Sehr bequemer Fahrradsattel für mein E-Bike. Auch bei längeren Fahrten sitzt man angenehm und der Sattel bietet eine gute Unterstützung. Die Verarbeitung macht einen hochwertigen Eindruck und die Mont... Vis mer
Selskapet har svart
Een zadel besteld bij bikeheros. Helaas verkeerd besteld want mijn zadelpen paste niet. Zadel terug half augustus gestuurd en nog geen geld retour ontvangen. Ze reageren niet meer op emailberichten. S... Vis mer
Selskapet har svart
Zadel is in werkelijkheid veel harder dan wordt geschetst in het filmpje waarmee ze adverteren. Ook de afwerking is matig. Er zit een los afwerklaagje over het zadel wat snel kapot zal gaan. Prijs... Vis mer
Selskapet har svart
Bike Heroes könnte den Käufern schon vorher mitteilen, das die Lieferzeit ungefähr 3 Wochen beträgt. Sattel lässt sich leicht installieren. Gleich bequemer Fahrkomfort, bin aber noch nicht oft da... Vis mer
Selskapet har svart
Ride like a hero. Wir haben die ideale Ausrüstung für alle Radfahr-Begeisterten. Unsere BikeHeroes®-Produkte zeichnen sich durch herausragende Qualität und vielfältige Auswahl aus, um das Erlebnis unserer Kunden in der Natur einzigartig und unvergesslich zu machen.
Østerrike
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leider keine guten Erfahrungen gemacht. Wollte eigentlich nur einen Sattel bestellen, da schon die erste Falle, habe das komplette Paket bekommen. Habe es dann als Retoure angegeben, nächste Falle , Retoure auf eigene Kosten und dann ohne Retourenschein und ohne Angabe der Adresse. Habe es dann an den Absender des Paketes geschickt. Nächste Falle! Bikeheros nimmt sich davon nichts an. Habe versucht den Logistiker zu erreichen, natürlich nicht zu erreichen. ACHTUNG!!!!! mein Geld und die Ware bin ich los! NIE WIEDER!!! Abzocke!!!!

Schnelle Lieferung, super Sattel, gerne wieder

Schnelle Lieferung gutes Produkt prompte Unterstützung

Svar fra BikeHeroes
Bestellung war einfach, da sehr gute Informationen über den Sattel vorlagen.
Gewundert habe ich mich über die doch lange Lieferzeit….zwischendurch kamen immer wieder Motivations“Infos“ von Bike Heros… sehr innovativ, mir jedoch Zuviel.
Die Lieferung selbst kam gut verpackt an. Der Sattel ist super!!

Svar fra BikeHeroes
Bestelling gedaan. Binnen 15 minuten geannuleerd omdat Bol 2x goedkoper is. Annulering werd niet bevestigd maar ik kreeg een ticketnummer en zou binnen 3 dagen antwoord krijgen. 2 dagen later bericht, pakket is verzonden, weer gemaild en kreeg weer een ticketnummer. Pakket werd bezorgd, volgens het etiket vanuit Schiedam Nederland. Maar ik moest het pakket retour sturen naar Oostenrijk. Op eigen kosten!! Weer gemaild, en nu wel direct antwoord, Tja dat zijn onze voowaarden
En zelfs op deze review wordt bijna direct gereageerd!

Svar fra BikeHeroes
Die Bestellung ging zügig und komplikationslos.Die Sättel konnten gut angebaut werden und haben sich bis jetzt bewährt. Der einzigste Kritikpunkt wäre, das ich nicht informiert wurde wann die Sättel kommen.

Svar fra BikeHeroes
Das Produkt, der Fahrradsattel,ist wirklich bequem für Frauen.
Die Zusendung hat relativ lange gedauert.

