DailyCompress Anmeldelser 375

4,2

Deze gisteravond dadelijk uitgetest en ik voelde direct dat deze heel goed rond mijn geopereerde knie paste en een goed gevoel gaf. Ik heb er grotendeels de hele nacht mee geslapen zonder problemen.... Vis mer

Ich bin überrascht wie gut diese Bambus Kniestüze hilft! Bereits nach einer Woche spüre ich Linderung. Der Tragekomfort empfinde ich als erstklassig,kein vergleich mit billigen Produkten. Werde mir... Vis mer

Vooraf sceptisch maar na enkele dagen dragen, geeft de kniebrace voldoend ondersteuning bij lopen. Materiaal voelt prettig aan, en geeft ondersteuning rond de knie. Heb een 2e brace onlangs besteld!

Product bevalt goed en redelijk snel geleverd. Op de website staat een duidelijke levertijd aangegeven. Echter contact met ze is vreselijk. Ik probeer nu al 4 weken een factuur voor in onze boekh... Vis mer

4,2

Bra

Har svart på 47 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Goede kniebrace

Goede kniebrace. Goede service. Ik was op zoek naar een kniebrace die niet afzakt of wegrolt. Deze bamboe brace zit prima. Goede ondersteuning en past goed. Kan onzichtbaar onder broek.
Ik ben er heel blij mee.

13. april 2026

Nog steeds na maand wachten geen geld terug

Heb iets retour gestuurd wat zou omgeruild worden inmiddels al 10 mails weg gedaan krijg je paar dagen later pas reactie erop dus geen 24 tot 48 uur wat ze zeggen zitten al maand op geld retour te wachten en als je iets hoort krijg je mail adres wat ze niet lezen of wat niet klopt
Heel simpel wij willen ons geld terug

18. mars 2026

Prima product

Heb een 2e brace onlangs besteld!

13. april 2026

Draagt heerlijk

Heerlijke zachte stof. Niet zweterig. Blijft goed zitten, randen krullen niet om. Je voelt amper dat je hem draagt, en toch genoeg steun.

4. april 2026

Slechte communicatie, product goed.

Echter contact met ze is vreselijk. Ik probeer nu al 4 weken een factuur voor in onze boekhouding te krijgen, maar er wordt telkens gezegd dat pakket afgeleverd is.
Daar was ik inderdaad al achter, ik vraag dan ook om een factuur, niet om het pakket zelf.
Op de 1 of andere manier krijg ik ze dat niet aan het verstand. Vanwege de slechte communicatie en het feit dat je bedolven word onder reclame mail: 3 sterren.

10. april 2026
Logoen til DailyCompress

Svar fra DailyCompress

Beste,

Fijn om te horen dat het product naar wens is.

Onze excuses dat het zo lang heeft geduurd voordat u de factuur heeft ontvangen en dat de communicatie niet duidelijk genoeg was. Dit had uiteraard sneller en beter moeten verlopen.

In uw mailbox vindt u de factuur voor uw administratie.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht u verder nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Met vriendelijke groet,
Team DailyCompress

Mijn ervaring met de Bamboo compressie kousen

Goede levering. Kousen kwamen netjes verpakt binnen. Per stuk verpakt. Ik heb een gedragen na mijn heup operatie in februari. Kousen voelen zacht aan. Makkelijk om aan te trekken. Draag comfort was prettig. Ik ervaarde lichte ondersteunende druk. In het begin halve dag gedragen om te wennen.
Ik vind ze niet zo hoog optrekken zoals als de filmpjes steeds laten zien bij de mensen die ze dragen op Facebook en Instagram en heb contact gezocht met de verkoper hierover. Tot op heden nog geen antwoord gekregen.
Zou ik ze opnieuw aanschaffen? Waarschijnlijk wel. Hangt van de komende tijd hoe ik deze drie ervaar.

7. april 2026