Correcte service na gemiste levering van postnl. Pas als er iets mis gaat weet je of er een goede service wordt verleent. Bij deze al jullie punten
Se hva andre synes
De warmtepompboiler met wifi werkt prima. Door gebruik te maken van het klokprogramma kan ik de energie van mijn zonnepanelen goed gebruiken om warm water te krijgen.
Contact opgenomen wat prettig verliep. Maar als je vraagt langs te komen vragen ze 150 euro wat dus lachwekkend is. Beschrijf je de situatie met foto's laten ze het afweten. Dramatisch bedrijf
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Kontaktopplysninger
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Nederland
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Correcte service na gemiste levering…
WP boiler makkelijk besteld en…
WP boiler makkelijk besteld en vakkundig geïnstalleerd!
Blij met nieuwe WW installatie!
De warmtepompboiler met wifi werkt prima
Goede communicatie
Goede communicatie, duidelijke webshop, bijzonder vriendelijke gasten. Boiler zelf opgehaald ivm met tijdsdruk op de klus.
Verzendkosten onterecht berekend en nog niet teruggestort
k heb bij dit bedrijf een boiler besteld. Na dagen zonder reactie op mijn mails is het product uiteindelijk toch geleverd door Electraboiler.nl. Ik had besteld via warmtepompboilers.nl, maar de order bleek te zijn overgenomen door electraboiler.nl. De levering zelf verliep correct, maar de communicatie vooraf en de bereikbaarheid zijn duidelijke aandachtspunten.
Daarnaast is het verwarrend dat het bedrijf onder meerdere namen opereert. Ik bestelde via warmtepompboilers.nl, waarna de bestelling werd overgenomen door electraboiler.nl. Ook wordt gebruikgemaakt van 123boilers.nl, waardoor onduidelijk is onder welke naam de verdere afhandeling, zoals een terugbetaling, plaatsvindt.
Ik wacht nog steeds op terugbetaling van de onterecht in rekening gebrachte verzendkosten. Een week geleden is toegezegd dat dit bedrag zou worden teruggestort, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Het gaat mij daarbij niet zozeer om het bedrag, maar om het nakomen van gemaakte afspraken.
Het zou netjes zijn als dit alsnog op korte termijn wordt opgelost.
Prima en snel verstuurd
Electraboiler doet wat het beloofd
Aankoop en levering ging soepel en voorspoedig. Met een klein misverstand in de montage, dat heel snel werd opgelost, was ook de installatie tot grote tevredenheid uitgevoerd. Zowel de warmtepompboiler als de electrische cv werken perfect.
Slecht
Beschrijf je de situatie met foto's laten ze het afweten.
Dramatisch bedrijf
Na diverse niet nagekomen installatie…
Na diverse niet nagekomen installatie momenten, is het plaatsen van de boiler uiteindelijk toch op tijd, en correct uitgevoerd
Snelle levering en niet duur.
Electrische boiler
Alles is smooth verlopen, chauffeur was vriendelijke en heeft pakket mee geholpen tot binnen dragen. Dank U wel.
Erg tevreden
Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu!
Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgeleverd!
Toppie geregeld.
Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren.
Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie.
De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energie besparing.
Gr fam. Bergman
Goed geholpen met de aanschaf van mijn…
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler.
Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten.
Service is ook top
Montage is ook goed en professioneel uitgevoerd
Goede prijs,service en netjes de boiler…
Goede prijs,service en netjes de boiler geplaatst en de oude boiler meegenomen.
Als mijn kennissen iets nodig heeft zal ik jullie aanbevelen
Snelle levering en netjes in de…
Snelle levering en netjes in de achtertuin neergezet onder de overkapping.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.