E-Wheels Norge AS Anmeldelser 9 272

4,0

Til tross for at elsparkesykkelen som er kjøpt i 2023, nå har hatt en del småproblemer opplever jeg rask og enkel bestilling av ekstrafeler. Varene kan bruke noe lang tid i posten, ikke alltid like in... Vis mer

vi bestilte en el-sparkesykkel som kom i april, laderen som medfulgte, sluttet å virke brått en måned senere. Tok kontakt med ''chat-botten'' som hjalp til med å opprette en sak og fikk tilsendt ny... Vis mer

Hadde behov reservedeler til en 'eldre' Momas El-sykkel, og måtte kontakte kundeservice, siden disse delene ikke var tilgjengelig online. Etter en del kommunikasjon frem og tilbake har de funnet de re... Vis mer

Dette var skuffende. Tok kontakt 24. mai med at vi har fått problemer med denne elsparkesykkelen slik at batteriet er tomt etter 10-12 km - altså defekt batteri innenfor garantitiden. Tregt svar og m... Vis mer

1. Nr. 4 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Sykkelbutikk
  2. Nr. 5 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Utendørs sportsutstyr

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4,0

Bra

9k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Hyggelig betjening raskt og effektivt……

Hyggelig betjening raskt og effektivt… veldig behjelpelige

23. april 2026

Kjære Trine Lise,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk raskt hjelp med å finne frem til rett felg til din sykkel, og at det kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!

Vår målsetning er alltid å gi rask og effektiv hjelp, og det er inspirerende å få bekreftelse på at vi har lykkes i å løse problemene dine. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Elendig kundebehandling. Følger ikke loven.

Vi har aldri opplevd dårligere kundebehandling enn det vi har fått hos E-wheels. Vi har kjøpt en Momas el-sykkel som ikke har fungert slik den skal fra start; Flere motor-feilmeldinger og et kjede som hopper av flere ganger under hver tur.

Vi har brukt mye tid og penger, ikke minst tatt fri fra jobb for å få sykkelen til og fra verksted da det er mange måneders ventetid hos butikken i Oslo. Å reise til verkstedet for å få tidligere time er over 14 mil. Når den skal sendes med Bring har vi måttet demontere hele sykkelen og må skaffe spesialemballasje da vi får beskjed om at det er vi som er ansvarlige for at sykkelen ikke blir ødelagt i transport.

Da vi forklarte hvor upraktisk det er å reise til verkstedet og forklarte hvor mye tid dette har kostet meg, fikk vi til svar "du må jo hjelpe oss å hjelpe deg".
Da vi i stedet ba om å få levere den i butikken i Oslo slik at de selv kan sende den til eget verksted fikk jeg til svar, “vi har jo ikke noe pakkemuligheter”. (For det har kunden…?)

Vi har spurt om vi kan få en lånesykkel i periodene den har vært på verksted med tanke på at sykkelen er under 1 år gammel, og at dette er fremkomstmiddelet vi har for å reise til andre siden av byen flere ganger i uken. Da fikk vi rett og slett latter tilbake fra kundeservice og beskjed om at "sånt kan vi naturlig nok ikke gjøre".

Det virker som om dialogen mellom kundeservice og verksted er lik null. Flere beskjeder har ikke kommet frem til verkstedet og kundeservice virker ute av stand til ta i mot og svare på mer enn et spørsmål av gangen…
Man møter en ny kundebehandler hver gang man tar kontakt, vedkommende kjenner helt tydelig ikke til hele sakens historie og man må begynne på ny.

Vi har bedt om ny sykkel og/eller å få heve kjøpet. Vi blir kun møtt med standardsvar om igjen og om igjen.
Vi har tidligere lagt igjen en review her, og da fikk vi beskjed om at slik skal det ikke være og ble bedt om å ta kontakt igjen slik at vi kunne få tilpasset hjelp. Det gjorde vi og da fikk vi til svar at vi må booke en time selv… Igjen. Første ledige time var om en måned.
Igjen måtte vi levere sykkelen på Alnabru selv og da vi endelig fikk den tilbake var sesongen over. VI ble lovet at sykkel var reparert.

