Anmeldelse av Duka Ventilation

Utmerket service - Trygt å velge Duka

Kjøpte en ettroms ventilator Duka One R25 100mm
Etter en stund gikk aktivatoren for å lukke spjeldet i stykker. Den smeltet. Jeg fikk anbefalt en reservedel og byttet. Noen år senere svidde den ny delen seg og spjeldet ville ikke lukke seg.

Sendte en klage til Duka og de informerte om at produktet var ute av produksjon og siden jeg hadde samme problemet to ganger så bestemte Duka seg for å bytte hele viften.

Dette er god kundeservice og jeg kan trygt anbefale å handle fra Duka. De brydde seg om at utstyret skal være forsvarlig.

1. januar 2026

Svar fra Duka Ventilation

Hej Håvard

Tak for din anmeldelse

Aktuatoren som du skriver om er en trykbaseret komponent som er en sliddel. Alt elektronik i DUKA One enheder er dobbelt isoleret, så selv om den kan gå i stykker efter slid med mange temperaturcyklusser som kan efterlade farver, er der ingen fare for brand.

Vi tilbyder altid garanti på vores produkter, og skulle reservedelen blive slidt op efter garantiperioden, kan man købe den reservedel igennem en af vores forhandlere.

Vi hjælper altid gerne vores kunder med at finde en reservedel til enheden, så man ikke behøver skifte hele enheden. Vores tekniker har også foreslået andre løsningsforslag til dig, på den mail du har skrevet.

Mvh Morten // DUKA Ventilation