LuxwayAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fast delivery. The sauna was very well packaged. Excellent product.The assembly was manageable with 3 people. Everything works perfectly and it's a real eye-catcher in the room.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi upptäckte att vi beställt "fel" värmedyna. Jag ringde då och pratade med en person och fick väldigt bra information om hur jag skulle gå tillväga för att skicka tillbaka den värmedyna vi hade best... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Valde att köpa deras IR madrass trots att den är flera tusen dyrare än Trendrehabs eftersom den verkade bättre när man jämförde specifikationerna. Bara att hoppas att det stämmer. Hur som helst längta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har varit två gånger i butiken i Göteborg fått ett mkt bra bemötande och han kändes som väldig kunnig så vi ändra oss i sista sekund vilken ir bastu vi skulle ha Nu när vårt hus började bli färd... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Badstubutikk
  2. Engrossalg av byggemateriale
  3. Leverandør av varmeutstyr

Skrevet av virksomheten

Luxway Nordic AB – din specialist inom infraröd värme och bastulösningar Luxway Nordic AB, med säte i Göteborg och verksam sedan 2006, har etablerat sig som en av Nordens ledande aktörer inom infraröd bastu och uppvärmningsteknik. Med ett stort sortiment och djup kompetens i branschen adresserar Luxway både privatpersoner och professionella aktörer som spa, hotell, kliniker och wellnesscenter. På deras webbplatser framgår tydligt att sortimentet är indelat i flera produktkategorier som kompletterar varandra och täcker kundernas behov för värme, wellness och komfort: Infraröda bastur (IR‑bastu): För 1 till 8 personer, inklusive hörnmodeller, kombibastur (traditionell + infraröd) och utomhusbastur. Värmemadrasser: Infraröda madrasser med ädelstenar som jadesten, turmalin och ametist, avsedda för att lindra värk, stödja terapi och ge djupgående värme i vardagen. Terrassvärmare / infravärmare: Energieffektiva infravärmare för uteplatser, altaner och uteserveringar – där traditionella värmekällor ofta är dyrare och känsligare för vindar. Infravärmepaneler / rumsuppvärmning: Paneler som kan monteras på vägg eller tak, som erbjuder diskret och tyst värme i hem eller kontor. Bastutillbehör och kompletteringar: Paneler för eftermontering, bastulavar, bastulavelement, belysning (LED, ljusterapi med IR), dörrar/fönster, aggregat (elektriska och vedeldade) och reservdelar. Varför välja Luxway Nordic AB? Brett och djupt sortiment – Med över 80–100 bastumodeller i lager kan Luxway erbjuda lösningar för små lägenheter till större spa‑projekt. Energieffektiv teknik – Företaget betonat att deras infraröda lösningar ofta använder cirka 50 % mindre energi än traditionell bastu, tack vare att de värmer kroppen snarare än luften. Flexibilitet och modulär utformning – Många produkter är designade för att kunna monteras enkelt, flyttas eller kompletteras efter behov. Kundservice & support – Luxway erbjuder monteringstips, videoguider och teknisk rådgivning, vilket stärker förtroendet hos kunder. Kvalitet och stabil leverans – Produkterna hålls i lager med kort leveranstid, vilket minskar väntetiden för kunder. Referenser och nöjda kunder – Recensioner visar att kunder uppskattar support och produktkvalitet. Miljö- och hållbarhetsfokus – Material, som trä, kommer från certifierade källor och produkterna utvecklas med fokus på låg energiförbrukning och lång livslängd.

