GYDB heeft keer op keer hele mooie items, iedere drop is geweldig! Het contact met het team van GYDB en Kyky is super fijn, betrouwbaar en vriendelijk: ze reageren snel, denken met je mee en help... Vis mer
Se hva andre synes
Gucci leren tas gekocht. Had nog wat vragen over de tas. Kyky beantwoorde snel met extra fotos. Top info & service. Tas was netjes ingepakt met certificaat, stofhoes en lavendel🥰 Ben er superblij... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een erg fijne ervaring met dit bedrijf! De tassen zijn precies zoals ze aangeven, wordt snel verzonden en enorme glimlach op mijn gezicht als ik het pakketje openmaak. Wordt met liefde inge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hi there, I’m Kyky – founder, vintage lover, and treasure hunter behind Get Your Designer Bag. My passion? Giving vintage designer bags a new home! When you purchase from Get Your Designer Bag, you’re not just buying a bag. You’re receiving a carefully curated gem that I’ve sourced just for you. I pour all my love into each package, so when it arrives, it feels like you’re opening a special gift, wrapped just for you. Thank you for supporting my small business and making my biggest dream come true. With love, Kyky
Kontaktopplysninger
Super service en prachtige tas van GYDB
GYDB heeft keer op keer hele mooie items, iedere drop is geweldig!
Het contact met het team van GYDB en Kyky is super fijn, betrouwbaar en vriendelijk: ze reageren snel, denken met je mee en helpen je goed. Ik heb eerder een vintage tas aan hen verkocht en onlangs een prachtige Louis Vuitton bag gekocht waar ik ontzettend blij mee ben.
Echt een aanrader! 🌸
Niet mijn eerste en zeker niet mijn laatse aankoop bij jullie🥰
Ik heb als het goed is mijn achtste tas gekocht bij jullie🤭. Ik ben super tevreden met de service en kwaliteit. En dit zal zeker niet de laatste tas zijn die ik bij jullie koop. Ga zo door!🫶🏽
Hele fijne en snelle communicatie
Hele fijne en snelle communicatie!
Had mijn tas ook heel snel binnen 🤍
First time vintage shopping
First time vintage shopping, so it was a bit scary of the bag would we be in good condition and would we the same as the picture. But it was Better!! They were quick with texting when I had questions and received the bag in 2 days!! So happy with it
Snelle levering met een persoonlijke touch 💌
De levering was snel en alles kwam netjes aan. Er zat zelfs een lief persoonlijk kaartje bij, wat het extra leuk maakte! 💌
Zeker een aanrader als je houdt van goede service met oog voor detail!
Wat een droom!
Mijn eerste designertas gekocht via Getyourdesignerbag en wat een goede ervaring! Ik vond het best spannend om een vintage tas online te kopen maar het team van Getyourdesignerbag heeft mij super geholpen! Niet alleen zijn alle foto’s super duidelijk en weet je precies wat je krijgt, want toen ik een vraag stelde werd ik super vriendelijk geholpen en ook het ontvangen van de tas was een cadeautje! Ik kan iedereen aanraden om een designer tas te bestellen en dit is ook zeker niet mijn laatste! Bedankt voor het bijzonder maken van dit speciale kleine meisjes droom moment! <3
Ik heb een erg fijne ervaring met dit…
Wordt met liefde ingepakt en reageren ook erg lief op je!
Zeker een aanrader. ❤️
Super vlotte samenwerking en…
Super vlotte samenwerking en communicatie.
Zeer vriendelijke mensen en zeer betrouwbaar.
Oprecht een aanrader voor als je een tas wil kopen of verkopen.

Svar fra Get Your Designer Bag
Great service and the communication is…
Great service and the communication is quick, honest and helpful! Never disappointed to buy a pearl from GYDB!
Zo zo zo blij
Ik ben echt superblij met mijn aankoop! De tas werd ongelooflijk snel verzonden, wat meteen al een fijne eerste indruk gaf. Toen ik het pakketje opende, was ik ook helemaal verkocht: alles was zo mooi en zorgvuldig verpakt, echt een luxe-ervaring op zich.
De tas zelf is nog mooier in het echt dan op de foto! Je merkt meteen dat het om een kwaliteitsstuk gaat. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om er allerlei outfits mee te stylen en ze overal mee naartoe te nemen.

Mega blij met mijn tas🤩
Mega blij met mijn tas! Precies zoals omschreven, super netjes verzonden en heel fijn contact met de verkoper.
Echt een onwijze aanrader wanneer je een mooie designer tas wil kopen om dat bij Get Your Designer Bag te doen!! 🤩🤩

Svar fra Get Your Designer Bag
Mooi aanbod en goede prijs
Mooi aanbod aan tassen en de prijzen zijn scherp. De zending werd vlot verzonden en super ingepakt als een cadeautje. Mijn eerste ervaring hier is top en ik zal hier zeker vaker mijn tassen gaan kopen. Xx Marielle

Top tassen
Inmiddels een paar mooie tassen gekocht. Zeer tevreden. Snelle bezorging en ook bij vragen een snel antwoord. Tassen zijn ook mooi schoon. Een tevreden klant.

Mega blij mee
Mega blij mee! Mijn tas was al na 2 dagen binnen en ook super leuk verpakt inclusief een leuk persoonlijk kaartje. Bij de tas zat een gydb dustbag en de originele dustbag met het prijskaartje en certificatie erbij. Kortom heel blij mee!!

Very good customer service
Very good customer service, bag was fantastic and packaging also💙

Loev t💕
Echt super!! Hele snelle levering en echt alles was tot in de puntjes geregeld💕. Snelle besvestigsmail waar ik nog wel eventjes naar moest zoeken want hij zat in de spam 🙉. Het handgeschreven kaartje en de dustbag maakten de ervaring helemaal af, ga zeker genieten van mijn aankoop! 👜🥰

Gucci Abbey Horsebit bag
Tas was netjes ingepakt met certificaat, stofhoes en lavendel🥰 Ben er superblij mee! Mooie echte designer tas voor een redelike prijs.
GYDB is betrouwbaar, echt een aanrader. Ik kom zeker terug.

Super tevreden
Super tevreden! De tas is als nieuw en was binnen twee dagen al in huis. Ik ben mega blij!

Fijn contact!
Fijn contact! Ook via Whatsapp vragen kunnen stellen. Heel fijn! Tas keurig ingepakt en verstuurd. Super blij mee.

Svar fra Get Your Designer Bag
Trusted site, echt een aanrader
Tas is gewoon nieuw! Met heel veel zorg ingepakt en supersnel bezorgd! Heel tevreden
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.