Bracefox Anmeldelser 346

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service brace was te klein en kosteloos enkel andere gestuurd gekregen om te kijken of wel goed zaten Echt fantastisch dat maak je toch niet vaak mee Braces ook van goede kwaliteit... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg. Mogelijkheid om een soort vragenlijst in te vullen waarna een advies voor een bepaalde zool naar voren komt. Na het plaatsen van de bestelling word je goe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dankjewel Bracefox! Bij verkeerde bezorging zijn de zolen nogmaals kosteloos aan mij toegestuurd. De zolen zelf zijn op maat te knippen, maar moet nog aan wennen en ze passen helaas alleen maar i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een weekendje thuis klussen weer eens last van mijn arm. Ik had al goede ervaringen met de voetzooltjes van Bracefox, dus ik dacht ik bestel ook een armbrace EpiFox voor tennisarm. Nadat ik die ha... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av sportssamleobjekter
  2. Butikk for ortopediske sko

Skrevet av virksomheten

Bracefox.nl is opgericht in 2020 en is een webshop die zijn eigen merk neerzet voor fysiotherapie en fitness. Het merk is opgericht door 2 sportvrienden die genoeg hebben van de ontransparante markt en vooral van het té veel moeten betalen. Wij wéten wat we verkopen. Ons assortiment bestaat uit producten die voor van alles te gebruiken zijn: van van preventie tot revalidatie. Denk aan o.a. kniebraces tot aan houding correctors. Missie en visie Bij Bracefox vind je sportartikelen tegen een scherpe prijs. Rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd aan Bracefox zonder tussenpersonen. Zo schakelen we snel, hebben we invloed op onze eigen productie én streven we naar de beste kwaliteitsverhouding.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service brace was te klein…

Echt fantastisch dat maak je toch niet vaak mee
Braces ook van goede kwaliteit
Ik zou bracefox aan iedereen met pijnlijke versleten knieën aanraden
Echt top bedrijf

10. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Bracefox

Bedanktvoor de review, fijn dat de andere brace goed zit!

Goede zolen

Na het plaatsen van de bestelling word je goed van de verzending op de hoogte gehouden, ook vrij snel de bestelling thuis ontvangen.
Het is even wennen, maar ben blij met de zolen die ik heb ontvangen.

30. mars 2026

Svar fra Bracefox

Bedankt voor het compliment en fijn dat de zolen werken!

Snelle levering.

Snelle levering.
Goede vriendelijke klantenservice.
Na het opmeten van de maat voor de brace bleek deze toch te klein, super snel een grotere maat ontvangen.

25. mars 2026

Graag gedaan!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet terug betalen na retour

Helaas was het niet het product wat ik verwachtte. Dit kan gebeuren.
Waar ik van baal is dat Bracefox, na herhaalde vragen, het betaalde bedrag niet terugstort na retour zending.

24. februar 2026

Beste

Vervelend. Direct nagekeken en verwerkt. Bedrag staat zo snel mogelijk op uw rekening!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na bestelling een snelle levering.

Na bestelling een snelle levering.
Pasvorm is goed ... de eerste indrukken zijn goed maar de tijd moet uitwijzen of ik er daadwerkelijk baat bij heb.

9. mars 2026

Svar fra Bracefox

Fijn hopelijk gaat helpen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zooltjes zijn prima alleen bij de…

Zooltjes zijn prima alleen bij de eerste bestelling kregen we een retour zending van iemand anders die duidelijk geprobeerd waren.

5. mars 2026

Svar fra Bracefox

Bedankt voor de review Dirk. Zooltjes die geprobeerd zijn, maar goed zijn kunnen inderdaad verstuurd worden. Zooltjes die op maat geknipt zijn, nemen we niet in als retour. Fijn dat nazending bevalt!

Maat

De gemeten maat was toch te strak en zonder problemen een andere gekregen. Snelle levering, fijne service.

26. februar 2026

Svar fra Bracefox

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een peesplaatonsteking en…

Ik had een peesplaatonsteking en hielspoor opgelopen bij een te lange wandeling en vergeleek bedrijven voor medische inlegzooltjes op internet. Prijstechnisch en met fantastische producten sprong Bracefox eruit. Ook de klantenservice reageerde snel en zeer bekwaam op al mijn vragen. De zooltjes werken echt verlichtend en kan ik iedereen aanraden. Echt een topbedrijf!

5. mars 2026

Svar fra Bracefox

Geweldig Chris, graag gedaan!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv