DHL Express Nederland Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee weken achter elkaar thuis zitten wachten op een levering. Beide keren een melding dat de bezorg poging was mislukt. De eerste keer kreeg ik te horen dat de bezorger bij het verkeerde adres stond... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zou het niet eens 1 ster willen geven. Ik zou een pakketje verwachten met dhl express net en ik zat te wachten stond er uiteindelijk “bezorging niet gelukt” terwijl ik gewoon thuis zat op de stoel.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een slechte service!!!!pakket retour moeten sturen kosten 106 euro, pakket zou uiterlijk volgende dag geleverd worden , pakket gaat van Beek naar Eindhoven moest in Barneveld geleverd worden , kom... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vorige week vrijdag kreeg ik de melding dat het pakketje geweigerd werd voor levering waardoor deze terug naar de verzender is gestuurd. Vervolgens heb ik afgelopen zondag opnieuw een bestelling gepla... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Budtjeneste
  2. Leveringsbud
  3. Logistikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DHL Express is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL en is wereldwijd marktleider in het internationaal expresvervoer. Via een netwerk verspreid over meer dan 220 landen en gebieden levert DHL Express koeriers- en expresdiensten ...

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee pakketten op een dag niet geleverd maar wel afgevinkt als. Ezorgd

Twee pakketten op een dag niet geleverd maar in de app wel afgevinkt als geleverd. En dat terwijl ik op beide tijdstippen gewoon thuis was. De klantenservice meldt via de chat zegt dat ik rond het huis en bij de buren moet zoeken. Maar ik wil geen paaseieren zoeken maar gewoon mijn pakketten ontvangen. De klantenservice doet niets voor je als ontvanger. Je moet maar de opdrachtgever benaderen.

17. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

mijn pakket circuleert al 4 dagen in…

mijn pakket circuleert al 4 dagen in Nederland, maar is nooit per koerier afgeleverd. gelukkig heb ik iets gekocht voor 30 euro en Ik zal het nooit meer kopen. er is nog steeds geen nieuws waar mijn pakket is thomann ik heb hierover geïnformeerd, maar er is geen antwoord . dhl kijkt niet naar uw post

14. februar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vooral de expertise van de…

Vooral de expertise van de klantenservice medewerkers was slecht. Ik had een probleem met een pakketbon. Ik heb geen printer en wil een QR-code. Sowieso is printen echt voor dinosauriërs.
Ze gaven aan dat ik de bestelling opnieuw moest plaatsen, en dat ik moest kiezen voor een QR-code ipv een pakketbon. Krijg ik die hele oplossing niet te zien!!

Ik ben hier meer dan 2 uur mee bezig geweest en Sam, Laura en Eren hebben me geen centimeter vooruit geholpen.
Sterker nog... van één kreeg ik te horen in de trant: "Ik ben nieuw hier dit kan ik nog niet, bel maar naar dit nummer".
Wat een aanfluiting. Helemaal ruk!

30. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

DHL mijn klandizie niet waard

Ik krijg een bedrijfsmatige zending van buiten de EU. Wordt afgeleverd bij onze buren zoals aangegeven. Normaal moeten invoerrechten eerst betaald worden voor levering. Nu krijg ik maanden later een herinnering (verkeerd bezorgd bij een buurbedrijf) met incassokosten. De originele nota "invoerrechten" heb ik nooit ontvangen. Nooit is er contact opgenomen per mail terwijl ons mailadres bekend is omdat er mailwisseling betreffende deze zending over de bezorging geweest is, noch per telefoon. Uiteraard betaal ik de invoerrechten. Onvermurwbaar, we moeten incassokosten betalen ondanks dat ik aangegeven heb nooit eerder bericht te hebben ontvangen. Communicatie bovendien op een zeer onprettige en aanmatigende toon.
We verzenden regelmatig met DHL via een servicepartner. Uiteraard stoppen we daar per direct mee. Zeer teleurgesteld in DHL.

1. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

DHL stop this bad service

I lived in multiple countries. DHL in the Netherlands is the worst delivery service I have seen so far. I waited for a delivery until 10 pm 2 days in a row. They never delivered the parcel and would send me notification a day after with a new time and date. I don’t know if they heard about something called customer service. I urge organizations and individuals to STOP using their services.

14. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakket afgemeld 15.15 uur maar niet…

Pakket afgemeld 15.15 uur maar niet geleverd en dat op een adres wat van 9.00 uur tot 18.00 de deuren los heeft !
Hoezo verzender moet het maar uitzoeken en ontvanger moet maar bij de buren kijken !
Leuk online winkelen ,volgende dag in huis en dan van een koude kermis thuis komen !!
ik ga na een fysieke winkel en DHL mag zich schamen ,met de handen in het vuur en zeggen dat het niet warm is !

25. oktober 2024

Niet aanbellen

Niet aanbellen
Zeggen dat ze geweest zijn. Op camera niets gezien of aangebeld

11. november 2024

Alles gaat mis

Alles gaat mis, communicatie tussen afdelingen is een drama. De ene medewerker adviseerd keuze A en de ander B of C. Uiteindelijk komt er niets maar dan ook niets voor elkaar. Grof geld betaald voor een spoed levering, pakket 3 weken bij de DHL gelegen. Eindelijk opgerakelt en kwijt geraakt. Wat een bedrijf zeg, dan nog 2 onterechte facturen sturen. Ongelofelijk wat een zooi, nooit meer. Voortaan UPS, al kost het honderden euro's meer.

1. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

The delivery coming from abroad

The delivery coming from abroad, was not annouced and not at the right place. It was delivered in another town. At a local parcelstation. After a week it was delivered. I had to pay an invoice for customs within 15 days and DHL express delivered to late and now threatened to increase costs. I call this bad service.

14. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

DHL express stink er niet in

Bij DHL express is er veel mis, communicatie processen tussen de verschillende afdelingen zijn niet gestroomlijnd, de klantenservice geeft nooit antwoorden op vragen en je pakketjes worden waardeloos behandeld. Ze komen vervuild en zwaar beschadigd op plaats van de bestemming aan. En mijn pakketjes waren al zwaar beschadigd terwijl ze nog niet op de plaats van bestemming waren maar on hold gezet in Utrecht. Ook was de inhoud beschadigd, tja kan gebeuren was het commentaar! Hoezo?? Vrijdag opgestuurd zodat het maandag geleverd zou worden nou forget it. Dus als je een partij wil die jou als klant centraal zet, fatsoenlijk met je communiceert, op tijd je pakketten levert, je pakketten goed behandeld dan moet je niet bij DHL zijn, maar raad ik je andere partijen aan om zaken mee te doen. Ik ben zo boos op deze partij dat ik vanaf vandaag als ik spullen online koop ga vragen door wie het geleverd wordt en als dat DHL is cancel ik de boel! Ook al weet ik dat DHL Express iets anders is dan DHL on the road. NOOIT meer DHL!

4. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bezorgcode niet ontvangen, geen hulp

Bezorger staat voor de deur met een pakket maar heeft een bezorgcode nodig. Die hebben we niet ontvangen. De jongen is zo aardig om het pakket wel af te leveren, maar ook na contact met Mediamarkt en DHL is er geen code. De bezorger komt terug voor de code die we nog altijd niet hebben. Het pakket is bij ons, maar de bezorger zegt te moeten betalen omdat wij geen code hebben. Wat is dat voor onzin? Wij weer bellen met zowel Mediamarkt als DHL en willen het pakket niet meer afstaan. Drie uur verder is er niemand die ons verder kan helpen. Bezorger boos, wij boos, veel stress en waarvoor? Geen service dit.

24. september 2024

Wat gaat er niet mis

Wat gaat er niet mis. Keer op keer "Niet Thuis code".

Nu in afhaal automaat laten leveren code ontvangen, maar die werkt niet. Via klacht,nl aangekaart krijg je mail met vragen in een NoReplay mail. Wordt verwezen dat het balen is maar zij kunnen niets doen moet ik naar de leverancier die alleen een terugbetaling kan aanbieden.
Wij wonen in een appartement maar alles is met lift bereikbaar. Soms zie je bezorger wel stoppen voor de deur maar komt de auto niet uit.

