DHL Express Deutschland Anmeldelser 7 598

1,2

Hver gang jeg har bestilt dhl som et leveringsforslag, får jeg melding om hvor pakken er underveis, men når det kommer til selve leveringen så leverer de aldri på døren?? Da får man melding om diverse... Vis mer

1. Logistikk

Wir sind die Express-Spezialisten der DHL Group. Wir verschicken Ihre Dokumente, Pakete und Paletten schnell und zuverlässig in über 220 Länder und Territorien weltweit. Mit Fokus auf Schnelligkeit, bieten wir Ihnen grenzüberschreitende Tür-zu-Tür-Zustelldienste an. Bei Bedarf erreicht Ihre Sendung ihr Ziel: vor 9:00 Uhr am nächsten Arbeitstag in Europa, vor 10:30 Uhr in den Hauptgeschäftszentren der USA und am übernächsten Arbeitstag in Afrika und Asien. Neben der Schnelligkeit sind auch hohe Gewichte und Übermaße unser Spezialgebiet: Sendungen über 31,5 kg bis zu 3.000 kg stellen wir weltweit im Eiltempo zu. Auf unserer Website entdecken Sie mit welchen weiteren Services wir Privat- und Geschäftskunden beim internationalen Versand ihrer Pakete unterstützen.

1,2

Dårlig

8k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

DHL express skulle hente 3 pakker på en…

DHL express skulle hente 3 pakker på en adresse i Portugal og sende til Norge. 3 dager på rad har de forsøkt å hente pakken uten å hente den. De har all informasjon riktig på DHL bekreftet av kundeservice, slik at alt skal være i orden men pakkene blir ikke hentet. Betalt over €300 for DHL express som virker mer som en DHL fail. jeg har fått bekreftet hentetidspunkt på forhånd alle dager hvor det viser seg dag på dag at ingen kommer, og jeg har kontaktet kundeservice hver dag hvor de forsikrer meg om at de skal komme. Det hjelper lite når ingen kommer for å hente. Helt ubrukelig tjeneste hvor man ender opp med å måtte betale lageravgift på en adresse i vente på at DHL express skal hente til avtalt tid etter å ha betalt over 300 euro for shipping. Forkastelig kundeopplevelse.

12. september 2025

Dette er ubrukelig frakt firma.

Dette er ubrukelig frakt firma.
Skulle fått en pakke levert den 12.06.25, men det greide de ikke. Den skulle komme neste dag, og det var folk hjemme hele dagen, men pakken kom aldri og fikk beskjed på mail at de kom til tomt hus, noe som ikke er sant.
Det har vært folk her i huset hele tiden. Det var en som var hjemme hele dagen for at evt pakken kom. Det ødelagte dagen til personen.
Ringte kundesenter og mannen som svarte at de ikke pålagt å ringe kunden. Prøvde å si på en hyggelig måte at det var lurt å ringe kunde, men han tok ikke i mot det.
(Flere ganger sa han vi ikke er pålagt å ringe kunde).
Hva er vitsen med å si at dere ringer kunde når pakken skal evt gå i retur til avsender??
Og at vi ikke var helt der med at pakken gikk i retur. De prøver 3 ganger så er det snakk om at pakken går i retur.
Om noe skjer kan det være lurt å ta kontakt med kunden. Ender vel med at pakken ikke kommer frem og at den blir sendt i retur.
Dette er ikke første gang og sikkert ikke siste gang dette skjer hos dere.
Anbefaler ikke dette firmaet..
Hva er vitsen med dette DHL Express??

12. juni 2025

Forsendelsen har liggi i Oslo ei uke…

Forsendelsen har liggi i Oslo ei uke nå, brukte først ca 2timer på å komme seg fra Gøteborg til Oslo, men der var d stopp en uke. Ingen informasjon å få noen plass, nå har Forsendelsen havnet i Larvik, så litt spent på å se hvor lenge den skal oppholde seg der... helt håpløst

28. april 2025

Dette ser bra ut

DHL ser ut til å levere etter litt rot. Pakka er plukket opp på avsendersted, og forventes levert om 2-3 dager. Går dette bra så er det full pott😃

17. februar 2025

Vet ikke hvordan DHal express er

Vet ikke hvordan DHal express er, men er de like dårlig som DHL ecommerce er det en skandale. Helt umulig å få kontakt med dem. Får ikke svar uansett hva man prøver. Kunne jeg gitt null i stjerne hadde jeg gjort det. Kommer aldri til å kjøpe noe der DHL står for frakten

17. januar 2025

DHL er ei gruppe menneske med låg kvalifikasjon.

Det er synd at DHL (eit kurerfirma med låg kompetanse) først forsinka leveringa. Deretter flytta dei leveringa frå 30. desember til 3. januar 2025, som gjer at levering frå DHL tek tre veker. Kva kan ein forvente av DHL med så lågt kompetente tilsette? Eg ønskjer alle tilsette i DHL at de i det nye året kan auke dykkar kompetanse og kvalifikasjonar, samt betra kundebehandlinga. Alt det beste.

30. desember 2024

Styr unna!

Avtalt/estimert levering tok 3 ganger så lang tid uten at DHL tar noe ansvar. Pakke på 2 kg skulle leveres i Europa til en pris på 220 euro!
Styr unna DHL, velg noen andre.
Elendig kundeservice i etterkant trekker opplevelsen under 0.

21. oktober 2024

Medical Express

Ringte på forhånd for å forsikre meg at henting ble riktig. Booket henting mellom 10-12. Kl. 8 ringte jeg å minnet på at det er ekstremt viktig at pakken hentes i tide, da de medisinske prøvene vil bli dårlige om ikke. Dhl forsikret meg om at det ble den. 11:45 ringer jeg igjen for å høre om noen er på vei. Fikk da en litt irritert beskjed om at de nok er rett rundt hjørnet og ring tilbake om den ikke er hentet til 12. Ble ikke hentet til 12, ringer tilbake og de forsikrer meg om at noen er på vei og sjåføren skal ringe opp igjen. Sjåføren ringer og sier han ikke har fått beskjed om at pakken er medisinsk og skal hentes før 12. Han er flere timer unna og kommer ikke før kvelden.

24. september 2024

Svindel og bedrageri

Jeg fikk en gave fra utlandet som DHL sendte meg en regning for. De skulle ha 777kr der 229kr var for "utleggsavgifter".

Jeg sende de en melding og spurte hvorfor jeg fikk avgifter på denne gaven. De sier til meg at den er fra et firma, er ikke merket med gave, og var til en verdi over 1000kr. De hadde ført opp en "statistisk verdi" på 1700kr.

Jeg sende de svar med vedlagt bevis der jeg har et bilde av en samtale med min venn der hun sier at hun ville sende meg en gave, et bilde som viser at pakken var merket som gave, og et bilde som viser at varen var til en verdi av 825 kr. Jeg hadde med andre ord helt motbevist det de hevdet.

Til svar sier de at denne varen ikke kan komme inn til Norge uten avgifter for den er fra et firma, er ikke merket som gave og er til en verdi over 1000kr.
De hadde altså ikke sett på vedlagt bevis, eller de valgte å ignorere det.

Jeg spurte de hva denne utleggsavgiften var, og de sier at de betaler toll og mva på vegne av kunden slik at den kan leveres raskere. Dette skal de ha 229kr for.

Jeg sier så at siden dette var en gave så har ikke jeg valgt leverandør eller leveransemetode. De har med andre ord lånt meg penger uten min viten eller underskrift som de nå sier at jeg må betale for. Dette er svindel. De kan ikke gi folk et lån uten at de engang vet om det.

Mye mer krangling frem og tilbake i 8 dager og de gir seg endelig. De har nå rettet opp i "feilen" som jeg ikke tror er en feil, jeg tror dette er noe de gjør for å utnytte kunder.

De gadd ikke engang å beklage.

