Hi, jeg er veldig fornøyd med produktet. Brukte Sirkulasjonstrener tidlige, men ulempen var at flere ganger rak den strømkabelen... Den nye modellen er perfekt - lett å betjene, bra med "piping" nå... Vis mer
Det var enkelt å bestille. Det tok litt tid før jeg fant pakken i Norge men dere svarte raskt på forespørsel. Jeg fikk pakken på 12 dager.
Kjøpte en sittepute, og er veldig fornøyd med den. Tok litt tid med levering, men det var greit

Gräddvägen 13, 906 20, Umeå, Sverige
Jeg kan ikke sette noen betyg på en vare som ikke er levert meg. Håper dere leverer snart.

Svar fra TrendRehab
Ble kluss med ordren min, men dette ble ordnet opp i på en meget smidig og tilfredstilende måte.
vibrasjonsplaten var helt fantastisk.
kjøpt mtp på lymfesystem, og viste ikke at det hjalp for smerter- men etter å ha brukt den 3-4 ganger er knesmerter (som jeg har slitt med til og fra siden 20 årene etter fall fra ponni) borte.
om jeg får se andre resultater av vibrasjonsplaten gjenstår å se, men med kun det jeg har erfart til nå så er jeg fornøyd
Bestilt og betalt for en vare for snart 6 uker siden som jeg fortsatt ikke har mottatt..
Vanskelig å få svar fra kundeservice sin mail. Snakket med ulike personer på tlf flere ganger og får ny beskjed hver gang om at pakken skal være sendt igjen og snart kommer, så går det enda en uke og ingenting kommer.. jeg ringer på ny og sånn fortsetter det. Må få pengene tilbake snart

Svar fra TrendRehab
Etter bekreftelsesmailen, som forøvrig inneholdt feilinformasjon angående betalingsmetode, har jeg ikke hørt noe mer fra butikken eller sett noe til produktet jeg bestilte. De tar ikke telefonen når forsøker å ringe. Kommer ikke til å handle her igjen.
Mottok en miniplate som virket 2 ganger og har vært død siden. Kontaktet kundeservice for en uke siden uten svar.
Den lysterapi maskinen ser ut som om den virker veldig bra:)
Har ikke mottatt varen eller svar på henvendelse!!

Svar fra TrendRehab
Elendig opplevese sålangt.Bestillt en vare 14 jan og di har fremdeles ikke sendt den.Sendt epost til kundeservice for 5 timer siden og fremdeles ikke noe svar,får jeg ikke svar iløpet av morgedagen må jeg kansellere ordren.idag 21 januar har pakken endelig blitt sendt.Fikk svar på epost igår at pakken skal ankomme 27 jan.Så en god opplevelse med kundeservice sålangt.Oppgradert fra 1 stjerne til 4 stjerner

Svar fra TrendRehab
Støtte baren er litt vinglete,vilikke skrues til skikkelig,eller veldig fornøyd
Hi,
Den nye modellen er perfekt - lett å betjene, bra med "piping" nå økten avslutter, lett å bruke uten strømkabelen.