Karim nous a tout très bien expliqué concernant la procédure et très bien accueilli pour réceptionner la voiture. Tout était très clair et bien maîtrisé ! La centrale téléphonique devrait avoir pl... Vis mer
Encore merci à Karim qui à été très compétent et agréable, je ne m'y connais pas beaucoup et pour mon premier achat je ne pouvais pas tomber sur meilleure personne! Il a été très professionnel et... Vis mer
Koop hier geen auto, premium garantie genomen. Defect airbag en start stop. Autohero weigert de kosten te dekken. Zij willen enkel winst maken op hun voertuig maar klantenservice is ver te zoeken!... Vis mer
Om Autohero België
Autohero - Auto kopen: Eindelijk makkelijk / Acheter une voiture : Enfin facile !

- Ben je op zoek naar je volgende auto? Bekijk dan onze Autohero Centers of bezoek autohero.com.
- Ongeacht het merk, ongeacht het model: meer dan 500 gebruikte auto's tegen top prijzen wachten op je. Elk met een transparante onderhoudsgeschiedenis, geïnspecteerd door Autohero, professioneel gereconditioneerd en met een gratis garantie van 1 jaar. Heb je vragen? Ons team staat klaar om je telefonisch, via e-mail of persoonlijk in een van onze Autohero Centers te adviseren. Vind nu je auto bij Autohero.
- Vous cherchez votre prochaine voiture ? Alors, découvrez nos Autohero Centers ou visitez autohero.com.
- Peu importe la marque, peu importe le modèle : plus de 500 voitures d'occasion à des prix imbattables vous attendent. Chacune a un historique de service transparent, est inspectée par Autohero, reconditionnée professionnellement et est livrée avec une garantie gratuite d'un an. Vous avez des questions ? Notre équipe sera ravie de vous conseiller par téléphone, par e-mail ou en personne dans l'un de nos Autohero Centers. Trouvez dès maintenant votre voiture chez Autohero.
Jouw voordelen bij Autohero:
Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie

Uitbreidingstraat 82, 2600, Berchem (Antwerpen), Belgia
- 03 393 06 50
- info.be@autohero.com
- autohero.com/nl-be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Karim è stato molto gentile e…
Karim è stato molto gentile e professionale, mi ha dato tutte le informazioni di cui avevo bisogno in modo molto chiaro ed efficace!
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Karim is zeer goed ,alles top uitgelegd
Karim heeft aan mij gevraagd om een goede reviuw te plaatsen maar ik heb het niet gedaan pmdat de communicatie moeilijk was voor de nodige uitleg te geven . Ook betalen.moest snel gaan voor hem door dat de betaling geen instant was en het bedrag van de rekening wel is betaald het bewijs getoond maar helaas mocht ik de documenten en de reservesleutel niet meenemen waar ik nog steeds op wacht. Toen ok vertrokken was heeft karim de persoon die mij gebracht had aangekleemd om de review te plaatsen wat precies belangrijk was... deze persoon heeft niets te maken let de aankoop van mijn wagen. Dus de eerste reviuw heb ik zelf niet geplaatst. Onderweg al bandenspanning probleem en batterij niets opgeladen en benzine voor nog 5 kilometer !!

Svar fra Autohero België
Karim helped me with buying the car
Karim helped me with buying the car. Good service!

Superbe expérience.
Superbe expérience.. sérieux et rapide
Vehicule en parfait etat

Svar fra Autohero België
Premium garantie extra weinig service
De premium garantie dat je extra bijbetaald daar word je na het 2de jaar gewoon veel sneller in geweigerd voor de goedkeuring. Alle kosten komen sneller voor op de kosten van de klant terecht. Geen enkele effiet gedaan of bijspringen in de betaling . Triest heel triest.

Svar fra Autohero België
Karim goeie levering van de wagen
Karim goeie levering van de wagen, vriendelijke en goeie welkom

Karim très professionnel et à l’écoute
Karim très professionnel et à l’écoute

Svar fra Autohero België
Zeer teleurgesteld in AutoHero en de manier waarop garantie wordt afgehandeld
Wij kochten bij AutoHero een Hyundai Tucson uit 2017 met ongeveer 100.000 km. We kozen bewust voor AutoHero omdat de wagen volgens hen uitgebreid gecontroleerd was en we bovendien extra garantie hadden genomen. Helaas kwamen er kort na de aankoop meerdere problemen naar boven.
Het start-stopsysteem werkte niet naar behoren, het schuifdak heeft al hersteld moeten worden, er is een probleem met de roetfilter en ook een cardanhoes blijkt gescheurd te zijn. Voor een wagen die vóór verkoop grondig gecontroleerd zou zijn, vinden wij dit bijzonder veel problemen op korte tijd.
Verschillende gebreken zijn kort na aankoop aan het licht gekomen en sommige stonden daar volledig los van.
We verwachten in de eerste plaats dat gebreken die onder de garantie of wettelijke verplichtingen vallen correct worden onderzocht en, waar van toepassing, hersteld.
Wat ons vooral teleurstelt, is het verschil tussen het vertrouwen dat bij de verkoop wordt gecreëerd een gecontroleerde wagen en extra garantie en de discussie die ontstaat zodra er daadwerkelijk meerdere problemen zijn.
Op basis van onze ervaring kunnen wij AutoHero momenteel helaas niet aanbevelen. We hopen nog steeds dat AutoHero zijn verantwoordelijkheid neemt en met een correcte oplossing komt. Mocht dat gebeuren, dan zullen we deze review uiteraard aanpassen.

Très sympathique
Très sympathique, mets tout en œuvre pour offrir les meilleurs services aux client.

Super service
Super service ! Et merci à Ayman pour la livraison et les plaque.

Svar fra Autohero België
On m’explique que le CERTIFICAT…
On m’explique que le CERTIFICAT D’IMMATRICULATION EST LE SEUL PREUVE DE PROPRIÉTÉ 🤣
Mais allo
Ni La Facture D’achat qui étais fourni
Ni la preuve de payement extrait de compte
Ce n’est pas la preuve de propriété
Mais Le certificat d’immatriculation
Surtout c’est bien précisé sur le certificat que ce n’est pas un titre de propriété
Mais non ils insistent
No mais allo

Svar fra Autohero België
Karim a été très aimable tout au long…
Karim a été très aimable tout au long de la procédure et a même bien voulu m'amener chercher ma plaque😄

Prix raisonnable
Prix raisonnable
Personnel professionnel et a l Ecoute
A recommandé sans hésitation
Super service

Super service de Samir
Super service de Samir, le livreur!
Très professionnel et sympathique!

Servie professionnel et rapide
Servie professionnel et rapide. Merci Karim pour les conseils. Kathy Simon

Svar fra Autohero België
Le vendeur était très sympathique il…
Le vendeur était très sympathique il m’a bien expliqué tous ce que je devais savoir ( karim) merci

Très bon service
Très bon service, merci à Karim pour la bonne livraison, il était patient et a bien répondu à toutes les questions.

Geholpen door Karim.
Geholpen door Karim.
Top service!
Bedankt!

Svar fra Autohero België
Karim livreur extra gentillesse hors…
Karim livreur extra gentillesse hors mesure à recommander