Luxway Nordic AB – Nordens specialist på infraröd bastu och wellness

Skrevet av virksomheten

Högkvalitativa bastulösningar, infraröd värme och förstklassig kundservice
Infraröda bastur (IR-bastu): För 1–8 personer, inklusive hörnmodeller, kombibastur och utomhusbastur. Värmemadrasser: Med ädelstenar som jadesten, turmalin och ametist som ger djupgående värme och stödjer avslappning och terapi. Terrassvärmare / infravärmare: Energieffektiva lösningar för uteplatser, altaner och uteserveringar. Infravärmepaneler / rumsuppvärmning: Diskret värme som kan monteras på vägg eller tak i hem eller kontor. Bastutillbehör: Paneler, lav-element, LED-belysning med ljusterapi, dörrar, fönster, aggregat och reservdelar.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

77 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Good help when we need to change model…

Good help when we need to change model and they delivered it fast. Only negative was that all pieces was in same box so hard to move especielly in snow. Easy to put together so now we enjoy it

21. januar 2026

Svar fra Luxway

Thank you Ulrika for your nice review

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super nice and luxurious infrared sauna…

Super nice and luxurious infrared sauna . We love it already. Everything worked from fast delivery to assembly which was super easy

12. januar 2026

Svar fra Luxway

Thank you for your review and for your positive experiences with your sauna purchase.

Madrassen lindrar!

Madrassen lindrar en del av mina problem och ser fram emot effekten när jag hunnit använda den under längre tid.
Den levererades snabbt!

12. januar 2026

Svar fra Luxway

Tack för en bra recension, din recension värmer gott

Ir Bastu

Bra leverans och exemplariskt packat. Inga problem att montera ihop. Go att sitta i.

7. januar 2026

Svar fra Luxway

Tack för en bra recension, det värmer gott

Missvisande instruktionsfilmer

I filmer på hemsidan visas hur enkelt man monterar bastun med snäppfästen. Det som den sen levereras med är en massa skruvar och brickor. Saknades dessutom ett tiotal skruvar som vi fick leta fram här hemma. Tur vi hade några så vi fick ihop bastun. Det tar också stor plats för att montera bastun då man behöver komma åt bakom och ovanpå och skruva. Har man en skruvdragare behövs betydligt mer plats än 10 cm och man behöver komma runt bastun för att nå ovanpå. För oss (som ändå är rätt händiga) tog det drygt 4.5 timmar att montera bastun. Att bastun sen tar ca 25 minuter innan den är varm var lite längre än de 1-2 minuter som står på hemsidan. Visst själva aggregaten blir ju varma efter drygt 5 minuter men är det 19 grader i rummet den står i så tar det ytterligare 20 minuter innan bastun är uppe i 44°. Väl i bastun och när den är varm är en mycket behaglig upplevelse.

1. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej
Tack för din recension. Vi har en instruktionsvideo på vår hemsida som förklarar hur man sätter ihop just den modellen av bastu, han säger även i videon att det kan vara olika för installtionen beroende på bastumodell.
Vissa tar längre tid än andra för montering och om det tar 1 timme eller 5 timmar så bör man jämföra med hur lång tid det tar att bygga en bastu med lösvirke. Infraröda värmeaggregat måste komma upp i en tempereratur för att kunna generera infraröda våglängder, en del tar 1 till 2 minuter medan andra kan ta 10 till 15 minuter men det innebär inte att ett rum kan komma upp till 50 grader på 1 minut., då hade vi nog fått ett Nobelpris.
Vår support är alltid redo att hjälpa till om man fastnar vid en installtion eller har någon fundering, kontakta supporten

Oven ripa on kömpelö

Oven ripa on kömpelö, ei sovi tyyliin
ONGELMA: SAUNA EI TOIMI. Kun virtajohto oli kytketty, ainoastaa katkaisimen merkkivalo paloi punaisena, muut kytkimet eivät reagoineet.
KYSYMYKSET: Onko Helsingin seudulla valtuutettu edustaja tai huoltokorjaaja. Jos ei ole, miten edetä saunan käyttökuntoon saaamiseksi. Odotan vastaustanne.

4. desember 2025

Hei Iikka
Kiitos arvostelustasi. Olemme aina valmiina auttamaan sinua, jos sinulla on ongelmia asennuksessa tai jos jotain muuta tapahtuu. Tällöin sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Delivery and packaging was good

Delivery and packaging was good, assembling was no problem, just poor quality of wood-screws is not ok. It was not a big deal for me to use others, but for some people it could be an issue.

3. desember 2025

Svar fra Luxway

Thank you for your Kind words Michael. We will contact our supplier of screws and try to improve this in the future.

-Oscar

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv