Til tross for at elsparkesykkelen som er kjøpt i 2023, nå har hatt en del småproblemer opplever jeg rask og enkel bestilling av ekstrafeler. Varene kan bruke noe lang tid i posten, ikke alltid like in... Vis mer
vi bestilte en el-sparkesykkel som kom i april, laderen som medfulgte, sluttet å virke brått en måned senere. Tok kontakt med ''chat-botten'' som hjalp til med å opprette en sak og fikk tilsendt ny... Vis mer
Hadde behov reservedeler til en 'eldre' Momas El-sykkel, og måtte kontakte kundeservice, siden disse delene ikke var tilgjengelig online. Etter en del kommunikasjon frem og tilbake har de funnet de re... Vis mer
Dette var skuffende. Tok kontakt 24. mai med at vi har fått problemer med denne elsparkesykkelen slik at batteriet er tomt etter 10-12 km - altså defekt batteri innenfor garantitiden. Tregt svar og m... Vis mer
- Nr. 4 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Sykkelbutikk
- Nr. 5 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Utendørs sportsutstyr
E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.
Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler
- 150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
- Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.
Kundeservice
Alltid tilgjengelig for deg
Kølatoppen 1, 3322, Fiskum, Norge
- 32 75 76 32
- mail@e-wheels.no
- e-wheels.no

E-Wheels Norge AS
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Hyggelig betjening raskt og effektivt……
Hyggelig betjening raskt og effektivt… veldig behjelpelige

Svar fra E-Wheels Norge AS
Elendig kundebehandling. Følger ikke loven.
Vi har aldri opplevd dårligere kundebehandling enn det vi har fått hos E-wheels. Vi har kjøpt en Momas el-sykkel som ikke har fungert slik den skal fra start; Flere motor-feilmeldinger og et kjede som hopper av flere ganger under hver tur.
Vi har brukt mye tid og penger, ikke minst tatt fri fra jobb for å få sykkelen til og fra verksted da det er mange måneders ventetid hos butikken i Oslo. Å reise til verkstedet for å få tidligere time er over 14 mil. Når den skal sendes med Bring har vi måttet demontere hele sykkelen og må skaffe spesialemballasje da vi får beskjed om at det er vi som er ansvarlige for at sykkelen ikke blir ødelagt i transport.
Da vi forklarte hvor upraktisk det er å reise til verkstedet og forklarte hvor mye tid dette har kostet meg, fikk vi til svar "du må jo hjelpe oss å hjelpe deg".
Da vi i stedet ba om å få levere den i butikken i Oslo slik at de selv kan sende den til eget verksted fikk jeg til svar, “vi har jo ikke noe pakkemuligheter”. (For det har kunden…?)
Vi har spurt om vi kan få en lånesykkel i periodene den har vært på verksted med tanke på at sykkelen er under 1 år gammel, og at dette er fremkomstmiddelet vi har for å reise til andre siden av byen flere ganger i uken. Da fikk vi rett og slett latter tilbake fra kundeservice og beskjed om at "sånt kan vi naturlig nok ikke gjøre".
Det virker som om dialogen mellom kundeservice og verksted er lik null. Flere beskjeder har ikke kommet frem til verkstedet og kundeservice virker ute av stand til ta i mot og svare på mer enn et spørsmål av gangen…
Man møter en ny kundebehandler hver gang man tar kontakt, vedkommende kjenner helt tydelig ikke til hele sakens historie og man må begynne på ny.
Vi har bedt om ny sykkel og/eller å få heve kjøpet. Vi blir kun møtt med standardsvar om igjen og om igjen.
Vi har tidligere lagt igjen en review her, og da fikk vi beskjed om at slik skal det ikke være og ble bedt om å ta kontakt igjen slik at vi kunne få tilpasset hjelp. Det gjorde vi og da fikk vi til svar at vi må booke en time selv… Igjen. Første ledige time var om en måned.
Igjen måtte vi levere sykkelen på Alnabru selv og da vi endelig fikk den tilbake var sesongen over. VI ble lovet at sykkel var reparert.
Da vi tok sykkelen frem igjen oppsto de samme problemene igjen. VI har tatt kontakt med kundesenteret i samme e-postdialog hvor all historikk ligger. Fikk et standardsvar tilbake om å fylle ut et skjema (samme skjema vi har fylt ut før).
Vi ble lovet at dersom sykkelen måtte tre ganger på verksted for samme problem kan man heve kjøpet/få ny. Så langt har den vært på verksted fire ganger...
Siste svaret nå er at den inn for en femte sjekk. Det er ingen ledige timer før om to måneder. Vi har bedt om å få en time til dette asap slik at vi kan ha et fungerende fremkomstmiddel, eller få en lånesykkel. Til svar får vi at jeg bare må vente. Og at de heller ikke kan garantere ny sykkel.
Vi har krav på å heve kjøpet når produktet ikke fungerer slik det skal. I tillegg til å bryte Forbrukerkjøpsloven følger E-wheels heller ikke egne regler.
Vi blir ikke tatt seriøst som kunde og det oppleves som at E-wheels trenerer med vilje for at vi til slutt skal gi opp hele saken.
Er du uheldig og får et produkt som ikke fungerer ender du opp inn i en labyrint du aldri kommer ut av.
Styr unna denne forhandleren!!
Oppdatert 5/5:
Fått svar fra E-wheels hvor det står "hei Tore"...
Er dette rett svar tro?

