Dette er lureri. Det er ingenting ved nettsiden som forbereder deg på at varene vil bli sendt fra utlandet, med tilhørende toll og fortollingsavgift som gjør at varene blir flere hundre kroner dyrere.... Vis mer

1. Hvitevareforretning
  2. Leverandør av rengjøringsprodukter

DustDeal.com sells High Quality Dust Bags en Vacuum Cleaner Accessories at low cost!

2,8

Middels

2k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dyr toll og lang leveringstid - anbefales ikke!

Dustdeal.no er ikke registrert i VOEC, noe som betyr at mottakere i Norge må betale importavgift. Støvsugerposene og filteret jeg bestilte ble i tillegg pakket i to separate esker. Disse ble tollbehandlet separat av Posten, med kr 112 pr pakke. Begge pakkene ble sendt samme dag fra Estland, i esker som fint hadde hatt plass til begge deler i samme eske. Samlet frakt og fortolling kom på kr 381 for en liten bestilling på kr 253 for selve varene. Leveringstid på 1 måned er også alt for lenge, spesielt når pakkene sendes uten sporingsnummer, og uten klar informasjon om at pakken(e) var blitt sendt, selv etter dialog med support. (Posene og filteret jeg til slutt mottok ser ut til å være riktige ihht bestilling).

Oppdatering 27/09-2024: Ref svaret nedenfor. Jeg har fått refundert det ene tollbehandlingsgebyret på kr 112 og har derfor endret min vurdering fra 1 til 3 stjerner. Totalprisen er da OK sammenlignet med andre leverandører, men jeg gir fortsatt trekk for høy fraktprisen med over en måneds leveringstid og ingen sporing.

14. september 2024

Dear Einar,

We are sadly indeed not a Norwegian company. We are a Dutch company shipping from the Netherlands, as is noted on our shipping page. This means you can indeed be charged with additional customs fees. These are normally never compensated.

However, from your description, it sounds like you were charged twice the customs fees due to a mistake in the shipping and labeling of your order. Our sincere apologies for this.

I have not been able to find any prior communication regarding these customs charges via your ticket. Could you please contact us again, and send us the receipt of both these customs charges? This will allow us to refund the additional customs charge, as this was a mistake on our part.

Once again our sincere apologies for this. I hope this provides a suitable solution for you!

Møkka»firma»!

Møkka»firma»!! Bestilte 3 ting, alle 3 tingene jeg mottok etter nesten 4 uker var feil. Send tilbake, vi betaler retur sier dem. Putt sakene i en boblekonvolutt og få tilbake 5(!!!) euro. Skulle likt å sett størrelsen på konvolutten, med plass til en støvsugerslange, poser og hepafilter. 10€ i kompensasjon for retur i en stor pappeske til Nederland. Det er bare nok til teipen jeg trenger for å pakke den inn. STYR UNNA dette selskapet, svindel og lureri fra start til mål. I tillegg må du betale mva og tollbehandlingsgebyr. Kjøper du 4 stk støvsugerposer på Clas Ohlson slipper du unna med 130 kr istedet for det firedobbelte. Sånn - nå er du advart.

30. januar 2024

Dear PJ,

We are very sorry to hear you received the incorrect items.

In February, we offered to send the right products to you, and requested you to send the incorrect itrems back. For this, we indeed normally offer up to €10,- to compensate for the shipping costs, which should be enough to cover the returning costs for most customers. We are very sorry to hear this was not the case for you. Sadly, I have not been able to find any further communication past our offer of €10,-, so we did not know about this issue.

I would also like to clarify we are a Dutch company shipping from the Netherlands. Therefore, when ordering outside the EU, it is indeed possible you are charged with additional customs fees. Sadly, we do not cover these fees.

I hope this has clarified our previous correspondence! If you have any further questions, please contact us via: https://www.dustdeal.com/contact.php

STYR UNNA!!

STYR UNNA!!! Dette er ikke et norsk firma som de gir utrykk for. Det er laaaang leveringstid og toll kommer i tillegg.

I mitt tilfelle sendte de feil slange og poser. De krever da at jeg selv betaler frakt på retur OG ny frakt og toll på riktig vare.

Totalt useriøst.

1. november 2023

Dear Henrik,

We are indeed not a Norwegian website; we are a Dutch company shipping from the Netherlands, as is stated on our shipping page.

From the pictures you sent us, it seems you have received the items you ordered. As you requested a refund, we sent you the returning instructions. Sadly, we never received the items back.

Normally, we indeed do not refund the shipping costs, unless they have to be returned due to some fault of our own.

Ikke norsk selskap. Ekstra kostnader tilkommer. Treg levering

Jeg bestilte støvsugerposer til 3 forskjellige støvsugere. Jeg har ventet 18 dager, og fortsatt ikke fått noe sporingsnummer. Jeg fikk et svar, på engelsk, etter første purring. Men ikke noe svar på andre purring.
Selskapet skal visstnok ha lager i Nederland, men jeg mistenker at bestillingen går videre til Kina. Det er umoralsk og uetisk å ha en .no adresse på norsk språk, når selskapet ikke har tilhold i Norge!
Tilleggsinformasjon 18.11.2023: Varene ankom Posten denne uka(måtte betale 104 kr til for å få dem utlevert :-( . Men kritikken min består. Ingen ordrebekreftelse med sporing. Ingen eller manglende svar på Norsk på E-post. Leveringen tok mye lenger tid enn de forespeilede 2 uker. Bestill heller fra Støvsugerposer.no.