Svar fra BikeHeroes
Het zadel bleek niet te passen op de stang van de fiets. Het is een gegoten vorm die ook niet breder te maken is, kortom retourneren. Echter bleek de omschrijving in de advertentie “30 dagen geld terug garantie” niet van toepassing te zijn. 10% van de verkoopprijs, of zelf retourneren richting Oostenrijk. Kortom weg geld, ongebruikt zadel, teleurgesteld in deze mentaliteit. Oplichters

Svar fra BikeHeroes
Sehr gute Produkte und schneller Versand. Mehr braucht man nicht.

beide Fahrer mit ihren Sätteln sehr zufrieden

Svar fra BikeHeroes
Der Sattel ist top, die Lieferung hat etwas länger gedauert, war aber noch okay! Leider passt der Sattel nicht auf meine Sattelstange, deshalb habe ich ihn immer noch nicht angebracht. Ich muss mir erst eine neue runde Stange kaufen!

Svar fra BikeHeroes
Unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung und ein tolles Produkt.

Svar fra BikeHeroes
Wir sind mit dem Sattel und dem mitgelieferten Zubehör mehr als zufrieden. Der Sattel passt perfekt auf das Ebike, und ist superbequem . Der Kontakt mit dem Unternehmen war freundlich und direkt, die Lieferung pünktlich und relativ schnell. Kann man nur empfehlen

Svar fra BikeHeroes
ik had een zadel besteld en na een tijd wachten eindelijk binnen. Na uitproberen in hele korte ritjes besloten we dat het zadel niet voldeed. Dit hebben we gemeld en vervolgens kregen we het aanbod het zadel te houden en 10% van de aankoopsom terug te krijgen. Dit herken ik van als je iets in China koopt. Daarna alles netjes ingepakt en geretourneerd. Bike-Heroes gaf vervolgens aan dat zij het aankoopbedrag niet zal terugstorten omdat de spullen beschadigd waren. Ofwel koop niets bij dit bedrijf, je kunt beter rechtstreeks in China bestellen, dan ben je ook nog eens goedkoper uit.

Svar fra BikeHeroes
Koop NOOIT iets bij biker heroes!!!!
Je bent veel te duur uit, want bij Bol is het zadel wat ik kocht voor de helft te koop en ontzettend slecht beoordeeld. Meteen geannuleerd, en dat kon gelijk al niet meer (?) want het zat al in het bestel proces. Maar het werd pas 2 weken daarna verstuurd (?) en ik kon het pakket niet weigeren want het werd zonder pardon voor de deur gegooid.!!
Retour kan ook niet, en anders kost het heel veel, en moet je maar afwachten of je je geld terug krijgt! Zo lees ik hier helaas van niet. Dus niet doen! 55 euro weg!!! En een bar goedkoop slecht zadel waar ik niks aan heb! Nooit daar kopen, ze leven van oplichting
Update: wat zij hier onder zeggen is niet waar! Zij willen gewoon niet annuleren, ookal ben je op tijd.
Ze geven je ook geen retourlabel, ze zorgen er voor dat ze er alles aan doen, dat je niks kunt, het terugsturen je veel geld kost en je amper of helemaal niks terug krijgt.
Geloof ze niet! Het is een dropshipper en je koopt gebakken lucht.

Svar fra BikeHeroes
Dit zijn de grootste oplichters van Europa hier moet je geen zaken mee doen. Als je het artikel retour wil sturen wat volgens de website binnen 30 dagen kan gaan ze moeilijk doen. Je kunt 10% terug krijgen en dan mag je het waardeloze artikel houden. We gooien het artikel maar in de klikko en ik bestel nooit weer wat bij deze oplichters bende.

Svar fra BikeHeroes
Sehr bequemer Sattel, gut gepolstert. Konnte nach meiner Hüftoperation auch lange Strecken fahren.

Svar fra BikeHeroes
OPLICHTERS. 2 augustus bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen. Iedereen krijgt hier hetzelfde AI -gegenereerd antwoord, maar geen oplossing. Als elke dag 10 mensen een zadel bestellen en niet ontvangen, dan zal de kassa wel rinkelen in Oostenrijk. Dat is 0 sterren waard.

Svar fra BikeHeroes
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.