Svar fra E-Wheels Norge AS
Skulle kjøpe sykkel nr 2 fra E-Weels og…
Skulle kjøpe sykkel nr 2 fra E-Weels og fikk melding om at ordren var klar og sykkelen var bestilt. Dagen etter klikket jeg inn på linken og orderen var slettet og varen var utsolgt. Uheldig at det opereres med så korte frister da denne sykkelen var en gave og jeg måtte ta en prat med vedkommende som skulle få sykkelen i forhold til egnethet. Saken ble løst på en god måte ved at jeg fikk en bra pris på en ny model som kompensasjon. Opplevelsen av slettet ordre er årsaken til en stjerne mindre i mitt tilfelle.
Rask og god oppfølging på e-post
Rask og god oppfølging på e-post. Løsningsorientert support.
Rask og god info
Veldig blide og hjelpsomme medarbeidere.
God service og hjelp.
Ingen tilbakemelding når jeg har mld…
Ingen tilbakemelding når jeg har mld inn problemet

Svar fra E-Wheels Norge AS
Veldig god oppfølging og tilgjengelig…
Veldig god oppfølging og tilgjengelig service. Trekk for at DIY videoene på youtube ikke stemmer med virkeligheten, feks at deksel kan vippes enkelt av på video, når det i virkeligheten er limt helt fast og ikke kan tas av uten at det ødelegges.

Svar fra E-Wheels Norge AS
God service og bra priser.
God service og bra priser.
Håper kvaliteten er like god. Hittil ser det ser det veldig bra ut.

God kundeservice
God kundeservice, kort ventetid og god hjelp over telefon.
Fantastisk god kunde service når vi…
Fantastisk god kunde service når vi kjøpte ny sparkesykkel 🌞🌞

Svar fra E-Wheels Norge AS
Veldig for nøyd med oppfølgingen
Veldig for nøyd med oppfølgingen når eg måtte retunere det eg hadde kjøp og ikkje kunne bruke.
Tuva på butikken var veldig service…
Tuva på butikken var veldig service person.Ordnet opp greit kjøp av sykkel.Servicemannen ikke helt der.Løs skjerm og ulyd i kranken etter 10 min.sykling.Ikke veldig hjelpsom.Snakket ikke norsk.
Jeg kom for å lappe hjulet til mitt…
Jeg kom for å lappe hjulet til mitt barnebarn sparkesykkel. De kunne dere ikke, det var over en måned ventetid. Det er kundeservice som står til null stjerner. Unnskyldingen var at det er midt i sesongen. Men lappe ett hjul, er noe dere må ta på siden av vanlig service og reparasjoner. Så derfor gir jeg lavt karakter.

Svar fra E-Wheels Norge AS
Utrolig kjap og effektiv hjelp
Utrolig kjap og effektiv hjelp. De svarte kjapt og de hadde allerede ordnet alt sammen.
Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr
Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr. Syklene var på lager, begge røde. Wheels trengte minst 2 timer for å sette disse i salgsstand. Kunne hentes dag etter, men Skulle få txtmelding når vi kunne hente. Pr 25 apr har ikke hørt noe. Forsøkt ringe i dag lørdag, men kommer kun inn på telefonsvarer. Lørdag kl 14. hDårligt ! 🥵

Svar fra E-Wheels Norge AS
Jeg sendte en henvendelse om en feil…
Jeg sendte en henvendelse om en feil som ikke var omtalt i all informasjonen som er tilgjengelig. Fikk relativt raskt et godt svar fra Guro om hva som var feil og like etterpå en mail fra henne med link til den delen jeg må bytte.