Dette er klart forsøk på svindel og bedrageri. Det er opprettet en sak mot de slik at de forhåpentligvis ikke kan utnytte flere kunder.

8. februar 2024

Elendig

Elendig. "Prøvde å levere pakke men ingen var hjemme" jeg var hjemme og ventet på den. Ingen ringte på eller noe, skulle ligge lapp om videre instrukser men var ingenting? Så må ut å hente pakke på hentested uansett. Skjedd hver gang jeg er så uheldig å får dhl som leveringsmetode.

28. juni 2024

Dårlig DHL service i Norge og løy

Vi var 5personer hjemme, og jeg er hjemme 24/7 , når jeg har fått beskjed via epost og sms at sjåføren kom til tomt hus!. .Jeg så en missesd call og regner med at det var sjåføren som har ringt.Jeg ringte tilbake men han svarte ikke selfølgelig, så sendt jeg melding og spurte pent om når han kan levere det igjen men Fikk ikke svar.DHL service skulle levere pakke helt til døra og ikke bare å ringe kunder på telefon og hvis man svarer ikke betyr det ikke at vi er ikke hjem?!!Hva slags service er dette? Det veste i hele verden.
totalt ubrukelige.. har som jobb og levere pakker men leverer ikke pakker?!! hold dere langt unna DHL !! Null stjerne dere fortjener.

18. juni 2024

Er hjemme 24/7

Er hjemme 24/7 , tar Sjafør på fersken i og ikke levere.. han satt i bilen ute, 2cmin og kjørte videre.. får så beskjed om at de nekter og levere pga truende adferd ,, hadde ikke kontakt med Sjafør engang..
totalt ubrukelige.. har som jobb og levere pakker men leverer ikke pakker.. kokos., hold dere langt unna DHL !!

9. februar 2024

Hadde det gått an å gi 0 stjerner hadde…

Hadde det gått an å gi 0 stjerner hadde jeg gjort det.sulle sende et brev til Cuba. Brevet ble etter mye om og men hentet hos meg. Etter 5 dager fikk jeg beskjed om at det manglet et dokument før brevet kunne sendes. Et dokument som ble levert sjøføren i to eks. Etter ei uke har brevet enda ikke forlatt kontoret til DHL. Aldrig blir det sendt noen ting med dette selskapet. Dyrt og elendig.

11. april 2024

Anbefales ikke!

DHL Forventer at man skal sitte hjemme hele dagen for en pakke. Får ikke vite ca når de kjører ut pakken.
Får bare beskjed om og sitte hjemme og vente hele dagen om jeg vil ha pakken min.

27. mars 2024

Forsøk å levere

Jeg får beskjed at de har forsøkt å levere min pakke når ingen har ringt, hverken på døra eller telefon. Jeg ringer kundeservice, de legger på.

25. mars 2024

2,5 timer for å hente min egen pakke

Dette er noe av det sløveste jeg har vært borti. DHL Express, som i navnet skal levere på dagen, ser ingen annen løsning enn at jeg som kunde må kjøre ut til deres lager for å hente min egen pakke som skulle vært levert på døren. Levere til servicepoint nekter dem, og siste utvei er å la kunden selv løse deres egne problemer. Denne turen vil ta meg totalt 2,5 timer tur/retur, og dette midt i en arbeidsuke.
Har aldri hatt trøbbel med DHL tidligere, men det seneste året har både firmaet og deres ansatte vært et eneste stort surrball.

1. februar 2024

DHL er ekstremt rask og presis

DHL er ekstremt rask og presis. Jeg ser det er en del her som klager på utleggsgebyr og lignende. Jeg kan forstå at dette blir dyrt om man kjøper småting, men Posten Norge tar like godt betalt. Jeg kjenner ingen som gjør jobben gratis.

Jeg kjøper stadig ting fra kontinentet og varene er på døren omtrent dagen etter. Når man kjøper litt dyrere ting så er 200 kroner i utleggsgebyr for merverdiavgift null og ingenting. Jeg er alltid strålende fornøyd med DHL.

25. januar 2024