Ik ga altijd naar Kuurne altijd zeer goed geholpen geweest maar jammer genoeg werkt die mevrouw er niet meer en is er nu ander personeel. Wij kopen daar altijd onze brillen maar deze keer niet... Vis mer
Se hva andre synes
Ik draag al ruim 10 jaar een bril en dit is de eerste keer dat ik zo ontevreden ben over de kwaliteit van een montuur. Ongeveer 11 maanden geleden kocht ik deze bril (versailles). Al snel b... Vis mer
Wij gaan altijd bij de K in Kortrijk heel vriendelijk personeel, mooi betaalbaar assortiment . Voor (kinder)brillen in combinatie met een garantie hele goeie service. Brillen worden regelmatig ter pl... Vis mer
Magasin de Namur au top. Je suis entrée par hasard car j'avais vu le panneau extérieur annonçant l'offre du black friday. Franchement, ça me paraissait trop beau pour être vrai....Et surprise :... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een bril is voor eyes + more meer dan een bril. Een bril dient niet alleen om goed te kunnen zien maar laat ook zien wie jij bent! Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, 's avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.
Kontaktopplysninger
Langemunt 41, 9000, Gent, Belgia
- 09/274 04 88
- klantenservice@eyesandmore.be
- eyesandmore.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hadden een afspraak shopping 1 Genk gemaakt in…
We hadden een afspraak gemaakt in Shopping 1 Genk via de site .. de verkoopster was bij de vorige klant al geïrriteerd en vroeg aan ons ja ? We zeiden dat we afspraak hadden …waarvoor ? Ja gewoon we hebben op de site afspraak gemaakt ja ja maar daarom ??? Mevrouw voor een bril … ja maar ik moet weten waarom ?? Nee heel gestreste verkoopster en zeker niet vriendelijk …. Hoe is naam meneer .. bent u de eerste keer hier ? Nee onmiddellijk op een dwingende manier waarom ???? De vorige klanten werden ook al op hun plaatst gezet omdat de man bleef vragen achter zijn bril … nog geen tijd gehad om te kijken en als jullie geen telefoon hebben gehad d.w.z. geen bril ….. nee niet ok …. En zeer jammer eerste keer ooit dat we een negatieve revieuw geven
zwaar teleurgesteld in Eyes and More
Ik heb een multifocale bril gekocht bij Eyes and More Wijnegem.
De medewerkster in de winkel was allesbehalve professioneel. Blijkbaar was zij nog in opleiding, maar van enige begeleiding was geen sprake. Zij gaf verkeerde info, heeft een foute meting gedaan en was niet klantvriendelijk. Bijgevolg kreeg ik een bril afgeleverd waardoor ik niet scherp kon zien en moest ik voor een 2e keer teruggaan. Daar heeft men zich verontschuldigd. Maar helaas is mijn vertrouwen weg in de werkwijze van Eyes and More. Je kan geen brillen verkopen door personeel dat niet bekwaam en professioneel is. Toen ik voor de 3e keer langsging om de bril te gaan ophalen, liep de jongedame in kwestie in de zaak rond. Ik vroeg om de neusjes te veranderen in siliconen neusjes. De storemanager gaf deze taak terug door aan de jongedame. En helaas ontdekte ik nog maar eens de fout dat de afmeting van de siliconen neusjes veel groter was dan de oorspronkelijke. Zelfs dat lukte niet, er is geen focus op het werk en de vraag van de klant.....spijtig, maar hier zien ze mij niet meer terug. Mijn volgende bril zal van een andere zaak komen.
Super vriendelijke en begripvolle…
Super vriendelijke en begripvolle bediening, ik blijf hier zeker komen. 🩷
Super Gute Beratung das Personal ist…
Super Gute Beratung das Personal ist ohne Zeitdruck an die Messungen gegangen und hat alle Änderungen erklärt
Heel goeie
Heel goeie, vriendelijke service!
Hele sympathieke mensen die in alles en overal in bijstaan!
Toppers gewoon!
Wachttijd
Enorm lang wachten eer je aan de beurt bent. Dat is jammer.
Niet tevreden geld terug…
De dioptrie was verkeerd opgenomen in de winkel waardoor mijn zicht niet helder was. Zonder enige discussie werden gratis nieuwe glazen besteld voor mijn 3 aangekochte brillen, zoals beloofd in hun voorwaarden.
Bij de tweede afhaling was één van de brillen nog steeds van een verkeerde dioptrie...
Magasin de Namur au top.
Magasin de Namur au top.
