Maandag® Anmeldelser 337

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer onprofessioneel behandeld na een serieuze sollicitatie, recruiters zijn niet echt recruiters meer maar papierbeoordelaars je wordt afgescheept door een schoolverlater die denk ik net zijn diplo... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maak A.U.B een melding bij de arbeidsinspectie. Met mijn verhaal alleen konden ze geen stappen ondernemen. Via onderstaand nummer kan je een anonieme melding doen. 0800 51 51 Ik werd gewoon ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bemanning

Skrevet av virksomheten

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toekomst

Goede ervaring. Ik vind het leuk om aan projecten te werken. Office-assistant werk past bij mij. Tevens krijg ik hier de mogelijkheid om af en toe voor mijn werk te reizen. Ik wil verder gaan met mijn HBO-certificaat webdesign. Graag zou ik de receptie willen laten aansluiten op de website van een bedrijf. Marcom. Mijn plan voor de toekomst. Hoop dat Maandag hierbij een rol kan spelen. Tot nu toe, prima!

12. februar 2024

Niet doen!!

Waardeloze sollicitatie procedure gehad.
Recruiter deed leuk tijdens de kennismaking en daarna doen ze alsof je niet meer bestaat. Zeggen dat ze je gaan helpen met een baan in de opvang en laten vervolgens niks van hun horen. Heel onprofessioneel.

9. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betalen niet uit na 4 weken gewerkt te hebben.

Op 8 januari begonnen op een leuke school en langzaamaan wordt duidelijk dat Maandag geen contract op kan/wil stellen. Op 1 februari komt Sander de Cort op de school en gaat verschrikkelijk tekeer tegen mij. Schreeuwt alles bij elkaar zegt "je wordt niet betaald" en op de vraag dat dat in Nederland gebruikelijk is dat gewerkte uren betaald worden en waarom Maandag dat niet kan "dat gaat niet gebeuren" en loopt uiteindelijk boos weg. Er is sprake van zeer grensoverschrijdend gedrag. Later die dag een telefoontje van de directeur van Sander. Meneer Patrick Terlouw. Deze meneer blijft gelukkig rustig maar herhaalt wel dat ik niet betaalt gaat krijgen.

UPDATE 16 februari:
Nog steeds niet betaald gekregen. Er is wel gedeclareerd bij de inlener. De gang naar de rechter is inmiddels ingezet want Maandag reageert niet op mails.

1. februar 2024

Waardeloze sollicitatie procedure

Waardeloze sollicitatie procedure gehad. Recruiter was ook niet echt snugger. Leuk doen tijdens kennismaking, maar daarna doen ze alsof je niet bestaat. Ik heb het aanbod afgewezen😂

Hi Ivaan,

Wat jammer dat je dit gevoel hebt overgehouden aan ons! Zou je je ervaring willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen we dit gericht oppakken!

Niet landelijk, onpersoonlijk, misleidend

Geen passende vacatures ongeacht uitgebreid zoekgebied met max 2 uur rijden vanaf mijn woonplaats. Misleidende emails dat er geschikte vacatures zijn om sitebezoek te genereren. Emails leiden naar een pagina met 0 vacatures en mogelijkheid om zoelcriteria aan te passen. Geen persoonlijk contact na aanmelden. Maandag lijkt niet door het hele land te recruten maar slechts in een bepaald deel van Nederland te werken. Ongeschikt detacheringsbureau, ik heb me afgemeld.
Ik kon op geen makkelijke manier contact zoeken met het bedrijf, ik ga naar een concurrent.

Hi Robert,

Wat vervelend dat dit je ervaring met ons is geweest!
Zou je dit met ons willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl?
Dan kunnen we hier gericht mee aan de slag!

Werken bij maandag

Ik heb een goeie en leuke werkervaring en nog steeds bij Maandag. Maandag is er voor jou als monteur, als je niet in het juiste vakgebied zit waar je niet tot je recht komt, Bamm meteen schakelen en doen zodat ik nu wel me baan heb wat ik al jaren ambieer.

Rick

Hi Rick,

Wat super fijn dat je zo'n goede ervaring hebt met ons, en nog fijner dat je dit met ons wil delen!

Geen reactie op aanmelding

Aangemeld via de website. Ze beloven binnen een paar werkdagen contact op te nemen. Maar zelfs naar nog een reminder geen reactie ontvangen. Waarschijnlijk hebben ze medewerkers genoeg.

15. november 2023

Beste Janny,

Wat vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen!
Kan je ons via dingenbeterdoen@maandag.nl vergeten om welke recruiter dit gaat? Dan kunnen we hier werk van maken!

Belabberde recruiter

Belabberde recruiter. Komt geplande (bel)afspraken en gesprekken niet na, laat me zitten in teams en reageert niet op vragen (op tijd) waardoor ik de deadline van de vacature heb misgelopen. Ontslaan die handel!

18. desember 2023

Hi Richard,
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt gehad, we willen dit graag serieus oppakken! Zou je meer informatie hierover willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verloop is enorm en veel narcisten

Verloop is enorm.. in 4 jaar tijd 6 accountmanagers en 7 recruiters gehad! iedere keer moet je weer kennisgesprekken voeren... vermoeiend.. Als er problemen zijn met de opdrachtgever zal Maandag accountmanagers ter alle tijden de kant van de opdrachtgever kiezen! Blij dat ik weg ben gegaan... er werken veel narcisten. Pas op dat er geen misbruik van jouw als medewerker wordt gemaakt, want als ze de kans krijgen ben je aan de beurt. PS: Pas op voor Dennis Schotanus deze persoon is zeer onbetrouwbaar en harteloos! Zal jouw altijd proberen te belazeren...