Da vi tok sykkelen frem igjen oppsto de samme problemene igjen. VI har tatt kontakt med kundesenteret i samme e-postdialog hvor all historikk ligger. Fikk et standardsvar tilbake om å fylle ut et skjema (samme skjema vi har fylt ut før).

Vi ble lovet at dersom sykkelen måtte tre ganger på verksted for samme problem kan man heve kjøpet/få ny. Så langt har den vært på verksted fire ganger...
Siste svaret nå er at den inn for en femte sjekk. Det er ingen ledige timer før om to måneder. Vi har bedt om å få en time til dette asap slik at vi kan ha et fungerende fremkomstmiddel, eller få en lånesykkel. Til svar får vi at jeg bare må vente. Og at de heller ikke kan garantere ny sykkel.

Vi har krav på å heve kjøpet når produktet ikke fungerer slik det skal. I tillegg til å bryte Forbrukerkjøpsloven følger E-wheels heller ikke egne regler.

Vi blir ikke tatt seriøst som kunde og det oppleves som at E-wheels trenerer med vilje for at vi til slutt skal gi opp hele saken.

Er du uheldig og får et produkt som ikke fungerer ender du opp inn i en labyrint du aldri kommer ut av.
Styr unna denne forhandleren!!

Oppdatert 5/5:
Fått svar fra E-wheels hvor det står "hei Tore"...
Er dette rett svar tro?

10. april 2026

Hei Tore,

Vi beklager feilene her. Ser nå at navnet ditt på

Ring oss gjerne så får vi en oppklaring videre så slipper vi flere misforståelser.

Henvis til saksnummer 1018081 så ordner vi opp.

Ønsker deg en fin dag. 😊

Skulle kjøpe sykkel nr 2 fra E-Weels og…

Skulle kjøpe sykkel nr 2 fra E-Weels og fikk melding om at ordren var klar og sykkelen var bestilt. Dagen etter klikket jeg inn på linken og orderen var slettet og varen var utsolgt. Uheldig at det opereres med så korte frister da denne sykkelen var en gave og jeg måtte ta en prat med vedkommende som skulle få sykkelen i forhold til egnethet. Saken ble løst på en god måte ved at jeg fikk en bra pris på en ny model som kompensasjon. Opplevelsen av slettet ordre er årsaken til en stjerne mindre i mitt tilfelle.

15. mars 2026

Ingen tilbakemelding når jeg har mld…

Ingen tilbakemelding når jeg har mld inn problemet

15. april 2026

Svar fra E-Wheels Norge AS

Beklager så mye for at du ikke har fått tilbakemelding på henvendelsen din.

Vi finner dessverre ingen nylig registrert sak som matcher navnet ditt i systemet vårt. Det kan derfor se ut som henvendelsen enten ikke har blitt korrekt registrert, eller at den har falt ut i forbindelse med innsending.

For at vi skal få fulgt dette opp så raskt som mulig, ber vi deg vennligst sende en ny e-post med en kort beskrivelse av problemet samt ordrenummer/serienummer dersom du har det tilgjengelig. Da skal vi sørge for at saken blir registrert og besvart så fort som mulig.

Beklager ulempen dette har medført, og takk for at du sier ifra.

Med vennlig hilsen,
E-Wheels Kundeservice

Veldig god oppfølging og tilgjengelig…

Veldig god oppfølging og tilgjengelig service. Trekk for at DIY videoene på youtube ikke stemmer med virkeligheten, feks at deksel kan vippes enkelt av på video, når det i virkeligheten er limt helt fast og ikke kan tas av uten at det ødelegges.