Franchement, ça me paraissait trop beau pour être vrai....Et surprise : accueil au top, explications claires de la promo et des présentoirs, conseils et petit café pendant que je faisais mon choix.
Lunettes reçues aujourd'hui et de nouveau, accueil, ajustement précis des lunettes.
Sympa et hyper professionnel pour un prix démocratique.
J'ai été conseillée par Hugo lors de mes 2 visites (et je le remercie) mais j'ai vu que ses collègues étaient aussi précis et sympas.
Belle découverte.
Steeds een super warm onthaal
Steeds een super warm onthaal. Telkens mooie keuzes aan voordelige prijzen en goede kwaliteit. Groot assortiment aan brillen en soorten glazen.
Altijd behulpzaam. Enkel en alleen maar voordelen door naar hier te komen.
Leuke ervaring in Leuven.
Wat een geweldige service in Leuven. De winkelbediende "Hevi" was ontzettend vriendelijk én behulpzaam. Ze nam de tijd om mij te adviseren én zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde tijdens het uitzoeken van mijn brillen. Dankzij haar deskundigheid én geduld heb ik de perfecte keuze kunnen maken. Een fijne ervaring die ik zeker kan aanraden 👍
Uitstekende service👍
Uitstekende service in Leuven… De bediende “Hevi” was heel vriendelijk, behulpzaam en deskundig…Ze dacht met me mee en ze heeft mij goed geholpen…Ik ben erg blij met mijn nieuwe brillen…Zeker een aanrader 👍
Filiaal in Aalst is top
Filiaal in Aalst is top, Lynn is meer dan een verkoopster, klantgericht, luisterend, geduldig en enorm op de hoogte van haar taak, het altijd lachend "smoelke" krijg je er dan nog extra bij (sorry voor de uitdrukking). Mag voor haar een pluim op de hoed zijn. Bedankt voor de uitstekende service, Jp
Goed advies mooie brillen en goede…prima toch
Goed advies mooie brillen en goede oogmetingen
Vlotte en heel vriendelijke service
Vlotte en heel vriendelijke service. Besteling zou 2 weken nemen en was stipt! Bij afhalen heel snel en goed geholpen. Prijs/kwaliteit helemaal top.
Super behulpzaam
Super behulpzaam, nemen hun tijd ondanks de drukte.
Prijs kwaliteit: top!
Excellent service à Namur
Excellent service à Namur! Top conseil et le produit de qualité !
Verspil je tijd niet
De prijs kwaliteit van de brillen zijn top, helaas is de service dat totaal niet.
Via email konden ze mij geen basic info geven over het vervangen van glazen van een oude bril (met montuur van hun winkel).
Dan maar naar één van hun winkels. Zij wisten me vriendelijk te vertellen dat ze weldegelijk de glazen kunnen vervangen maar dat de prijs op hetzelfde neerkomt dan een nieuwe bril, aangezien hun montuur altijd gratis is. (Dit past toch simpel in een mail zou je denken?).
Vandaag om 11u een afspraak in een ander filiaal voor de brilglazen te laten vervangen. De winkel staat stampvol en mensen met latere afspraken worden eerst geholpen, dit terwijl een norse vrouw de inventaris is aan het doen op een super drukke zaterdag en dus niet wil helpen.
Wanneer het dan eindelijk aan ons is verteld een zeldzame vriendelijke medewerkster ons dat hun filiaal de glazen niet mag vervangen van een oude bril. Terwijl dit dus wel zo gecommuniceerd was door het ander filiaal. "Ja maar enkel ons filiaal mag dit sinds recent niet meer doen".
Wat een tijdverspilling en enorm slechte communicatie! Ik heb betere dingen te doen dan rondhollen tussen jullie filialen en zal vanaf nu naar een andere winkel hollen waar ze zich aan afspraken houden, je tijd waarderen en alle filialen dezelfde principes hanteren.
(De enigste vriendelijke, bereidwillige medewerker in Wijnegem is Emina, zij is een aanwinst voor jullie team! In tegenstelling tot norse Brit die volgens mij dringend nood heeft aan een vakantie en een cursus glimlachen naar klanten)
Zeer goede service
Top! Prima medewerkers, doen erg goed hun best.👍
Wij waren heel tevreden over de…
Wij waren heel tevreden over de ontvangst en uitleg. Vriendelijk personeel.
Mijn bril was kapot en ze hebben mij…
Mijn bril was kapot en ze hebben mij hier meteen geholpen. Betere service kan niet 😊
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.