GYDB heeft keer op keer hele mooie items, iedere drop is geweldig! Het contact met het team van GYDB en Kyky is super fijn, betrouwbaar en vriendelijk: ze reageren snel, denken met je mee en help... Vis mer
Mijn eerste designertas gekocht via Getyourdesignerbag en wat een goede ervaring! Ik vond het best spannend om een vintage tas online te kopen maar het team van Getyourdesignerbag heeft mij super geho... Vis mer
Gucci leren tas gekocht. Had nog wat vragen over de tas. Kyky beantwoorde snel met extra fotos. Top info & service. Tas was netjes ingepakt met certificaat, stofhoes en lavendel🥰 Ben er superblij... Vis mer
Ik heb een erg fijne ervaring met dit bedrijf! De tassen zijn precies zoals ze aangeven, wordt snel verzonden en enorme glimlach op mijn gezicht als ik het pakketje openmaak. Wordt met liefde inge... Vis mer
Hi there, I’m Kyky – founder, vintage lover, and treasure hunter behind Get Your Designer Bag. My passion? Giving vintage designer bags a new home! When you purchase from Get Your Designer Bag, you’re not just buying a bag. You’re receiving a carefully curated gem that I’ve sourced just for you. I pour all my love into each package, so when it arrives, it feels like you’re opening a special gift, wrapped just for you. Thank you for supporting my small business and making my biggest dream come true. With love, Kyky
Blij mee!
Snel verzonden, netjes verpakt. Item in het echt nog mooier dan verwacht! Erg blij met mijn aankoop!

Hele goede ervaring
Goede foto’s wat de tas precies beschreef als hoe deze aankwam. Snelle levering en heel leuke en mooi verpakt met een lief kaartje erbij. Ik ben erg enthousiast en zal hier zeker vaker mijn aankopen doen!

Svar fra Get Your Designer Bag
Snelle service en super tevreden met de…
Snelle service en super tevreden met de tas!

Svar fra Get Your Designer Bag
Hele goeie kwaliteit van de tas
Hele goeie kwaliteit van de tas! Echt een aanrader als je opzoek bent naar goeie kwaliteit vintage tassen😍😍😍

Echt een aanrader!
De tas was super goed aangekomen, netjes verpakt en precies zoals op de foto’s! Dit is mijn eerste designer tas en ik ben er ontzettend blij mee. De tas is precies zoals ik had verwacht. Met de levering was er bij de bezorger iets niet goed gegaan, maar kreeg ik alsnog super goede service en werd er aan alle kanten mee gedacht. Ik raad het echt aan iedereen aan die een mooie pre loved designer tas wil kopen💗. Levering was super snel en zal zeker in de toekomst weer een kijkje nemen:)

Heel tevreden
Ik heb een super mooie vintage Gucci Sukey bag gekocht bij Kyky. De tas is echt in geweldige staat en ben er heel erg blij mee. Daarnaast was de tas erg snel verzonden en kan ik nu genieten van mijn nieuwe aanwinst! Dit is de tweede keer dat ik iets heb besteld bij GYDB en hoop dat er in de toekomst nog meer bestellingen volgen.

100% happy
Ontzettend blij met de snelle verzending, goede service en prachtige tas. Ingepakt als een waar cadeautje. Maakt het ‘unboxen’ net even wat specialer. Omdat we het waard zijn 🥰♥️

Svar fra Get Your Designer Bag
Zo’n geluksmomentje gun ik iedereen
De tas ontvangen zoals omschreven op de site. Tas in goede conditie ontvangen en Kyky heeft veel liefde gestopt in het pakket. Ik ben helemaal blij met de tas 🥰

Svar fra Get Your Designer Bag
Ik heb een prachtige vintage Gucci…
Ik heb een prachtige vintage Gucci Jackie Shoulder bag gekocht via Get Your Designer Bag. De service is fantastisch (binnen 1 werkdag in huis) en de communicatie verliep hartstikke goed met Kyky. De tas is in het echt nóg mooier! Als je op zoek bent naar een prachtige vintage designer bag, dan raad ik Get Your Designer Bag zeker aan!

Ge-wel-dig💕
Echt geweldige chanel tassen heeft ze! Ik heb hem net binnen en echt helemaal verliefd🥰✨✨

Svar fra Get Your Designer Bag
Ontzettend veel aanbod tegen mooie…
Ontzettend veel aanbod tegen mooie prijzen. Ik kijk elke zondag even uit nieuwsgierigheid, maar werd op slag verliefd op een mooie Gucci tas dus kon het niet weerstaan haha! Eigenaresse komt super lief en betrokken over en het is leuk om
te zien hoe snel getyourdesignerbag groeit. Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen! 🩷

Svar fra Get Your Designer Bag
Onwijs blij met mijn eerste echte…
Onwijs blij met mijn eerste echte designertas! Super mooie kwaliteit en snelle levering echt top!

Kyky verkoopt echt parels
Kyky verkoopt echt parels! Al meerdere malen besteld bij haar en hele snelle service! (Ook altijd mega leuk ingepakt)💗 En via Whatsapp ook altijd goed te bereiken en geen vraag is teveel! Thanks! Zeker een aanrader voor als je twijfelt!

Goede service
Goede service. De beschrijvingen van hun producten zijn ook heel duidelijk en snel geleverd. Helemaal tevreden!! :)

Heel goede ervaring
Heel goede ervaring. Ik had nog een vraag voor ik de sprong durfde wagen en kreeg hier vrijwel meteen antwoord op en pakketje werd dezelfde dag nog verzonden!

Svar fra Get Your Designer Bag
De tas zag er perfect uit en een super…
De tas zag er perfect uit en een super snelle service.
🥰😃😃👍👍

Svar fra Get Your Designer Bag
LV…luggage tag, verfraaing van mn koffer
Heerlijk snelle levering van mn LV luggage tags, zeer tevreden, kom zeker terug

Gewoon top
Kreeg de bestelling heel snel binnen, super mooi ingepakt. De tas zelf is schitterend en in hele goede staat! Dankjewel voor je service, Kyky!

Svar fra Get Your Designer Bag
Super blij met mijn nieuwe pareltje
Super blij met mijn nieuwe pareltje! De service is heel fijn🤗 ze houd zelfs rekening mee waar neer ze het verstuurd, zodat jou tas niet te lang bij het sorteercentrum ligt❤️

Zoek niet verder
“Geweldige ervaring met GetYourDesignerBag! 👜✨ De website is overzichtelijk, de klantenservice is ontzettend behulpzaam en de levering was snel. Mijn nieuwe designer tas is 100% authentiek en in perfecte staat aangekomen. Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop en zal hier zeker vaker bestellen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid! ⭐⭐⭐⭐⭐”