23. september 2024

Wanbeleid van DHL Express

Ik heb niet gekozen voor DHL Express, maar de verkoper.
Mail gekregen zou pakket op woensdag geleverd worden, opeens op dinsdagochtend op dag dat ik naar werk moest, bericht dat ze vervroegen. Natuurlijk werkte dit niet.
Op woensdag de hele dag gewacht, aangekomen direct moet ik tekenen voordat ik het pakket had ontvangen.
Ik zei, ik zal tekenen nadat ik het pakket heb gekregen. De medewerker weigert en meldt alsof dat ik er niet was.
Hun onbeschofte medewerker werd beschermd.
Ik klacht dit bij de service DHL Express, maar ze vond dat is de werkwijze van DHL Express. Vraag handtekening van ontvangstbewijs terwijl wij het pakket nog niet hebben ontvangen.Raar regel.
En er worden geen klacht geaccepteerd.
Klachten moet ik bij de verkoper.
Terwijl bij DHL Exoress niet vermeld wie verkoper was. DhL wil alleen afschudden van hun eigen wanbeleid.
ONBETROUWBAAR!

18. september 2024

Belachelijk, Nooit meer DHL

Belachelijk. Zowel de handelswijze bij het leveren van het pakket alsook de 'service'. Afgekapt met een 'Ja daar wordt naar het weekend wel weer naar gekeken' en geen greintje schaamte of eigenschap genomen van de situatie, laat staan garantie dat er iets gaat gebeuren. Absolute oplichting dat ze geld durven te vragen voor het zogenaamde 'werk' wat ze hier leveren.

30. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige en vooral vriendelijke service!

Ik had een iPad besteld en deze werd maandag 26/8 geleverd. Super aardige medewerker (Arun) aan de deur. Zet handtekening voor ontvangst, maar had van te voren al besloten dat deze retour moest. Arun zegt: ik neem ‘m mee en meld deze retour (ik had handtekening gezet!). Ik geef ‘m mee in vol vertrouwen. Toen reed ie weg. Had dus geen bewijs dat ik ‘m afgegeven had. Maar uiteindelijk bijna een week later heeft Arun, medewerker van DHL zich aan zijn woord gehouden. En; paar keer gebeld met DHL en zijn echt super super vriendelijk. Ze stelden me gerust en stonden me echt geweldig te woord. Sebastiaan, Yvonne. Enorm bedankt voor zoveel vertrouwen. Allemaal dikke tien

30. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waited until 10pm at night for my…

Waited until 10pm at night for my delivery only to receive an email that I wasn’t home. The driver never came to my house that I am sure off!

They then promised to deliver the package between 10am and 5pm the next day. The package arrived at 4:30.

This time the driver managed to find the door bell with a big blue light and didn’t just dump my package at my front door like the previous!

Customers service asked me to wait and see. What kind of answer is that?

Ridiculously poor service for such a big company.

29. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Is DHL een postbedrijf of organiseren…

Is DHL een postbedrijf of organiseren ze speurtochten? De luie bezorgers gooien of je pakket gewoon buiten je appartement waardoor het kwijt raakt, of ze leveren het af bij ‘de buren’ met het excuus dat je niet thuis was. Vervolgens zijn ‘de buren’ niet je buren, maar lekker een eind verderop. Als je je functie niet kan vervullen, zoek dan wat anders ;)

26. august 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mijn ervaring met DHL Express was…

29-11-2024: Ik heb de punten bijgewerkt voor DHL ze doen toch hun best en werken met Amazon.nl tot nu toe netjes op tijd gebracht. Daarom van een 1 naar een 3 want er is altijd ruimte voor verbetering.

23-08-2024: Mijn ervaring met DHL Express was teleurstellend. Zonder enige voorafgaande melding werd mijn pakket opeens geleverd, terwijl er eerst een andere dag was afgesproken. Ik kreeg pas een melding via WhatsApp dat ik de bezorger had gemist nadat hij al langs was geweest. Dit is erg onhandig en verwarrend.

Wat de situatie nog erger maakt, is dat onderdelen van dezelfde bestelling los van elkaar zijn geleverd, wat niet duidelijk gecommuniceerd werd. De kwaliteit van de dienstverlening lijkt te zijn verslechterd. Er is duidelijk een probleem met de meldingen en notificaties van DHL.

24. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv