Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flav... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som allergisk mot mjölkprotein är det svårt att hitta bra proteintillskott och därför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet. Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grymma smaker! Kul med någon som jobbat hårt på att ta fram smaker som inte bara är supersöta och sliskiga! Allt jag köpte blanda bra och smakade riktigt gott, missa inte clear whey pink grape. Snab... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har testat citron cleary whey och - wow! Denna var SÅ god och fräsch. Jag är väldigt imponerad över produkten och Pow som helhet, känner redan att jag vill testa allt som de har och kommer ta fram! Ka... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sportsernæringsbutikk
  2. Drikkevaredistributør
  3. Sportstilbehørgrossist
  4. Kosttilskuddsbutikk

Skrevet av virksomheten

POW – Protein för vanliga människor. Tillverkat i Sverige. Vi startade POW för att vi tröttnade på proteinpulver som smakade godisbutik – eller damm. Så vi gjorde det själva. POW Protein finns som vassle, kasein, clear whey, veganskt och biffprotein. Goda smaker, tryggt innehåll och inga konstigheter. För dig som vill få i dig mer protein – oavsett om målet är en starkare kropp, bättre återhämtning eller bara att hålla ihop vardagen. POW Kreatin är smaklöst, rent och beprövat. Inget krångel. Bara lite mer tryck där det behövs. Tydliga ingredienser. Ärlig kommunikation. Resultat före hype. Starkare. Punkt. /Jenny & Sofie POW AB 559550-7830

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Gott

Gott, lättlöst. Trevligt företagande

23. mars 2026

Svar fra POW AB

Tusen tack för din fina recension!

Super!

Köpte Whey Clear Citron, supergod, ingen konstig konsistens, ingen bismak. Underbar med is i!

26. mars 2026

Instämmer! Så god med is. Tack för din recension

Godaste proteiner jag testat

Godaste proteiner jag testat! clear whey rosa grape är min absoluta favorit 😻

2. april 2026

Svar fra POW AB

Tack tack tack! För dina fina ord och för att du tog dig tid att recensera 🫶

Besatt av kasein vanilj

Besatt av kasein vanilj! Har det i både gröten och som topping på olika bowls. Älskar även deras clear whey och längtar efter varje shake 🤩❤️

Så roligt att höra! Tusen tack! 💪☀️

Bästa Clear whey proteinet

Har blivit beroende av Clear whey med Grapefruktsmak, så nu är jag här och beställer igen. 😊

Svar fra POW AB

Vi tackar så mycket och är extra glada när ni kommer tillbaka och handlar. Det uppskattas för det betyder att ni gillar det vi tagit fram
🙏

Smakerna!

Svenskt och innerligt, med sjukt bra smaker!

Tack! Kul att höra! 💪💛

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snygg förpackning och som en fluffig dröm!

Snygg förpackning och vanilj kasein proteinet blir som en fluffig dröm! Lika god att blanda ut i smoothie som med vatten.

29. mars 2026

Svar fra POW AB

Vi älskar också fluffet! Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som allergisk mot mjölkprotein är det…

Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha och lättdruckna, funkar jättebra direkt efter träning, men lika bra i mellanmål och blandade i frukostgröten!

Dessutom kul att supporta ett litet modigt och ambitiöst startup-bolag med blicken riktad mot stjärnorna!

27. mars 2026

Svar fra POW AB

Så roligt att våra produkter passar dig och dina allergier. Tusen tack!

Älskar kaffevasslet

Älskar kaffevasslet! Lagom sött, tydlig smak och dessutom i snygg förpackning som man blir glad av. Klart rekomenderat till alla muskel- och kaffelovers.

24. mars 2026

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Grymma smaker!

Grymma smaker!
Snabba leveranser

1. mars 2026

Svar fra POW AB

Vad roligt att höra. Tusen tack!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Testat ingen smak-protein so far

Testat ingen smak-protein so far. Och jag vill aldrig köpa från någon annan! Landar så fint i magen - heja Pow!!!

22. mars 2026

Svar fra POW AB

Vårt smaklösa är en favorit. Passar till allt. Tack för att du gillar, supportar oss och tog dig tid att recensera. 🫶

Fantastic flavors

Fantastic flavors, best protein ever to make protein fluff from - amazing consistency. Quick and good shipping. 5🌟’s all around

12. mars 2026

Thank you so much! So happy to hear this. ☀️

Vassle kaffesmak

Supernöjd med vassle kaffesmak! Snabb leverans också.

21. mars 2026

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Fantastiska smaker

Fantastiska smaker. Har tidigare ätit Tyngre och Bulk men POW smakar mycket bättre. Kommer aldrig välja något annat 🥳.

21. mars 2026

Svar fra POW AB

Wow, tack! Vi är så otroligt tacksamma att ni gillar våra smaker och väljer oss. TACK 🙏

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv