Deleted (permanently closed) Anmeldelser 187

3,4

Etter 14 uker ventetid kom endelig bordet jeg hadde venta på. Det så veldig flott ut, og jeg kunne endelig slå meg til ro med at jeg hadde livets bord. Etter noen måneder så jeg at bordet begynte å sl... Vis mer

Fine møbler, men ble ganske sjokkert av prisen på reservedeler. Jeg betalte 800 kr for fire små, helt enkle, metalldeler. Det passer dårlig med så dyre reservedeler, og samtidig markedsføre seg som et... Vis mer

Fine møbler! Godt pakket inn, noe som trengs da befrakter gir pakkene litt juling. Men alt var i orden. Kundeservice til Futunota svarer konkret og raskt om man lurer på noe. God opplevelse av Futun... Vis mer

Gode kvalitetsprodukter. Veldig fornøyd med to av produktene jeg kjøpte (seng og romdeler). Klesskapet hadde litt problemer med stabiliteten, men dette ble lett fikset med møbelbeslag. Utrolig bra utv... Vis mer

1. Møbelbutikk

Selskapet er stängt. The company is permanently closed.

3,4

Middels

Knirking

Ny køyeseng til barn, ca. 8000kr, ubrukelig pga. ekstrem knirking fra første dag. Anbefales ikke!

14. september 2022

Fine møbler

God opplevelse av Futunota, men Postnord skuffer på levering. Pakken ble forsinket 4 ganger, og kom lenge etter kl 22 dagen den ble levert, uten at jeg ble oppdatert om det. (Postnord sier de bare leverer mellom 17 og 22). Men pakken kom nå frem til slutt.

24. juni 2022

Rask levering

Rask levering, hyggelige priser! Veldig lang produksjonstid på mange varer, dessverre.

13. juni 2022

Hei Anna,

Futonota teamet

Kleshenger med benk og skohylle

Rask levering ved døren
Praktisk og fin
Fakturabetaling
Enkel montering
Alt nødvendig verktøy og skruer
God informasjon
Superfornøyd 🤩

31. mai 2022

Hei Anne,

Futonota teamet

Finishen samsvarte ikke til forventningene

Selve stålkonstruksjonen i hyllen virket solid og den var enkel å skru sammen, men det som skulle se ut som drivved var noe helt annet enn forventet. Det var belagt med en veldig blank og mørk overflate - ikke i nærheten av å ligne drivved... Så det var skuffende!

31. mai 2022

Dårlig kvalitet og leveringstid

Bestilt en køyeseng til barna. Det mangler en del når jeg skulle montere, og det tar nesten 1.5 måned for å få den sendt igjen. Var lovet at den blir sendt nå, men venter fortsatt. Veldig skuffet. I tillegg, har sengen begynte å sprekke før vi har tatt sengen i bruk. Bestille fra noen annen som bryr seg om kunde.

28. mai 2022

Produktet stod til forventningene

Produktet stod til forventningene. Det ble informert om at leveringstiden var lang. 4-6 uker, da produktet ikke var på lager. Ankom som forespeilet. Fornøyd med handelen.

26. mai 2022

Hei Dina,

Futonota teamet

Vakker og solid kvalitets seng

Veldig vakker seng. Materialer og håndverk overbeviser. Solid kvalitet tvers igjennom. Etter å ha lest gjennom bruksanvisningen skikkelig var det ganske enkelt og fort gjort å sette den sammen også.
Vi er veldig fornøyd!

23. mai 2022

Hei Dina,

Futonota teamet

Flotte produkter (seng og sengetøy)…

Flotte produkter (seng og sengetøy) rask levering og komplett problemfri handel.
Anbefales.

12. mai 2022

Hei Wibecke,

Yulia/ Futonota teamet

Har aldri hatt futon madrass før men…

Har aldri hatt futon madrass før men hadde en ide om hvordan en hard futonmadrass skulle være og dette var midt i blinken. Bestilling og levering gikk knirkefritt og mottatt produkt var i perfekt tilstand. Jeg bestilte COCO Futon m/trekk i økobomull (hardness 2) uten håndtak men nå kan se at håndtak kan være en fordel. Veldig god madrass og veldig behagelig å sove på. Anbefales :)

29. april 2022

Hei Keyvan,

Tusen takk for dine 5 stjerner her på trustpilot!
Så flott å høre at du er fornøyd med madrassen.

Ønsker deg en riktig god dag! :-)

Yulia/Futonota team