Correcte service na gemiste levering van postnl. Pas als er iets mis gaat weet je of er een goede service wordt verleent. Bij deze al jullie punten
Se hva andre synes
De warmtepompboiler met wifi werkt prima. Door gebruik te maken van het klokprogramma kan ik de energie van mijn zonnepanelen goed gebruiken om warm water te krijgen.
Contact opgenomen wat prettig verliep. Maar als je vraagt langs te komen vragen ze 150 euro wat dus lachwekkend is. Beschrijf je de situatie met foto's laten ze het afweten. Dramatisch bedrijf
Aankoop en levering ging soepel en voorspoedig. Met een klein misverstand in de montage, dat heel snel werd opgelost, was ook de installatie tot grote tevredenheid uitgevoerd. Zowel de warmtepompboile... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Kontaktopplysninger
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Nederland
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben pas in het opstarten van het…
Ik ben pas in het opstarten van het proces
Het telefonisch onbereikbaar zijn tijdens de lunch lijkt mij niet slim.
Nu dus eerst de offerte afwachten
na afspraak mooi op tijd geleverd.100%
Goede afspraken en goede prijs…
Goede afspraken en goede prijs kwaliteit verhouding
Goede communıcatıe met bedrıjf.
Goede communıcatıe met bedrıjf.
Vlotte leverıng en plaatsıng van bestelde boıler door vakkundıge en prettıge monteurs !
Zeer tevreden!
👍
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Snel geleverd binnen de gestelde 5 dagen
Snel geleverd binnen de gestelde 5 dagen.
Communicatie kan beter.
Goede info voor levering
Voor de levering een prima informatie voorziening: Sms met duidelijk tijdslot, op de dag zelf opdates en telefoontje van tevoren.
Verder vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Na storing en overleg met de technische…
Na storing en overleg met de technische dienst heel snel een nieuwe boiler geleverd.
goede afspraak en snel levering
goede afspraak en snel levering
Keurig, wel bijna in orde niet de geleverde ophanbeugels erbij gekregen
Keurig, wel wat lang geduurd en volgen van transport app niet goed
Prima bedrijf.
Wat een super slecht bedrijf .
Wat een super slecht bedrijf .
Div keren gebeld mooie verhalen maar niks na komen .
Besteld en meteen betaald .
Werd terug gebeld ketel was niet meer in voor raad oké u collega vertelde mij dat die er was maar oke .
U krijgt nu een 18 kw ketel zsm oké dank u maar weer niks .net gebeld en ik vertelden dat het een slecht bedrijf was u raad het wel grooten mond en nog steeds geen ketel en me geld ook niet terug .
ZEER SLECHT BEDRIJF MENSEN KIJK AUB VERDER .
netjes geleverd wat is besteld
netjes geleverd wat is besteld. zou misschien handig zijn als de betaling is gedaan dat er dan ook een leverdatum in beeld komt
Proberen garantie te ontlopen terwijl…
Proberen garantie te ontlopen terwijl ze zelf verkeerde onderdelen in de aansluitset opsturen. Kabel was veel te dun voor het opgenomen vermogen met als gevolg dat de technische ruimte vol rook stond doordat de stekker en het stopcontact weggesmolten was. Bijna brand als de aardlek en de zekering er niet op tijd uit gevlogen waren.
Bij navraag ligt het niet aan elektraboiler.
Afschuifmentaliteit!! Bah.....
Dus niet kopen!!
Aflevering elektra boiler
De boiler is op tijd geleverd en mooi onder het afdak gezet.
Super communicatie en goed te volgen
Super communicatie en goed te volgen! Mooi op tijd !
Komen afspraken niet na.
Gelukkig wp boiler wel geplaatst maar afvoer monteren ondanks meerdere herinneringen geen reactie. Nu maar zelf gedaan maar dat was niet de afspraak. Dus nee hier kan ik geen goede review voor geven. Bedrijf is geregistreerd in een garagebox, ook daar geen contact.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.