek. Na het hoofdstuk van Maandag te hebben afgesloten krijg ik maanden later een incassobrief dat ik het geld moet terug betalen omdat ik niet 28 uur heb gewerkt terwijl ik wel een 28 uur contract heb. Ik word de dupe van hun probleem! Ben nog nooit zo ongelofelijk slecht behandeld en ik wil graag iedereen behoeden van deze organisatie!

16. mars 2023

Beste Wissal,

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring bij Maandag hebt gehad. Zou je een bericht willen sturen naar dingenbeterdoen@maandag.nl?

We komen graag met je in contact.

Slechte communicatie

Na het typen van een heel verhaal. Toch maar gekozen om het simpel te houden.

Communicatie is er slecht.
Je word er niet serieus genomen.

7. mars 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv