Karim liet mij zien wat niet op de foto’s stond wat ik zelf niet gezien had waardoor autohero herstal dit ging maken voor mij waardoor ik met nog meer vertrouwen de garage verliet dus als ik meer ster... Vis mer
Nadat ik 2x naar het magazijn (met afspraak) ben moeten rijden heb ik dan vernomen dat er binnen de 48u automatisch een mail wordt verstuurd met een verkoopprijs. waarom heeft men dit niet de 1ste x g... Vis mer
De auto was proper binnen en buiten en ook naar mijn verwachtingen. Ik zeer goed geholpen door Niguel was vriendelijk en bekwaam verkoper dank u voor deze service Ik raad auto Hero zeker aan
⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben echt ontzettend tevreden over mijn ervaring met wijkopenautos.be! Vanaf het eerste contact verliep alles heel vlot, duidelijk en professioneel. De communicatie was uitstekend e... Vis mer

Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie

Uitbreidingstraat 82, 2600, Berchem (Antwerpen), Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Wij werden een dag voor onze afspraak al gebeld door Karim of we de auto konden ophalen. Super service! Super liefe man, super tevreden. Bedankt!

Svar fra Autohero België
Karim est très gentil sympathique très convivial voiture au top tout c’est bien passé. Merci

Svar fra Autohero België
Un peu compliqué la première fois pour un gars comme moi qui ne suis pas spécialisé en informatique. Mais une fois lancé niquel et la rapidité et l'accueil top . L'équipe du garage autohero très sympa et pro

Svar fra Autohero België
Onze ervaring met Autohero was uitstekend! Vanaf het begin werd ons duidelijk uitgelegd welke stappen erbij kwamen kijken – van het bestellen tot het ophalen van de auto. We kozen ervoor om de auto op te halen bij de vestiging in Kortrijk, waar de heer Niguel ons vlak voor het ophalen van alle nodige informatie voorzag. Wat de auto zelf betreft: ik kan oprecht zeggen dat we zeer tevreden zijn. We hebben hem direct op de proef gesteld met een eerste rit van bijna 2.000 km, en hij heeft zonder enig probleem gepresteerd!

Incroyable service merci Karim

Svar fra Autohero België
Vendeur tres proffesionnel je remercie beaucoup (KARIM) de la station de Hersal

Svar fra Autohero België
Persoonlijke karim was vriendelijke en behulpzaam

Svar fra Autohero België
Je suis très satisfait du travail : accueil , explications … de Karim qui m’a accompagné pour la livraison de la voiture.

Svar fra Autohero België
La réception de ma voiture s’est tres bien passé. Samir et Karim étaient tres professionnel souriant et bienveillant. C’est la deuxième fois je passe par eux au moment de la livraison je suis tellement satisfait du service qu’ils présentent.

Svar fra Autohero België
Intoarcerea la căruțe! Indicele de greutate necorespunzător la anvelopele pe spate (91)folosite din 2018,mai aveau putin si faceau deceniu ,participante la trei campionate mondiale ca Messi,pe față anvelope din 2021 sub 3mm ...o dovadă ca nu ești în pericol dacă mergi cu barca și suntem în UE numai pentru cei mici...pentru adulți este Universul înselatoriilor.Sunteți și rămâneți și eroii mei.

Svar fra Autohero België
Monsieur Karim est très professionnel et très serviable
Je recommande fortement

Ayman heeft ons super goed geholpen. Echt 5/5 voor de service een topper

Svar fra Autohero België
Mijn ervaring met Autohero is tot nu toe bijzonder teleurstellend.
Ik heb een Audi Q5 gekocht en kreeg op de eerste rit naar huis al de rode melding: “Motor afzetten. Oliedruk te gering.” Een waarschuwing die je absoluut niet verwacht bij een auto die net geleverd is.
De wagen is vervolgens onderzocht door een erkende Audi-garage. Eerst werd een software-update uitgevoerd, maar tijdens de proefrit kwam exact dezelfde rode oliedrukmelding opnieuw terug.
Na verder technisch onderzoek en overleg met de technische dienst heeft de erkende Audi-garage aangegeven dat zij niet kunnen uitsluiten dat de motor gedurende een bepaalde periode met te lage oliedruk heeft gedraaid. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld hoe lang dit probleem al aanwezig was, hebben zij zelfs voorgesteld om het volledige motorblok te vervangen.
Wat ik nog zorgwekkender vind, is dat uit de diagnose blijkt dat de eerste geregistreerde oliedrukmelding al ongeveer 5 km na het laatste onderhoud is opgetreden, dus nog voordat ik de auto überhaupt had opgehaald. Als die melding toen al geregistreerd stond, had dit naar mijn mening onderzocht moeten worden voordat de auto aan een klant werd verkocht.
Als koper verwacht je dat een auto vóór aflevering grondig wordt gecontroleerd en dat een ernstige storing zoals een rode oliedrukmelding volledig wordt opgelost. In plaats daarvan kreeg ik op de eerste rit naar huis al een ernstige waarschuwing en zit ik nu met de onzekerheid of een complete motor vervangen moet worden.
Ik hoop dat Autohero zijn verantwoordelijkheid neemt en dit correct oplost, maar mijn vertrouwen heeft hierdoor een enorme deuk gekregen. Van een professioneel bedrijf had ik een veel grondigere controle en betere kwaliteitscontrole verwacht.
(Update volgt nog en hopelijk in de goede zin)

Svar fra Autohero België
Réception au top, nous avons été bien reçu. Les photos correspondent à l’annonce.

Service rapide et efficace

Svar fra Autohero België
Mon dossier a été traité avec professionnalisme et rapidité !
Mention à Karim pour son accueil et sa sympathie qui font la différence.

Svar fra Autohero België
Parfaite accueil voiture conforme à la description et Karim très professionnel je le remercie :)

Duidelijke professionele uitleg van Karim

Petite note pour ce Merveilleux Karim
Un tout grand merci pour ta sympathie et tes explications qui ont été très claire
Tu fais preuve d'un très grand professionnalisme

Svar fra Autohero België
Rapide , et service de livraison au top , Monsieur aimable, souriant qui sait tout bien expliquer .