2 sportbehas van Smartsporter besteld. Prachtige stof en volgens het maattabel voor mijn maat passen deze beha's echt perfect. Zelfs na een was in 40' in een wasnetje houden ze hun vorm. Echte aanrad... Vis mer
Selskapet har svart
Voordat het product er is duurt erg lang. Staat wel op de website hoelang de levering ongeveer duurt, daar moet je echt rekening mee houden (komt uit het buitenland). Voor ons kwam het product net... Vis mer
Selskapet har svart
Hele goeie service, verkeerde maat besteld. Hoef de die niet te retourneren. Mocht het houden. Nieuwe maat broek/legging besteld. Daarvan kreeg ik 75 procent korting. Snelle afhandeling. Erg tevreden.... Vis mer
Selskapet har svart
Een naad van de handschoen scheurde vrij snel, maar de klantenservice regelde direct een nieuw paar. Ik heb nog niet ervaren of het defect een toevalstreffer was of dat het een structureel kwaliteits... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Smartsporter zijn wij ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl essentieel is voor een prettig en langer leven. Onze missie is om mensen te inspireren en te begeleiden naar een gezonde, gebalanceerde levensstijl door middel van slim sporten en herstellen met de juiste ondersteuningsmiddelen. Wij willen slim sporten zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen, zodat iedereen de kans krijgt om fitter, sterker en gezonder te worden. Om dit te realiseren, bieden wij standaard gratis verzending op elke bestelling. Zo maken we het niet alleen gemakkelijker om de juiste sportproducten in huis te halen, maar zorgen we er ook voor dat onze klanten nooit voor onverwachte extra kosten komen te staan. Daarnaast geloven we dat goede informatie een cruciale rol speelt in het behalen van sportieve doelen. Daarom bieden wij zoveel mogelijk handvatten om onze klanten te ondersteunen en hen te helpen met alle vragen rondom fitness en gezondheid. Bij elke bestelling ontvang je daarom standaard een gratis e-book vol waardevolle tips en adviezen over slim sporten, herstel en voeding. Maar daar stopt het niet! Op onze website vind je diverse gratis hulpmiddelen om je sportprestaties en gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan informatieve blogs over training en herstel, digitale producthandleidingen met workout-schema’s en zelfs een handige tool om je caloriebehoefte te berekenen. Wij willen ervoor zorgen dat jij alles hebt wat je nodig hebt om effectief aan je doelen te werken, zonder onnodige obstakels. Onze visie is om mensen te inspireren terug te keren naar de basisprincipes van fitness en herstel. We begrijpen dat supplementen een rol kunnen spelen, maar we zijn ervan overtuigd dat het fundament van een succesvolle sportervaring ligt in de juiste training, ondersteund door geschikte middelen, een goede nachtrust en effectief herstel. Door deze combinatie kun je optimaal presteren en het maximale uit je lichaam halen. Bij Smartsporter geloven we in de kracht van samenwerking en community. Samen streven we naar successen, overwinnen we uitdagingen en vieren we prestaties. Of je nu op zoek bent naar advies over slim trainen of herstelmethoden, onze deskundige medewerkers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste uitrusting en informatie die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Bovendien bieden we altijd 14 dagen bedenktijd, zodat je met vertrouwen je aankopen kunt doen. Met Smartsporter kun je met zekerheid en gemak trainen, herstellen en groeien. Wij geven je alle tools en kennis die je nodig hebt om je sportdoelen te bereiken. Jouw succes is ons doel, en we staan altijd klaar om je daarin te ondersteunen!
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Had sportschoenen gekocht mt 40
Maar die waren te klein
Na enig mailcontact besloten ze een paar in mt41 te sturen, kosteloos
Prima service deze passen wel
Ben zeer tevreden
Hoefde de mt 40 niet terug te sturen
Heb mijn dochter er zeer blij mee gemaakt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Svar fra SMARTSPORTER
Goede producten, goede klant service en communicatie. Levering kan sneller.

Svar fra SMARTSPORTER
Voor ons kwam het product net op tijd. Gelukkig voldeed het product prima, zoals beschreven op de website.

Svar fra SMARTSPORTER
Geweldige tas! Heel blij mee en echt waterdicht!

Svar fra SMARTSPORTER
Prima tas echter het duurde heel lang voordat ik het in handen had!

Svar fra SMARTSPORTER
Contact gezocht over het product wat ik had besteld en toch niet helemaal naar wens was, snel contact met de klantenservice en snel een oplossing geboden. Erg fijn!

Svar fra SMARTSPORTER
Goeie service! Probleem van levering gemeld en dezelfde dag werd er nog gereageerd en een oplossing voorgesteld...echt super geregeld! Communicatie is uitstekend!

Perfecte kous
Goed en waar voor je geld

Svar fra SMARTSPORTER
Produkt is goed , echter de tijd tussen bestelling en levering was wel erg lang.

Svar fra SMARTSPORTER
Goed mooie selfie stick en standaard tevens

Svar fra SMARTSPORTER
Voor de eerste ervaring met smartsporter , ben ik tevreden

Svar fra SMARTSPORTER
Opzich goed product, snap alleen de langzame bezorging niet zo... Ik had alleen maar een paar handschoenen besteld op een woensdag en kreeg ze de week erna op vrijdag, door de brievenbus.. Waarom moet dat zo lang duren dan? Qua service zijn jullie verder wel netjes maar echt, kijk a.u.b. naar verbetering in bezorgtijd.

Svar fra SMARTSPORTER
Wat ik besteld heb dat heb ik ook grkregen en zijn perfect

Svar fra SMARTSPORTER
Super goede compressiesokken aangeschaft. Echt kwaliteit!

Svar fra SMARTSPORTER
Kwaliteit is goed van de brace en zit heerlijk.

Svar fra SMARTSPORTER
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.