1. Produsent av ventilasjonsutstyr
  3. Elektronikkprodusent
  4. Produsent
  5. Maskinanlegg
  6. Leverandør av plastprodukter

DUKA Ventilation leverer enheder, komponenter og komplette ventilationsløsninger for at sikre et godt indeklima i de danske hjem. Med mere end 50 års erfaring i frisk luft til hele hjemmet, kan vi måske hjælpe dig DUKA Ventilation sælger ikke direkte, men gennem et bredt netværk af forhandlere. DUKA Ventilation® forhandlernetværk har en bred erfaring med salg og vejledning af DUKA Ventilations produkter. Vi forhandler vores produkter gennem førende byggemarkeder, tømmerhandler samt grossister. Private kan finde hele og delvis af vores sortiment, hos de leverandører listet herunder. Vi har produceret ventilationsprodukter siden 1968 og har løbende udbygget vores sortiment, så det modsvarer markedets behov. Vi arbejder sammen med eksterne eksperter og rådgivere for at sikre, at alle produkter er testet og afprøvet, så det hele passer sammen som en systemløsning. I de fleste huse i Danmark er der indbygget produkter fra DUKA Ventilation. Vi er en del af Vink Plast Gruppen, som er en del af verdens største netværk af plastleverandører med adgang til et bredt spektrum af plast; herunder plastplader, plastrør, plaststænger samt plastfolier til bygge-, reklame- og industribrancherne. DUKA Ventilation og Vink Plast drives af vindmølle energi Vink har SEAS-NVE Certifikat og er dermed med til at fremme brugen af vedvarende strøm fra vindmøller.

4,9

Enestående

Jeg anbefaler Duka - super kundeservice…

Bjørn Jensen Duka Service yder en fantastisk og kompetent kundeservice - tak for det Bjørn 👍

12. mars 2026

Hej Ole

Tusind tak for den fine anmeldelse

Den er vi (inkl. Bjørn) rigtig glade for ☺️

Utmerket service - Trygt å velge Duka

Kjøpte en ettroms ventilator Duka One R25 100mm
Etter en stund gikk aktivatoren for å lukke spjeldet i stykker. Den smeltet. Jeg fikk anbefalt en reservedel og byttet. Noen år senere svidde den ny delen seg og spjeldet ville ikke lukke seg.

Sendte en klage til Duka og de informerte om at produktet var ute av produksjon og siden jeg hadde samme problemet to ganger så bestemte Duka seg for å bytte hele viften.

Dette er god kundeservice og jeg kan trygt anbefale å handle fra Duka. De brydde seg om at utstyret skal være forsvarlig.

1. januar 2026

Hej Håvard

Tak for din anmeldelse

Aktuatoren som du skriver om er en trykbaseret komponent som er en sliddel. Alt elektronik i DUKA One enheder er dobbelt isoleret, så selv om den kan gå i stykker efter slid med mange temperaturcyklusser som kan efterlade farver, er der ingen fare for brand.

Vi tilbyder altid garanti på vores produkter, og skulle reservedelen blive slidt op efter garantiperioden, kan man købe den reservedel igennem en af vores forhandlere.

Vi hjælper altid gerne vores kunder med at finde en reservedel til enheden, så man ikke behøver skifte hele enheden. Vores tekniker har også foreslået andre løsningsforslag til dig, på den mail du har skrevet.

Mvh Morten // DUKA Ventilation

Hyggelig, rask og god service

Hyggelig, rask og god service. Fikk raskt erstattet defekt enhet etter litt feilsøking.

23. april 2024

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre.

Smertefrit

Jeg regnede egentligt med at der skulle skrives meget frem og tilbage ang min reklamation men, nej, overhovedet ikke. Jeg beskrev problemet og DUKA sendte ny ventilator med det samme.

21. februar 2024

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse.

Tak for veludført beskrivelse så vi kunne løse det hurtigt :)

Mvh DUKA Ventilation

Dårlig kvalitet og useriøs reklamasjonshåndtering

Et firma som ikke tar ansvar ved reklamasjon. Kjøpte en kanalvifte, som stoppet etter tre uker. Det var ingen sammenheng mellom feil og påstått årsak til feil. Firmaet mangler evne til å sette seg inn i de reelle forhold, og henviser til standarder som ikke er nevnt i datablader eller monteringsanvisninger. Anbefaler å finne andre leverandører, som har vifter til samme pris.

27. oktober 2023

Hej

Tak for din anmeldelse.

Som vi også har skrevet til dig, så er sammenhængen i din sag at der ikke blevet overholdt de standarder for installation, som der står i manualen. Derudover står der også i manualen, at ventilatoren skal sættes i et rum, hvilket heller ikke er blevet overholdt ved at sætte den udenfor.

Vi anbefaler at du tager fat i den professionelle som har monteret enheden, som bør tage ansvar for installationen.

Mvh Morten // DUKA Ventilation

Vis anmeldelser på alle språk. (351 anmeldelser)