E-Wheels Norge AS Anmeldelser 9 273

4,0

Til tross for at elsparkesykkelen som er kjøpt i 2023, nå har hatt en del småproblemer opplever jeg rask og enkel bestilling av ekstrafeler. Varene kan bruke noe lang tid i posten, ikke alltid like in... Vis mer

vi bestilte en el-sparkesykkel som kom i april, laderen som medfulgte, sluttet å virke brått en måned senere. Tok kontakt med ''chat-botten'' som hjalp til med å opprette en sak og fikk tilsendt ny... Vis mer

Hadde behov reservedeler til en 'eldre' Momas El-sykkel, og måtte kontakte kundeservice, siden disse delene ikke var tilgjengelig online. Etter en del kommunikasjon frem og tilbake har de funnet de re... Vis mer

Dette var skuffende. Tok kontakt 24. mai med at vi har fått problemer med denne elsparkesykkelen slik at batteriet er tomt etter 10-12 km - altså defekt batteri innenfor garantitiden. Tregt svar og m... Vis mer

1. Nr. 4 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Sykkelbutikk
  2. Nr. 5 av de 7 beste virksomhetene i kategorien Utendørs sportsutstyr

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4,0

Bra

9k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Jeg sendte en henvendelse om en feil…

Jeg sendte en henvendelse om en feil som ikke var omtalt i all informasjonen som er tilgjengelig. Fikk relativt raskt et godt svar fra Guro om hva som var feil og like etterpå en mail fra henne med link til den delen jeg må bytte.

24. april 2026

Kjære Tore,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp med feilsøkingen på ditt produkt, og at den nye delen kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!

Vår målsetning er alltid å gi rask og effektiv hjelp, og det er inspirerende å få bekreftelse på at vi har lykkes i å løse problemene dine. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

E-Wheels support

På min første forespørsel fikk jeg i retur et standard svar som ikke hadde noe med saken anliggende å gjøre. Derfor trekker jeg 1 stjerne.
Da jeg responderte på den første posten fra E-Wheels fikk jeg skikkelig hjelp fra support,. Support var lydhør og veldig hjelpsom med tanke på min utfordring (bytte fra luft-dekk til punkteringsfrie dekk på el-sparkesykkelen til min datter).
Alt i alt en god opplevelse, og med min erfaring til nå kan jeg varmt anbefale E-Wheels!

14. april 2026

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, noe travelt i butikken så litt venting før vi fikk assistanse. Flink selger, gode anbefalinger og argumenter på hva som var riktig for oss.

15. april 2026

Elendig service

Sender epost. Forsøker å ringe. Null respons. Prøver å bestille service online, over 1 mnd ventetid. Tragisk...

18. april 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi beklager selvfølgelig for dette og vi ønsker ikke at dette er det som er kunden sin inntrykk av oss.

Våres telefonlinjer er åpent i hverdagene mellom 08-15, med en lunsjpause imellom 12-13. Du kan gjerne ringe innenfor denne tiden for å ta en samtale med oss!

Akkurat for øyeblikket opplever vi stor pågang på verksted og mail så noe ekstra responstid må man dessverre pålegge seg, men vi er her for å hjelpe så godt vi kan og jobber så hardt vi kan med å få ned ventetiden.

Kontakt oss gjerne videre så vi kan se om vi kan hjelpe deg ved å sende en mail eller ringe oss.

Ønsker deg en fin dag.

E-Wheels kundeservice

E-wheels nekter ansvar etter 5 måneder

E-wheels nekter ansvar etter 5 måneder: «Ønsker ikke fortsette kundeforholdet»
Anmeldelse:
Jeg vil advare alle mot å handle hos E-wheels. Opplevelsen min etter kjøpet har vært et mareritt som nå har vart i over fem måneder.
Dette er saken:
Ekstrem ventetid: De har hatt sykkelen min inne til reparasjon siden 19. november. Jeg opplyste tydelig ved innlevering at jeg ikke hadde kvittering, noe de aksepterte ved å ta imot sykkelen.
Økonomisk tap: Fordi de ikke har tilbudt lånesykkel i disse fem månedene, har jeg pådratt meg over 6 000 kr i transportutgifter (buss/taxi).
Sjokkerende svar: Etter et halvt år med venting får jeg nå beskjed om at de nekter omlevering/reparasjon fordi de «ikke ser det som hensiktsmessig å fortsette et kundeforhold».
Det er rystende at en stor norsk aktør forsøker å fryse ut en kunde som krever sine lovfestede rettigheter. De nekter nå å hjelpe fordi de hevder de ikke finner ordren i sitt eget system, til tross for at de har sykkelen og rammenummeret fysisk hos seg på verkstedet.
Dette er total mangel på profesjonalitet og respekt for forbrukerkjøpsloven. Saken er nå oversendt til Forbrukertilsynet og media (inkludert dokumentasjon på deres skriftlige uttalelser).
Styr unna hvis du ønsker en trygg handel!

23. april 2026

Hei Gorm,

Takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din. Vi forstår at dette er en frustrerende situasjon for deg.

Vi ønsker likevel å presisere at saken er kompleks hos oss, hovedsakelig fordi vi mangler dokumentasjon som gjør det mulig å verifisere kjøp og eierskap i våre systemer. Sykkelen har vært inne til vurdering hos verkstedet, og vi har hele tiden forsøkt å finne en løsning basert på den informasjonen som foreligger.

Vi kjenner oss ikke igjen i at vi ikke ønsker å hjelpe eller avslutte dialogen. Tvert imot har vi vært i løpende kontakt og tilbudt mulige løsninger underveis, inkludert lånesykkel, samt bedt om dokumentasjon som kan hjelpe oss å komme videre i saken.

Vi er fortsatt i dialog med deg og jobber aktivt med å finne en løsning som er mulig å gjennomføre for begge parter.

Vi ønsker alltid å hjelpe kundene våre best mulig, og målet vårt er å få denne saken løst på en ryddig og god måte.

E-Wheels Kundeservice

Dårlig service 🤯 De e frekke og ikkje…

Dårlig service 🤯 De e frekke og ikkje hyggelige å prate med . ( Bergen)

18. april 2026

Svar fra E-Wheels Norge AS

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du har opplevd oss slik – det tar vi på alvor.

Vi ønsker alltid å gi god og hjelpsom service, og det er beklagelig dersom tonen eller opplevelsen i Bergen har vært dårlig.

For at vi skal kunne følge opp saken skikkelig, hadde vi satt pris på om du kan sende oss en e-post hvor du beskriver litt mer hva som skjedde og hvem det gjelder. Da kan vi undersøke det nærmere og ta tak i det internt.

E-Wheels

Rask og god hjelp!…

Jeg har hatt problemer med to ulike ladere til to sparkesykkler. Begge gangene har jeg fått rask og god hjelp fra kundeservice. Takk for god hjelp!

20. april 2026

Noe «dogg» på displayet på min momas…

Noe «dogg» på displayet på min momas ultimate carbon , ringte inn til kundeservice , de sender et nytt display i posten 👍 meget bra service. Er kjempefonøyd

21. april 2026

God kundeservice

Fikk kjapt svar på hva som sannsynligvis var feil, samt de sendte ny del. Dette løste feilen.

14. april 2026

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Dyktige selgere og topp service

Hyggelige og flinke selgere hjalp meg å velge den beste el-sykken for meg; Momas Eywa +. Veldig fornøyd, anbefales.

16. april 2026

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Hadde reklamasjon på en elsparkesykkel…

Hadde reklamasjon på en elsparkesykkel fra E-wheels som jeg hadde kjøpt brukt og ingen kvittering. Fikk raskt svar og avklaring om at jeg fikk ny del som de mente var defekt.

13. april 2026

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Jeg vil advare mot å handle hos…

Jeg vil advare mot å handle hos E-Wheels (kjøpt i Trondheim).

Min datter på 13 år kjøpte en el-sparkesykkel i juni 2025 for egne oppsparte penger. Allerede etter kort tid oppsto det flere feil:
• Defekte hjullager foran og bak
• Lys sluttet å virke

Sykkelen er lite brukt, så dette er ikke akseptabel kvalitet.

Vi har forsøkt å kontakte kundeservice flere ganger, men opplever dårlig oppfølging og trenering av saken.

Saken er meldt til Forbrukerrådet.

Konklusjon: dårlig produkt og dårlig service. Anbefales ikke.

21. april 2026

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse.

Vi er oppriktig lei oss for å høre om utfordringene dere har hatt med produktet, spesielt når det gjelder at det har oppstått flere feil på kort tid. Vi forstår godt at dette oppleves både skuffende og frustrerende,.

Vi ønsker også å understreke at vi tar slike saker på alvor. Når det oppstår feil, jobber vi alltid for å finne en løsning, og i denne saken ser vi at det tidligere har vært forsøkt å sende ut en motor kostnadsfritt for å bidra til å rette opp. Vi beklager dersom dette ikke har opplevdes som tilstrekkelig eller at oppfølgingen ikke har stått til forventningene.

Vi ønsker ikke at noen skal sitte igjen med en følelse av dårlig service, og vi tar med oss denne tilbakemeldingen videre internt for å forbedre oss.

Dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken igjen, hjelper vi deg gjerne videre – vi vil alltid forsøke å finne en god løsning.

Beklager ulempen dette har medført, og takk for at du sier ifra.