Ze hadden per ongeluk de verkeerde ketting opgestuurd maar dit is super netjes opgelost. Nu heb ik de goede en hij is echt zoooo mooi! Hele vriendelijke mensen en goede service.
Hi, I’m Marlies - founder of Pepper Luxury Vintage. Born and raised in the Netherlands, I’ve been fascinated by luxury pieces for as long as I can remember. Every item carries a story - whether it’s a treasured legacy or a reward for hard work. That magic is what drives me. With new prices of designer pieces increasing, quality declining, and fashion being one of the most polluting industries in the world, I believe in the power of vintage more than ever. Every item deserves a second life, and I’m proud to give them a new chapter. My journey started as Bobbie Luxury Vintage, but evolution is part of the story. Pepper is the next step - bolder, sharper, and ready for the future. Thank you for being part of this transformation. I hope you love your piece as much as I do. If you have any questions, feel free to reach out - I’d love to help! Love, Marlies X
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Fijne ervaring met de klantenservice. Na bestellen snel een email, je voelt je als klant echt gezien. De levering was ook heel snel (ondanks gedoe aan de kant van Post.nl) Na melding hiervan aan de klantenservice is dit ook snel en serieus opgepakt. Dat geeft vertrouwen om er nogmaals te shoppen 🙂

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Fijn contact via instagram DM, snelle verzending en hele goede kwaliteit! Ben ontzettend blij met de twee kettinkjes :)

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Zo ontzettend blij mee, super mooi en veilig ingepakt en snel binnen gekregen!🥰

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Mijn ervaring is zeer positief! Na het plaatsten van de bestelling kreeg ik een persoonlijk berichtje, zo leuk! Als je zelf een bericht stuurt wordt er ook altijd op gereageerd. De bestelling werd aangetekend verstuurd waardoor het de volgende dag al binnen was, perfecte timing want het was een verjaardagscadeau! Super service en prachtige sieraden!

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Volgende dag geleverd en snelle reactie op mijn vraag via de klantenservice :). Daarnaast heel erg blij met mijn aankoop!

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Heeelll erg tevreden!! Ik heb een paar maanden geleden een Chanel ketting besteld en hij was super snel binnen. Ze reageren heel snel als je vragen hebt en zijn heel vriendelijk! Gelijk nog een ketting besteld☺️

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Aanvankelijk de verkeerde strap (accessoire) ontvangen, maar is keurig opgepakt. Behulpzame helpdesk die een gratis retourlabel stuurde en snel de juiste strap toestuurde. En heel blij met de strap, mooie matialen! Love it

Prachtige tas ontvangen! Snelle levering🩷🥰

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling! Ik zou er zeker nog een keertje bestellen ☺️

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Snelle verzending en heel erg blij met m’n aankoop! Tas was netjes en zorgvuldig verpakt. Enorm tevreden met mijn nieuwe tas. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Heel er blij met mijn nieuwe tas, ziet er nog als nieuw uit! Ga binnenkort zeker weer bestellen

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Super mooie Vintage Louis Vuitton tas hier gekocht! Werd snel geleverd en was in perfecte staat. Erg blij mee :))

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Het was kwalitatief een goed product en een snelle levering.

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Erg blij mee, snelle verzending, zorgvuldig verpakt en heel blij met m’n tas! 😍

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Zo blij met mijn nieuwe aanwinst!🥰 Snel ontvangen en superleuk verpakt!🎁

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Mega blij met mijn chanel tas! Ziet er heel goed uit en snelle levering 😍

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Ik heb een chanel ketting gekocht en ben er zo mega blij mee! Echt super mooie kwaliteit en snelle levering. Iedereen aan te raden!!

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Laatst heb ik mijn eerste tas bij Pepper Luxury Vintage gekocht en deze kwam de volgende dag aan. De status van de tas vond ik geweldig precies zoals op de foto's. Mega blij met mijn aankoop!!!!

Svar fra Pepper Luxury Vintage
Leuke webshop met fijne service. Prachtige tas ontvangen!