Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Correcte service na gemiste levering van postnl. Pas als er iets mis gaat weet je of er een goede service wordt verleent. Bij deze al jullie punten

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De warmtepompboiler met wifi werkt prima. Door gebruik te maken van het klokprogramma kan ik de energie van mijn zonnepanelen goed gebruiken om warm water te krijgen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Contact opgenomen wat prettig verliep. Maar als je vraagt langs te komen vragen ze 150 euro wat dus lachwekkend is. Beschrijf je de situatie met foto's laten ze het afweten. Dramatisch bedrijf

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aankoop en levering ging soepel en voorspoedig. Met een klein misverstand in de montage, dat heel snel werd opgelost, was ook de installatie tot grote tevredenheid uitgevoerd. Zowel de warmtepompboile... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av varmtvannsbeholdere

Skrevet av virksomheten

Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Boiler 100 liter besteld en betaald

Boiler 100 liter besteld en betaald. Na een week geïnformeerd naar de voortgang. Daar kwam bijna meteen reactie op en inderdaad, de volgende ochtend werd hij bezorgd. Zwaar ding om de trap op te tillen. Ziet er goed uit m. Even prutsen om aan de app te koppelen, maar dan heb je wel wat moois. Zuinig, werkt goed en best stil.

28. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na mijn bestelling kreeg ik het bericht…

Na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat de boiler niet in voorraad was, dat die over een week verstuurd zou worden, Als dit te laat was kon ik mijn bestelling annuleren. Na contact is afgesproken als die uiterlijk de dinsdag , 9 dagen na mijn bestelling geleverd kon worden dan was het Ok . Dat zou men regelen en zelfs voor de afgesproken datum kwam die binnen .

26. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Let op misleiding

Let op! Misleiding op de website! Wanneer je de website opent staat bovenaan "gratis verzending & snelle bezorging". Vervolgens ging ik naar de warmtepompboiler van mijn keuze, een LG van 270 liter en staat er bij: dit product wordt gratis binnen 5 werkdagen geleverd. Als je hem toevoegt aan je winkelwagen staat er ineens aan de rechterkant een regeltje bij met de tekst: gratis bezorging boven de € 30,-. Nou, dat is vreemd, ineens een minimumbedrag, maar de warmtepompboiler is zeker duurder dus verwacht je na 3x gelezen te hebben dat de bezorging gratis is dan ook niet dat je die wél moet betalen. Als je vervolgens aan de linkerkant of via het betaalmenu je postcode invoert krijg je ineens een bezorgtarief van € 75,-. Ik heb met hen gechat en gemaild en kreeg een hele botte reactie. Sowieso een chatfunctie waar je meer dan drie kwartier op een reactie zit te wachten is niet klantvriendelijk. Vervolgens vroeg ik waarom ik meermaals heb gelezen dat de verzending gratis is en net voor de betaalknop er ineens € 75 bovenop zit en hun antwoord was: Een Ariston is wel gratis verzending. That's it. Geen uitleg waarom het overal verkeerd staat, geen excuses, geen 'dan is er een foutje in geslopen en we zullen het aanpassen, of, dan is er een foutje in geslopen en wanneer u hem toch wilt bestellen zullen wij u de verzendkosten niet rekenen'. Niets. Ik gaf aan dat dit niet bepaald klantvriendelijk is en lijkt op misleiding en ik er vanuit ga dat ze de website teksten zouden nalopen en aanpassen zodat de juiste informatie weergegeven wordt. Daar reageerden ze niet op dus voegde ik er aan toe dat ik het over een tijdje zou checken en wanneer het niet aangepast was dat ik dan een review zou plaatsen. Hun reactie: prima, als u zich daar goed bij voelt. Dus bij deze Electraboiler: ik voel me er beter bij om andere mensen even te wijzen op de misleidende teksten en dat ze even goed moeten opletten of er bij de winkelwagen niet ineens verrassingen tevoorschijn komen. Ik had liever in een review geschreven dat u klantvriendelijk en adequaat had gereageerd op de fouten op uw website maar u hebt er helaas niet 'per ongeluk' maar juist bewust voor gekozen om ze te laten staan. Komt u goed uit natuurlijk.

1. november 2025
Logoen til Electraboiler

Svar fra Electraboiler

Beste Manon,

Vanwege de grote van deze boiler is de LG de enigste boiler waar we €75 verzendkosten rekenen. Dit staat inmiddels op de productpagina.

100% betrouwbaar

Bij deze firma een warmtepompboiler gekocht en door hen laten installeren.
Ze denken mee met het vinden van de beste oplossing voor de wensen binnen de bestaande situatie.
Levering en installatie zijn conform de afspraken uitgevoerd.
De monteurs zijn vakbekwaam, efficiënt en prettig in de omgang.
Ook de financiële afhandeling is correct.

17. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Apparaat is zoals beschreven

Apparaat is zoals beschreven, logisch.
Monteur was zeer vriendelijk en ervaren met zijn vak. Het enige minpunt is en dat ligt niet aan de monteur, dat we lang hebben moeten wachten. Afspraak was tussen 12 en 15:00. Was ruim genomen wegens verkeerd omstandigheden. Monteur kwam 15:25. Hij moest nog even een storing doen in het midden vh land. Storing oplossen duurde volgens hem maar 10 min, ketel moest bijgevuld worden, dus daar lag het niet aan. Jammer dat het bedrijf dit niet even aangegeven had, nu heb ik 3,5 uur in de auto voor de deur staan wachten om de deur open te doen. Maarrrrrr eind goed al goed. Alles hangt en draait naar behoren en iedereen blij.
Prijstechnisch is electraboiler super, snelheid van de afspraak ook goed. Montage prijs zeer betaalbaar. Alleen dat kleine foutje. Vandaar de 4 sterren ipv 5

8. januar 2026

Geen loze beloftes

Geen loze beloftes. Netjes komen plaatsen op de afgesproken tijd, wat zeg ik, de monteur was eerder dan gepland. Vriendelijk en eerlijk.

Ook advies over het gebruik, in dit geval: hij staat goed, je hoeft er niks aan te doen.

30. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv