De auto was proper binnen en buiten en ook naar mijn verwachtingen. Ik zeer goed geholpen door Niguel was vriendelijk en bekwaam verkoper dank u voor deze service Ik raad auto Hero zeker aan
⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben echt ontzettend tevreden over mijn ervaring met wijkopenautos.be! Vanaf het eerste contact verliep alles heel vlot, duidelijk en professioneel. De communicatie was uitstekend e... Vis mer

Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie

Uitbreidingstraat 82, 2600, Berchem (Antwerpen), Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Après avoir laissé un avis négatif, le service client répond à cet avis en demandant de les recontacter pour faire le point sur le dossier et voir ce qu'il y a lieu de faire.
Après mon coup de file, il n'y a rien à faire. 😂
Société que je ne recommande absolument pas.
De auto was proper binnen en buiten en ook naar mijn verwachtingen.
Ik raad auto Hero zeker aan
KARIM a était bien gentil il a était attentif 5 étoiles service de qualité
Nadat ik 2x naar het magazijn (met afspraak) ben moeten rijden heb ik dan vernomen dat er binnen de 48u automatisch een mail wordt verstuurd met een verkoopprijs. waarom heeft men dit niet de 1ste x gezegd? ik heb nochtans duidelijk gevraagd wat de procedure was om een auto verkopen via wijkomenauto's. afspraak 06/08 is dan doorgegaan en nog steeds geen mail ontvangen op 14/08. ondertussen heb ik wel 2x gebeld om na te vragen waar mijn mail bleef. Iedere x zei men dat ze geen antwoord kunnen geven en dat ze het zouden navragen. vandaag toch een mail ontvangen om opnieuw een aanvraag in te dienen voor opnieuw een taxatie...

Svar fra Autohero België
Alle nodige informatie gekregen,Super snel gegaan en de auto precis als op de foto's proper en in top conditie.

Svar fra Autohero België
Karim liet mij zien wat niet op de foto’s stond wat ik zelf niet gezien had waardoor autohero herstal dit ging maken voor mij waardoor ik met nog meer vertrouwen de garage verliet dus als ik meer sterren kon geven graag! Top kerel

Svar fra Autohero België
Karim très profissionel, très sympa

Svar fra Autohero België
Great service. Got informations on everything. Perfect car, if you need a car it's definitely there. Big Thanks to Niguel !

Svar fra Autohero België
Karim van autohero HERSTAL is de beste verkoper , heeft mij heel goed geholpen

Svar fra Autohero België
Karim vendeur très sympa et à l’écoute du client .

Svar fra Autohero België
Karim, professionnel, prévenant par rapport aux difficultés du virement instantané.

Svar fra Autohero België
Les conseillers ont été très serviables et professionnels. Samir qui nous a livré la voiture était également très sympathique et professionnel.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben echt ontzettend tevreden over mijn ervaring met wijkopenautos.be! Vanaf het eerste contact verliep alles heel vlot, duidelijk en professioneel. De communicatie was uitstekend en ik werd vriendelijk en correct geholpen bij elke stap.
De verkoop van mijn Škoda is uiteindelijk veel makkelijker en sneller verlopen dan ik had verwacht. Geen gedoe, geen verrassingen en alles werd netjes en transparant afgehandeld. Ik voelde me meteen goed geholpen en had vertrouwen in het hele proces.
Een speciale dankjewel aan het team in Aalst voor de vriendelijke service en de correcte afhandeling. Zo hoort een autoverkoop te verlopen!
Ik kan wijkopenautos.be dan ook 100% aanraden aan iedereen die zijn of haar auto snel, eenvoudig en zonder zorgen wil verkopen. Voor mij was dit een topervaring van begin tot einde! 👌🚗 contractnr. KT13979
⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra Autohero België
Le site internet est bien fait et les personnes au téléphone expliquent bien. Karim a été très clair et les explications étaient bonnes. Il s est montré ouvert et à l écoute.

Tout s’est bien passé.
Les étapes pour obtenir le véhicule étaient claires et bien documentées.
Karim qui nous a remis le véhicule était très sympathique et a pris le temps de tout nous expliquer.

Svar fra Autohero België
Livraison parfaite karim très sympathique merci beaucoup

Svar fra Autohero België
Karim bon vendeur tres sympathique et professionnel. Merci beaucoup

Svar fra Autohero België
Nous avons rencontré un super vendeur, Karim, très sympathique et serviable.
Chouette expérience.
Je recommande.