25. april 2026

Kjære Anders,

Takk for at du tar deg tid til å dele din tilbakemelding med oss.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår og at problemet du opplevde løste seg etter veiledning. 😊

Vi tar til oss at videoene ikke var tilstrekkelige for nøyaktig det produktet du hadde og skal jobbe videre med å forbedre dette i fremtiden. Skulle du fremdeles ha problemer med displaydekselet ditt er det bare å ta kontakt med oss så skal vi finne en løsning på det.

Med ønsker om en fin dag videre!

God hjelp

Bra, hjalp.

18. april 2026

Hei!

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med kommunikasjonen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

God service og bra priser.

God service og bra priser.
Håper kvaliteten er like god. Hittil ser det ser det veldig bra ut.

23. april 2026

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Ønsker deg en riktig fin dag!

Fantastisk god kunde service når vi…

Fantastisk god kunde service når vi kjøpte ny sparkesykkel 🌞🌞

22. april 2026

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp med feilsøkingen på din nye el-sparkesykkel, og at det nye batteriet/delen/osv kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Jeg kom for å lappe hjulet til mitt…

Jeg kom for å lappe hjulet til mitt barnebarn sparkesykkel. De kunne dere ikke, det var over en måned ventetid. Det er kundeservice som står til null stjerner. Unnskyldingen var at det er midt i sesongen. Men lappe ett hjul, er noe dere må ta på siden av vanlig service og reparasjoner. Så derfor gir jeg lavt karakter.

20. april 2026

Svar fra E-Wheels Norge AS

Takk for tilbakemeldingen din – vi forstår godt at det er frustrerende når man bare ønsker en rask reparasjon som å lappe et hjul, spesielt når det gjelder et barnebarn sin sparkesykkel.

Samtidig er det dessverre slik at verkstedkapasiteten vår må fordeles etter forhåndsbookede service- og reparasjonstimer. I høysesong har vi svært mange bestillinger som allerede er avtalt i god tid, og disse må prioriteres for at vi skal klare å holde en forsvarlig og forutsigbar drift for alle kunder.

Hvis vi skulle tatt inn alle “drop-in” oppgaver fortløpende, ville det fort gått utover de som faktisk har bestilt time og planlagt service i forkant – og det ville dessverre skapt enda lengre ventetid og større kø for alle.

Et punktert hjul er i utgangspunktet en rask jobb, men i praksis må det likevel inn i samme køsystem som andre verkstedoppgaver for å sikre rettferdig behandling og god flyt i verkstedet.

Vi skjønner likevel at dette oppleves uheldig i situasjonen du sto i, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr

Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr. Syklene var på lager, begge røde. Wheels trengte minst 2 timer for å sette disse i salgsstand. Kunne hentes dag etter, men Skulle få txtmelding når vi kunne hente. Pr 25 apr har ikke hørt noe. Forsøkt ringe i dag lørdag, men kommer kun inn på telefonsvarer. Lørdag kl 14. hDårligt ! 🥵

20. april 2026

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å legge inn en anmeldelse til oss. Vi er lei oss for å høre at du sitter igjen med en dårlig opplevelse.

Dessverre har vi ikke telefonlinjene åpne på lørdager som da er grunnen til at du ikke fikk kontakt med oss per telefon da du ringte inn.

Ser imidlertid at dette er løst da du har fått utlevert sykkelen din 28.04 med påmontert sideveske. Vi håper du er fornøyd med sykkelen! 😊

Skulle det dog oppstå problemer underveis er det bare å ta kontakt så bistår vi deg gjerne videre.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din og jobber alltid med å kunne forbedre oss så det setter vi pris på.

Med ønsker om en fortsatt fin dag!

Jeg sendte en henvendelse om en feil…

Jeg sendte en henvendelse om en feil som ikke var omtalt i all informasjonen som er tilgjengelig. Fikk relativt raskt et godt svar fra Guro om hva som var feil og like etterpå en mail fra henne med link til den delen jeg må bytte.

24. april 2026

Kjære Tore,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp med feilsøkingen på ditt produkt, og at den nye delen kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!