Jeg er super fornøyd med mitt første kjøp hos Collectorscage! Jeg synes utvalget og nettsiden er kjempebra, og lett og navigere seg gjennom. Fra jeg trykte betal og til vesken kom har jeg følt meg t... Vis mer

Hurtig levering, og vesken var akkurat som bilde/beskrevet. I etterkant mottok jeg faktura på toll på vesken, men når jeg tok kontakt med kundeservice fikk jeg hurtig svar og refundert beløpet. Vil a... Vis mer

Veeldig fornøyd med væskene jeg bestilte. De har i tillegg rask og behjelpelig kundeservice. Alt i alt superfin handleopplevelse og jeg kommer til å handle her igjen

1. Vintageklesbutikk

CollectorsCage is all about bringing people together who love Vintage bags. It's a community where you can find all your favourite brands, and styles. We're big on showing off how secondhand can be just as exciting as new fashion. We're building a community where everyone can find something they love and feel good about it. It's fashion, but sustainable and fun. Visit our retail store in Copenhagen, or our online webshop, that ship's worldwide.

4,5

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 58 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Veldig bra

Vesken var som beskrevet på nettsiden. Veldig fornøyd

17. april 2026

Hej Eirin,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi levede op til dine forventninger.

Vi håber at se dig igen!

Bedste hilsner,
Team Collectorscage

Live, laugh collectorscage💖🙏🏼

Very easy to shop and I love all the bags so much variety😍😍

19. desember 2025

Hi Maria,
Thank you for your lovely review! We are thrilled to hear that everything was as you hoped for.
We hope to see you again sometime.

Team Collectors Cage

Noe skuffet

Levering tok lengre tid enn de reklamerer for- ca 10 dager. Tilstanden på vesken var som beskrevet, bortsett fra på innsiden hvor den har 3 mørke merker som ser ut som blekk :(. På nettsiden stod innsiden beskrevet som «svært god tilstand» så det var skuffende. Ellers positivt at toll og mva var håndtert.

8. desember 2025

Veldig fornøyd med vesken!

Veldig fornøyd med vesken!

26. september 2025

Hello Celina,

Thank you so much for your feedback! We're thrilled to hear that you're very happy with your bag. We truly appreciate your support and look forward to serving you again in the future!

Team Collectors Cage

Good service and communication.

Good service and communication.

12. september 2025

Hi Pernille,

Thank you so much for your feedback 😊 We’re so glad to hear that you had a positive experience with our service and communication!

We look forward to assisting you again in the future!

Super great!

9. juni 2025

Hey Engla 😊

Thanks a lot! We're so happy you had a great experience.

The best service ever!

31. mai 2025

Hi Michael,

Thank you for your kind words. We’re happy you had the best service with us.

We look forward to seeing you again.

Very beautiful store

30. mai 2025

Hi Iryna,

Thank you for your kind words. We’re happy you find our store beautiful.

We look forward to seeing you again.

Team Collectors Cage 🫶

Your store has really nice bags

Your store has really nice bags, i loved the atmosphere!

29. mai 2025

Hi Jenny,

Thank you for your kind words. We’re glad you loved our bags and the atmosphere.

We hope to see you again soon.

Great experience!

The bags were super cute and the staff was very helpfull.

8. mai 2025

Hey Emma,

Thanks a lot for the sweet words! We're happy you loved the bags and felt well taken care of 😊

Team Collectors Cage 🫶

Dårlig oppfølgning refundering av toll

Bestilling og oppfølgning på mail var i starten bra. Da jeg mottok faktura i ettertid for toll tok jeg kontakt, ettersom de sier de skal refundere dette. En mail og en purremail senere har jeg ikke hørt noe. Dette er nå over en måned siden. Veldig synd, for alt annet virket så ryddig men null svar på mail synes jeg er veldig dårlig…

28. mars 2025

Hej Mathilde,

Tak for din besked, og vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse.

Din henvendelse endte desværre i vores spamfilter, og det er derfor, du ikke har fået svar. Det beklager vi meget. Vi har nu besvaret din mail og håber at få løst situationen hurtigst muligt.

Tolden bliver naturligvis refunderet, som vi har lovet.

Bedste hilsner,