Am comandat un brat meyle pentru bmw. Meyle are 2 modele pe același cod intern si cod OEM. Am mentionat asta detaliat care model imi trebuie si au tinut cont. Cutia piesei a fost desigilata, dovada... Vis mer
Selskapet har svart
Dacă tot insistați. Am luat două filtre de polen. Unul pentru Suzuki Swift și unul pentru Lexus ux 250h. Au ajuns la timp. Dar cel de la Suzuki nu e cu dimensiunile corecte - se potrivește, dar invers... Vis mer
Selskapet har svart
Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Vis mer
Selskapet har svart
Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Foarte promti și piese de calitate. Am parcurs traseul pieselor comandate direct de pe telefon. Am făcut cumpărături de aici în siguranță și am fost foarte mulțumit.

Svar fra Autofixer - Romania
Piese de calitate la un preț atractiv recomand cu toată increderea

Svar fra Autofixer - Romania
I got my shipment in time from Poland-Romania by DHL ,about 3-4 working days, the auto parts where new/no damage to them. I got support with VIN compatibility, and further support on email. I managed to cancel a different order( because the price was good I ordered more spare parts on the second order)with the AI assistant via phone call, and get a refund.

Svar fra Autofixer - Romania
Am comandat compresor pentru masina mea la un pret super accesibil, totul la superlativ!

Svar fra Autofixer - Romania
Nu am primit produsul corect.am cerut suport pentru cutie manuala și am primit suport pentru cutie automata..nu știți să faceți diferența.

Svar fra Autofixer - Romania
Seriozitate, promptitudine, preturi excelente. Am făcut o singura comanda dar am fost foarte mulțumit.

Svar fra Autofixer - Romania
Piesele comandate sau potrivit perfect ,sunt profesioniști și le mulțumesc!

Svar fra Autofixer - Romania
Oamenii si lucrătorii onesti, dar piesa ce eu am comandat pentru mașina mea din păcate nu s-a potrivit deloc. Mai au de lucrat mult cu codurile pieselor pentru autovehicule!!! Păcat - Meseria se fură nu se învață!

Svar fra Autofixer - Romania
Aici am găsit cele mai bine prețuri de pe piață.
Iar consilierea a mers perfect, toate piesele au fost identice cu cele originale ale mașinii.
Acum, aerul condiționat funcționează din nou. :)

Prețul este sub nivelul pieței aceasi piesa cu 40% mai ieftin

Svar fra Autofixer - Romania
De data asta a fost ce am comandat. Nu înțeleg de ce transportul este 50 ron dacă e Autofiser Romania?

Svar fra Autofixer - Romania
Am comandat un kit ambreiaj si volanta pentru un E91, pretul a fost semnificativ mai bun ca pe alte platforme...am fost un pic sceptic cu privire la calitate si la livrare, dar totul a fost in regula...a ajuns coletul in 3 zile...garantat 100%

Am primit foarte rapid comanda plasată ! Recomand

Svar fra Autofixer - Romania
Super profesioniști cu piese auto de calitate

Svar fra Autofixer - Romania
am montat o și momentan e ok piesa. cu împachetarea și transportul a durat destul de mult

Svar fra Autofixer - Romania
Am comandat kit ul de ambreiaj cu volanta mobila pentru Crafter, de la Autofixer. Piesele au fost ce trebuie deci sunt foarte mulțumit. Prețul cel mai bun din piață. Livrarea în termen, comanda făcută vineri după amiază, sosit miercuri dimineață. Recomand!

Svar fra Autofixer - Romania
Foarte mulțumit recomand cu încredere prețuri corecte

Svar fra Autofixer - Romania
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.