Having bought a Bolia sofa in Paris I had issues with my cushions where the zips had broken or the seams on the cushions had failed. Having contacted Customer service I was fortunate to be in contact... Vis mer
We waren zeer tevreden over de tijd die Marie in Bolia Brugge voor ons nam en haar deskundig interieuradvies. Ook heel vlot mailverkeer en offertes. We hadden wel op voorhand aangekondigd dat we z... Vis mer
Ik ben erg onder de indruk van Bolia. De meubels en accessoires zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en voelen duurzaam aan. Alles straalt Scandinavisch design uit en past perfect in mijn interieur. De s... Vis mer
Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... Vis mer
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Vriendelijke medewerkster die ons geholpen heeft bij onze keuze. Mooie kwaliteit. Handig dat we met stalen de kleur konden checken.na lang zoeken het juiste tapijt gevonden.

Svar fra BOLIA
Top ervaring in de winkel te Brugge. De na-service gebeurde online en verliep moeizaam, maar met een positief einde. De winkel verantwoordelijke te Brugge heeft hierbij goed geholpen. Klantgericht. Zeer tevreden van de eiken tafel en stoelen maar..afwerking liet wat te wensen over vandaar na service nodig. Compensatie gekregen.

Svar fra BOLIA
nous avons acheté 3 étagères le 4/11 et avons payé l'entièreté du montant et aujourd'hui le 13 novembre nous ne les avons toujours pas reçues malgré la promesse du vendeur : livraison 3 à 4 jours ouvrables.
Comme la signature du bon de commande est signée au magasin le mardi 4/11 la livraison au plus tard devait arriver le samedi.

Svar fra BOLIA
Zeer aangename ontvangst, goede presentatie, toch zeker in Antwerpen. In Brussel (Av. Louise) werd de telefoon niet opgenomen en kon men mij niet in het Nederlands te woord staan). In Antwerpen leuk, professioneel en duidelijk.

Svar fra BOLIA
L accueil, les conseil, la courtoisie de la vendeuse , toute l attention et le temps donné, aucune pression commerciale , empathie et empathie , très bien !!!!!

Svar fra BOLIA
Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel bij Bolia Gent.

Svar fra BOLIA
Elise est exceptionnelle pro gentille et elle nous très en conseiller
Bravo

Svar fra BOLIA
Our wonderful salesperson Julie was super helpful and knowledgeable. A great shopping experience!

Svar fra BOLIA
Accueil chaleureux,écoute attentive de nos besoins,pas de pression à l’achat ,information sur les campagnes de réduction

Svar fra BOLIA
Mooie meubels, mooi afgewerkt.
Heel erg goed geholpen door een vriendelijke en enthousiaste verkoopster voldoende uitleg gaf. Ze werd ook mee blij werd met onze aankoop. De stoelen stonden in afslag en ze heeft er nog extra korting op gegeven, heel sympathiek. En tot slot was de opvolging van onze bestelling was zeer klantgericht en correct. Dikke pluim!

Svar fra BOLIA
Julie, de verkoopster heeft ons goed begeleid en is een enthousiaste verkoopster. Het aanbod in de winkel in Antwerpen is mooi uitgestald en is niet ‘overdonderend’. Je kan rustig kiezen zonder externe druk, eens beslist helpen ze je graag verder en geven goede suggesties.

Svar fra BOLIA
Zeer mooie, elegante en moderne collectie. Mooie presentatie. Professionele begeleiding en vriendelijk personeel, met oog voor de mening van de klant en voor productkennis.

Svar fra BOLIA
Mooi aanbod van kwaliteitsmeubelen en uitstekende assistentie van het personeel.

Svar fra BOLIA
Op 4 oktober 2025 werden we bijzonder hartelijk ontvangen en geïnformeerd door het Bolia-team van de Beurs in Brussel. We hebben een "soft mood"-tafel en "Swing"-stoelen besteld, waarvoor op 6 oktober 2025 een bedrag van 3000 euro is overgemaakt. De bestelling zou op 7 november 2025 worden geleverd. Op 23 oktober 2025 ontvangen we alleen een e-mail waarin staat dat onze bestelling alleen is geregistreerd. Als we de winkel bellen, horen we dat onze aankoop op 21 november 2025 zal worden geleverd. We vinden het jammer dat Bolia ons niet op de hoogte heeft gesteld van deze vertraging.
Tot slot verbaast het me dat ik deze e-mail ontvang waarin ik wordt gevraagd om mijn mening te geven over een bestelling die ik nog niet heb ontvangen...

Svar fra BOLIA
Uitstekende en bijzonder vriendelijke klantbenadering.