10. november 2023

DustDeal.no driver med dropshipping.

Anbefaler ingen å kjøpe fra DustDeal.no. Upålitelig leverandør. Jeg kom til skade å kjøpe støvsugerposer fra DustDeal.no. Det kommer nye utgifter til tollbehandling når en henter pakken. Disse utgiftene er ikke nevnt i bestillingen. Hold dere langt unna DUSTdeal.no. LANGT UNNA!

10. oktober 2023

Dear Terje,

I can confirm we are not dropshippers. As you already saw, the items are shipped from the Netherlands. As you live in Norway, you are importing from the EU and need to pay customs and VAT to the Norwegian government.

BLANDET ERFARING

Synd eg ikkje hadde lest denne sida før bestilling, då hadde eg spart pengar. Prisen på dei bestilte støvsugerposene blei nemleg dobla etter at eg måtte betale det norske postvesen for MVA og for tollbehandling. Det står ingen ting om dette på DustDeal-sidene for det enkelte produkt, men det finns detaljinfo under "Vilkår". Det er vel ingen som finleser dette før handelen når det står på ei heilt annen side.
DustDeal klarte også å gjøre feil i tolldeklarasjonen slik at vareprisen som var grunnlag for tollbehandling ble høyere enn det som var den egentlige verdien.
På grunn av feil i varedeklarasjonen fra DustDeal ble min forsendelse tollbehandlet selv om den kostet kr. 233,-

OPPDATERING 11.september.
DustDeal har etter min klage kommet til at tollskjemaet var feil utfylt av dem, og at dette resulterte i ekstra kostnader for meg som kunde. Refusjon av det ekstra beløpet er mottatt fra DustDeal.
TAKK, VELDIG BRA !
Jeg anbefaler likevel at DustDeal på alle sine produktsider legger inn informasjon om at MVA og tollbehandlingskostnader vil komme i tillegg dersom fakturabeløpet overstiger norske kr. 350 som er grensen for tollbehandling i Norge. Uten denne infoen vil norske kunder få seg en økonomisk overraskelse.

29. august 2023

Dear Jan,

I am very sorry for your misunderstanding. We are a Dutch company as you can see on our website: www.dustdeal.no/contact

Therefore, you are importing from the EU and need to bear customs and VAT to your government.

Team DustDeal

Bestilte støvsugerposer fra dustdeal…

Bestilte støvsugerposer fra dustdeal 12.08.. Har fått bekreftelse på bestillingen 13.08, men ikke motatt noe, selvom de lover rask levering. Har sendt mail til kundeservice, men ingen svar.. Kan vel se bortifrs de pengene og pakken..

12. august 2023

Dear Flopsi,

If you have any problems with the speed of delivery. Please contact our helpdesk at info@batteryupgrade.no

They will help you with your questions within 24 hours.

Team DustDeal

Måtte betale mer i moms enn varene kostet!

Oppdatering 17.8.23:

Jeg mottok i dag en kompensasjon fra Dustdeal for mine ekstrautgifter. Etter mye mailing fram og tilbake har firmaet innrømt at verdien på pakken var deklarert altfor høyt, så det var derfor jeg måtte betale så mye til Posten. Firmaet virker seriøst nok, men dette ble alt i alt en dårlig kjøpsopplevelse. Varene jeg mottok var helt i orden.
_____________________________

Som andre også har erfart, oppgis prisene i NOK uten moms. Det er ikke lett å finne ut at de sender varene fra Nederland heller. Tollgebyr 149,-
Men endelig kom pakken - med en stor overraskelse: kr. 608 måtte jeg betale i moms! Mer enn hele bestillingen lød på! Og det er fordi de har oppgitt verdien av pakken i både Euro og NOK, og Posten har brukt beløpet i Euro til beregning av moms. Dette beløpet er ca 5 ganger høyere enn i NOK, så her er det noen med dårlige mattekunnskaper! Jeg må nå søke Tolletaten eller Posten om å få refundert nesten 500 kr i moms.

28. juli 2023

Dear Anne,

Unfortunately I have to inform you that we are a Dutch company and therefore you are importing from the EU and need to pay VAT and customs upon receival. This is mentioned on our website: www.batteryupgrade.no/contact

Furthermore, it is correct that the Norwegian customs department made a mistake and charged you too much. Therefore, we have compensated you for this matter.

We hope you are happy with this solution.

Team DustDeal

Har ikke fått varene jeg bestilte

Har ikke fått varene jeg bestilte. Har også sendt flere E-Mail men får ikke svar. Bestilte og betalte og betalte den 22.06 Kommer aldri til å bestille der noe mer.

3. juli 2023

Dear Marianne Hegerstrøm,

I am very sorry to hear about this situation. It seems that the item got stuck with the local post, I am very sorry about this. We assure that this will not happen in the future.

Styr unna!

Støvsugerposene passet ikke. Ingen support. Og varene kommer fra utland så man blir ilagt moms og toll når man henter pakken.
Styr unna!

31. mars 2023

Dear Michael,

Unfortunately I have to inform you that we are a Dutch company as mentioned on our website. Therefore, you are importing from the EU and need to pay customs when you live in Norway. Furthermore, we did not receive any messages from you that the bags did not fit? We always help our clients resolve their issues with non-working products.

I hope this has cleared up the misunderstanding.

svindel!

svindel!! Varen blir så dyr når du henter den!!! 535 i avgift. Utgir deg for å være norsk med .no adresse.

15. juni 2023

Dear Thomas,

Unfortunately there is a misunderstanding. We are a Dutch company as you can see on our website www.dustdeal.no/contact

Therefore, you are importing from the EU and need to pay custom taxes to the Norwegian government.

Ekstra kostnader løst!

Bestilte støvsugerposer fra DustDeal.no Prisen er i NOK inkl frakt. Da jeg får hentemelding fra Posten og må betale over det dobbelte i frakt og avgift for å få ut pakken min, tenker jeg at her er noe feil. Jeg kontakter kundeservice hos DustDeal, som straks tilbyr seg å betale meg tilbake det ekstra utlegget. Om feilen ligger hos avsender eller Posten Norge vet jeg ikke. Men takk til Kundeservice DustDeal.no som ordnet opp i saken. Et bra sted å handle fra. Odd

5. april 2023

Lite transparens om tilleggsavgifter

Enig med mye som skrives her. Kjøpte støvsugerposer for ca 250 kr, men MVA er ikke inkludert slik at man må betale rundt 300 kr i MVA og gebyr til posten. Dette kommer ikke tydrlig fram på nettsiden, og er derfor veldig misvisende.

24. april 2023

Dear Ne,

Unfortunately I have to inform you that this is a mistake by the Norwegian customs department. Please contact our helpdesk: info@dustdeal.no

They will provide you with a compensation of the inconvenience.

Team DustDeal

Lureri, ikke bruk dette firmaet!

Lureri! Jeg bestilte varer for ca 480N.kr. Da jeg skulle hente pakken på postkontoret måtte jeg ut med N.kr 687 i tillegg!!! Det var "free skipping" Da jeg klagde til selskaper fikk jeg beskjed om at pakken var tatt ut i "tilfeldig kontroll"!! og at ekstrakostnadene skyldes våre nasjonale regler som de ikke er herre over! For noe tull! Etter som jeg leser fra andre er ikke dette tilfeldig! Jeg trodde i utgangspunktet det var et norsk firma, men der tok jeg jo grundig feil! Dessuten; Det tok nesten 6 uker før jeg fikk pakken.
Terje Wold, Kristiansand

17. mars 2023

Dear Terje,

Unfortunately I have to inform you that we are a Dutch company as mentioned on our website: www.dustdeal.no/contact

I am very sorry you did not notice this but you are importing from the EU.

Kind regards

Aldri bruk

Aldri bruk! Setter alt for høy toll, kostet rundt 200 kr, betalte toll for verdi av over 45 eruro, scam!!

9. mars 2023

Dear Harald,

This is indeed an on-going problem that Norwegian customs reads the wrong invoiced attached to the package. Please contact our helpdesk info@dustdeal.no and they will help you shortly.

Team DustDeal

Toll og avgifter gjør varen dobbelt så dyr

1. mars 2023

Dear Fredrik,

Unfortunately I have to inform you that you ordered from a Dutch company and therefore you are importing from the EU. Therefore, you have to pay customs due to Norwegian regulations.

I hope this clears up your misunderstanding.

Team DustDeal

Lang leveringstid og toll på toppen av prisen

Veldig lang leveringstid og ikke minst kom det toll på toppen av prisen, da posene tydeligvis sendes fra utlandet. Lite medgjørlig kundeservice.

1. mars 2023

Dear Jon Kim Vik,

I hope this clears up your misunderstanding.

Svindel!

Svindel! Styr unna! Kjøpte støvsugerposer for 400 kr, fikk ingen ordrebekreftelse og stusset på det. Etter å ha purret pr email kom beskjed om at jeg bare skulle vente, den ville komme. Joda, den kom, med krav om betaling av 695 kr i toll! Ingenting på nettsiden opplyser om at dette er priser som ikke inkluderer mva og tollgebyr. De kaller seg dustdeal.no og skriver alt på norsk, og fremstår som en norsk nettbutikk. Kun hvis du leser det med liten skrift vil du se at de svindler kundene sine helt bevisst. De opererer med 30 dagers full returrett, noe som er verdiløst hvis du først må betale mer enn pakkens verdi i toll for å hente ut pakken! Svindel!

10. februar 2023

Dear Terje,

I am very sorry you had to pay customs to receive our products. As mentioned on our website, we are a Dutch company and therefore operating from the EU, consequently you are importing from the EU. This is the link to our website where that is mentioned: https://www.dustdeal.com/contact.php