Selskapet har svart
Medewerkers in de winkel zijn kundig in hun adviezen, denken mee en zijn klantvriendelijk. Bij aankoop van de Nuvon elementenbank is visueel gemaakt welke opstellingen er mogelijk zijn. Verbeterpun... Vis mer
Selskapet har svart
Daan helpt altijd op een zeer prettige manier zijn klanten. Professioneel en vriendelijk advies. Ik kom graag terug voor toekomstige aankopen.
Selskapet har svart
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.
Skrevet av virksomheten

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verbeterpunt zou zijn dat na aankoop 1 bevestigingsmail voldoende zou zijn. En dat eventuele retouren ook in eigen woonplaats mogelijk zijn (nu uitsluitend in plaats van aankoop).
Overall een uitstekende ervaring!

Svar fra BOLIA
We hebben een bank gekocht maar de leverancier neemt geen contact op!!

Svar fra BOLIA
We kregen alle hulp om voor ons de maatwerk oplossing te vinden. Ze hebben creatief meegedacht en kwamen met de beste oplossingen

Svar fra BOLIA
Vriendelijk personeel en hulp en advies bij het maken van uiteindelijke keuze meubels

Svar fra BOLIA
We liepen op zondag spontaan binnen in de winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De winkel was netjes, met inspirerende meubels. De medewerker was pro actief maar niet opdringerig en had zeer veel kennis van de producten. Erg vriendelijk en rustig. Prima winkelervaring. Bovendien nog een mooie zwevende wandplank gekocht die in de aanbieding was.

Svar fra BOLIA
In eerste instantie ging er iets fout maar dat is ruimschoots goedgemaakt

Svar fra BOLIA
Snelle en goede afhandeling, prachtig product en goede service!

Svar fra BOLIA
Ik had een plank van 60 cm gekocht in de outlet, maar die hadden ze verkeerd op de website gezet. Helaas zonder zaken te doen naar Amsterdam gegaan met het advies om hem te bestellen via de website (duurder). Niet meegedacht in een oplossing helaas.

Svar fra BOLIA
Het was een goede korting en alles was heel goed geregeld. Heel snel en altijd vriendelijk personeel!

Svar fra BOLIA
Mooie meubels. Goede service, zowel telefonisch als persoonlijk. Vriendelijk personeel. Ik ben heel tevreden.

Svar fra BOLIA
Goed geholpen. Medewerkers denken met je mee. Heel fijn als jezelf twijfelt over wat het mooiste bij je inrichting past.

Svar fra BOLIA
Een tafel en verzorgingsset voor het hout besteld. Het bestellen ging zonder problemen. De verzorgingsset is inmiddels afgeleverd. Alles is zover prima verlopen. De tafel wordt op 22 juli geleverd. Als dat ook zo goed verloopt wijzig ik mijn ervaring natuurlijk naar 5 sterren.

Svar fra BOLIA
Uitstekende hulp gekregen bij Bolia Haarlem. Hij (Dennis?) wist precies welke kleur en stof geschikt waren voor onze stoel en hocker icm een mooi rond vloerkleed én een bijzettafel

Svar fra BOLIA
Heel aangenaam kontakt in de winkel met Diana.
Als de bank net zo goed uitpakt als zij ben ik een heel tevreden klant,

Svar fra BOLIA
Great service, was notified of my item being ready by text and phone call!

Svar fra BOLIA
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.