1. Leverandør av fysioterapiutstyr

Bodybow Healthcare is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Totaal leverancier voor de gezondheidsprofessionals en patiënt.

4,4

Enestående

Plezierige ervaring

Besteld volgende dag geleverd ging bij ons niet op. Pakketje had ergens vertraging opgelopen bovendien geen track en tracé ontvangen. Beetje kort door de bocht gereageerd naar de administratie.
Binnen het uur een reactie met tekst en uitleg met daarbij het tijdstip van levering.
Bedankt voor snelle reactie. Excuus voor mijn reactie.
Al met al een echte aanrader.

9. mars 2026

Via de website 2 kleuren TheraPutty…

Via de website 2 kleuren TheraPutty besteld. Ik was in de veronderstelling dat ik een x-soft en een soft had besteld. Ik had een xx-soft en een soft ontvangen. Na een telefoontje bleek dat ik het zelf verkeerd had besteld maar ik kreeg keurig een x-soft gratis thuisbezorgd. Dat is pas service! Hartelijk dank hiervoor.

9. mai 2025

Supergoede service

Supergoede service. Had een balansmat besteld voor fysio-oefeningen. Net nadat ik het besteld had, kreeg ik een mail binnen met daarin een goedkopere aanbieding. Men was zeer vriendelijk, begripvol, meedenkend, toonde superklantenservice en heeft op mijn verzoek de bestelling geannuleerd. Geld ook direct terug op mijn rekening; dus niets dan lof voor deze webshop! Zal er dus zeker bestellen als ik nog eens iets nodig heb en kan het iedereen aanraden!

27. desember 2024

Zeer netjes de problemen opgelost

Helaas waren er bij mijn bestelling wat foutjes gemaakt, maar de zijn door dit bedrijf uiteindelijk uitstekend opgelost en zelfs netjes gebeld met de uitleg hoe en wat er fout is gegaan. Zeer netjes en uit eindelijk uiterst content met de geboden oplossing.

11. desember 2024

Een hele goede bezorgservice

Een hele goede bezorgservice. Mijn pakketje kwam de volgende dag aan. De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat de doos waarin mijn inlegzolen verpakt zaten onnodig groot was. Ik had verwacht dat het door de brievenbus zou gaan. Dat was erg verspillend. Anders was het een uitstekende bestel- en bezorgervaring.

6. september 2024

Goede producten, snelle service

Duidelijke website, dus benodigd artikel snel gevonden. Togu oefenbal, al jaren een bekend product. Snelle service

17. juni 2024
Logoen til Bodybow Healthcare

Svar fra Bodybow Healthcare

Hoi Jos,

Super fijn om te horen bedankt voor deze mooie 5-sterrenscore!

Gezonde groet,
Team Bodybow

Levertijd is niet aangegeven tijdens de…

Levertijd is niet aangegeven tijdens de aankoop. Wel is dit 2 dagen na aankoop verteld. 3 a 4 weken wachten op mijn aankoop. Ik had dit graag direct willen weten.

29. mars 2024
Logoen til Bodybow Healthcare

Svar fra Bodybow Healthcare

Hoi Mo,

Bedankt voor je review!
Vervelend dat je zolang hebt moeten wachten op je bestelling! We zijn er mee bezig om dit in de toekomst beter aan te geven.

Gezonde groet,
Team Bodybow

Goede communicatie

Omdat mijn bestelling niet onmiddellijk leverbaar was kreeg ik een berichtje dat er een nalevering zou volgen, mijn pakje kwam enkele dagen toe zoals beloofd: top service

25. januar 2024

Ik had een schapenwollen yogamat…

Ik had een schapenwollen yogamat besteld voor mijn schoondochter haar verjaardag, maar de 60 cm breedte was er niet meer. Ik werd de volgende dag gebeld dat ik de 75 cm kon krijgen voor de prijs van 60 cm. Dat vind ik nou heel goede service.

1. august 2023