3. desember 2023

Hi!
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt gehad, dat kan niet de bedoeling zijn! Zou je wat meer informatie hierover willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen we dit inhoudelijk oppakken!

Klant onvriendelijk

(Zeeland, Middelburg)
Gesolliciteerd via indeed, contact gehad en gesprek gehad. Een week later zou er contact met mij worden opgenomen. Na 3 weken heb ik zelf gemaild, geen reactie. Nogmaals gereageerd op de sollicitatie, geen reactie.
Heel klant onvriendelijk.

23. oktober 2023

Hoi Lana,
Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt! Zou je wat meer informatie met ons willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen we dit met de desbetreffende vestiging oppakken!

MAANDAG Groningen; TOP

Met veel plezier voor en met MAANDAG gewerkt. Korte lijnen en duidelijke communicatie.
Maar een werkgever bewijst zijn/haar waarde wanneer het eens niet goed gaat, bijvoorbeeld bij ziekte.
Ik ben op een fantastische wijze opgevangen en begeleid.
Een dikke 10 met griffel voor MAANDAG Groningen.

15. november 2023

Hi Joep!
Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons had, dankjewel voor het delen!

Kennismakings gesprek Maandag

Op woensdag 11 oktober heb ik een gesprek gehad met Tim Aalderink op het hoofdkantoor, adres: Piet Heinkade 227.
Het gesprek ging over een vacature die via maandag zou gaan en uiteindelijk zou ik werken bij een AZC locatie.
Wij hebben samen afgesproken dat er 1 week later contact opgenomen zou worden met mij om te kijken of er beschikbare vacatures vrij zijn gekomen.
Ik heb 1 week later geen bericht gehad en ging het nog even afwachten, uiteindelijk heb ik op 24 oktober nogmaals gemaild naar Tim met de vraag dat ik nog steeds niks heb gehoord en helaas tot heden nog steeds geen reactie gehad. Ik ben helemaal niet tevreden over dit bedrijf en ook niet over hoe ze omgaan met mensen.

11. oktober 2023

Hi Reyhan,

Wat vervelend dat dit je ervaring was! We hebben het doorgezet naar de vestiging en zij gaan contact met je opnemen.

Vriendelijk en behulpzaam

De heren I en W zijn zeer behulpzame personen bij Maandag. Ze luisteren naar je en adviseren. Ik vind de 2 heren mensenmens. Altijd wordt er interesse getoond en er wordt goed contact onderhouden. Ik voel me geen nummer, echte dat ik gehoord en gezien word.

5. juli 2023

Hi Joan!

Dankjewel dat je jouw goede ervaring met ons deelt!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

enthousiast gesolliciteerd voor een… clown

gesolliciteerd op een zeer concrete vacature, die eigenlijk een wervingsvacature bleek te zijn.
dat hoorde ik pas toen ik een week later maar belde, omdat ik niks hoorde. mooie praatjes, goed verhaal, ze zouden tijdelijke projecten hebben en dat sloot eigenlijk nog beter bij mij aan.
eerste gesprek wel heel informeel, gezellig maar wel veelbelovend. het tweede gesprek zou ook voor persoonlijke klik zijn met de accountmanager (dat vonden ze zo belangrijk), daarna zouden we samen gaan specificeren.

tweede gesprek komt er een botte hork aan tafel schuiven, die zonder je aan te kijken, typend op zijn computer vooral domme vragen (opnieuw) stelt en totaal niet naar het antwoord luistert, veel te persoonlijke vragen stelt maar ondertussen het vooral koud zakelijk bekijkt.
verder weinig voor je doet, want meneer schept op over 'hoeveel mensen hij kent' maar deed geen enkele moeite om iets van opdrachten aan te bieden, met voorbeelden te komen. want ik was niet specifiek genoeg.
vervolgens een week later krijg ik met een lulsmoesje van de recruiter te horen dat het toch niet gaat lukken. dat hij moest 'leren om zijn enthousiasme te dempen' want ja 'het ligt niet aan jou'

misschien hebben ze naast een tekort aan collega's, werknemers, professionaliteit en goede recensies, ook gewoon een tekort aan klanten. Geen idee, het gaat er in iedergeval niet om hoe je presteert, maar om hoe je daar overkomt en wat ze persoonlijk van je vinden. Lekker professioneel.

1. august 2023

Hoi Yanus,

Dankjewel voor je reactie, wat vervelend dat je dit gevoel hebt overgehouden aan dit gesprek!
Zou je wat meer informatie hierover met ons willen delen via dingenbeterdoen@maandag.nl? Dan kunnen we dit met de desbetreffende persoon oppakken!

Complimenten voor Marlou en Koen van vestiging Maastricht

Vanaf het begin is het contact met Marlou Thenu van Maandag Maastricht uitstekend geweest. Oprecht en betrokken heeft zij zich, samen met collega Koen Bezemer ingezet om mij op de juiste plek te krijgen en te zoeken naar een baan die echt bij mij past. En met succes; sinds vorige week ben ik aan de slag in een gemeente. Een geweldige baan die me echt op het lijf is geschreven en waar ik, heel eerlijk, zonder hun inzet mogelijk niet eens op gesprek had mogen gaan. Wat mij betreft zijn de 5 sterren hier, zeker voor de locatie Maastricht, dik verdiend!

26. oktober 2023

Hi Maud,

Wat fijn dat je zo'n leuke ervaring met ons hebt en je een leuke baan hebt gevonden, zet hem op!

Prima

Goed contact met recruiter en leuke opdracht

15. oktober 2023

Hi Pascal,
Wat fijn dat je zo'n leuke opdracht hebt, veel plezier!

Maandag®

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv