Møkka»firma»!! Bestilte 3 ting, alle 3 tingene jeg mottok etter nesten 4 uker var feil. Send tilbake, vi betaler retur sier dem. Putt sakene i en boblekonvolutt og få tilbake 5(!!!) euro. Skulle likt... Vis mer
Bestilte støvsugerposer fra DustDeal.no Prisen er i NOK inkl frakt. Da jeg får hentemelding fra Posten og må betale over det dobbelte i frakt og avgift for å få ut pakken min, tenker jeg at her er no... Vis mer
Dustdeal.no er ikke registrert i VOEC, noe som betyr at mottakere i Norge må betale importavgift. Støvsugerposene og filteret jeg bestilte ble i tillegg pakket i to separate esker. Disse ble tollbeh... Vis mer
Dette er lureri. Det er ingenting ved nettsiden som forbereder deg på at varene vil bli sendt fra utlandet, med tilhørende toll og fortollingsavgift som gjør at varene blir flere hundre kroner dyrere.... Vis mer
DustDeal.com sells High Quality Dust Bags en Vacuum Cleaner Accessories at low cost!
Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE, Eindhoven, Nederland
Har ikke svart på negative anmeldelser
Enkelt, raskt og billig!
Rask forsendelse til Norge - problemfritt!
Varene var slik de ble beskrevet. Raskt levering. Anbefales!
Ble lurt, måtte betale toll/avgifter på kr 253,-. Ingen informasjon om dette på nettsiden deres. Dette er svindel, styr unna!
Det kommer ikke klart fram på nettsiden at du må betale fortolling på varene.
Dette gjør at dette blir mitt siste kjøp.
Easy to order, got the right product to a ok prize.
Quick delivery.
Trodde det var en norsk side, det er ikke tydelig oppgitt at prisene man får oppgitt er uten mva, og jeg ble derfor overraska og skuffa da jeg mottok tollkrav. Om prisene er uten mva, så burde de vært mye lavere. Føler meg lurt og kommer ikke til å hente ut pakken av prinsipp. Og kommer ikke til å handle her igjen.
Fornøyd med varen. Greit å kunne bestille på nettet.
Alt tipp topp hos dust deal. Handler igjen og igjen.
Veldig bra service, svarer raskt på henvendelser.
Rask levering. Anbefales.
Vær obs på at forsendelsen kommer fra utlandet (Europa) selv om siden DustDeal.no kan se ut som den er norsk
Tok litt tid før jeg fikk varen, men ellers gos service
Det passer at det ikke inngregnet moms og toll!
Hold dere vekk fra dette duste-firmaet!
Jeg kansellerte ordren ca en halv time etter bestilling hvis ikke norsk moms og toll var innregnet i prisen. (etter å ha lest om dette her) Fikk svar 3 dager senere (om søndagen)! om at dette ikke var mulig da ordren allerede var sent.
Får et "goddagmannøkseskaft" svar tilbake:
Thank you for your e-mail. VAT-costs are not included in the purchase.
Please note that the communicated date is a deadline, not an expected delivery time. We expect the order to be delivered sooner, but we cannot offer a solution before the deadline has passed.
Hva pokker de mener med det?
Bra produkter , og meget fin kundebehandling og service. Anbefaler denne nettbutikk på det høyeste.
Rask og grei handel. Anbefales :)
Fast delivery and good information / messages along the way.
Jeg bestilte hepafilter, motorfilter og støvsugerposer til en eldre Bosch støvsuger. Dette kunne verken power eller elkjøp skaffe lenger. Men det kunne DustDeal. Rask leverig var det også. Veldig fornøyd kunde! 😁
Som mange andre som har skrevet her så har også jeg måtte punge ut med over kr 300,- i toll og gebyr. Greit nok at hvis du leser nøye gjennom vilkårene at en kan risiker toll på varene, men når de bruker norsk domene og fremstår som norsk nettside så må det komme mye tydeligere frem. Dette at de skjuler det er et klart bevis på at det er med fullt overlegg at de gjør dette. Har handlet mange ganger på utenlandske nettsider og fått opplyst og betalt toll, og de nettstedene er IKKE norske.
Hvis andre klarer det må jo også DUSTEDEAL få det til. Har nok gjort min første og siste handel her. Til dere som er fornøyde er det bare et tidsspørsmål før dere også må betale toll og fortollingsgebyr på kr 149,-.
ANBEFALES ABSOLUTT IKKE!

Svar fra DustDeal.com
Som så mange andre beskriver; firmaet opererer med .no adresse, men varene blir sendt fra andre land. Måtte betale 274,- i mva og forenklet fortolling for en liten forsendelse. Ingen forventer den slags prispåslag når det blir bestilt fra en .no side.
Jeg kaller dette for bevisst forledelse, med andre ord ren svindel.
Blir kontaktet av kundeservice etter anmeldelsen, som viser til at info om at varene sendes fra utlandet kan letes frem via nettsidene deres. Dette er helt på siden av saken, alle rekner med at priser oppgitt på en .no side er inkl alt (evt unntatt frakt).
Svindel.

Svar fra DustDeal.com