Odieuse jeune femme au " retours " du boulevard des Capucines. Après avoir discuté un bon moment avec une collègue alors que la queue à la caisse rallongeait ... lorsque mon tour est arrivé cette jeu... Vis mer
Se hva andre synes
Zeer onvriendelijk personeel, denken niet mee na voor een oplossing. Beloven op de website dat je pakket op een bepaalde dag afgehaald kan worden maar klopt dan niet.
Bestelling laat al 10 dagen op zich wachten. De bekwaamheid van de klantendienst beperkt zich tot het verwijzen naar de info op de Zara app, waar de bestelling al 10 dagen staat te wachten om ingepakt... Vis mer
Een set armbanden gekocht, geprobeerd door de verpakking licht los te maken. Ik kreeg er mijn handen niet in, dus onmiddellijk teruggebracht. Helaas werd onmiddellijk geweigerd om dit product teru... Vis mer
Waardeloos bedrijf .
Waardeloos bedrijf .
Zeer onklantvriendelijk filiaal in Rotterdam centrum.
Zeggen geen goedemorgen bij servicebalie .
En er staan 2 medewerkers bij de balie ,
die beiden Engels spreken .
En het duurt een 20 minuten voordat je aan de beurt bent .
Met 2 mensen voor je .
Die allebei 2 artikelen hadden.
Ongelofelijk .
Zara WEIGERT terugbetaling, pakket gestolen!!
Zara heeft mijn producten niet geleverd. Zoals ze het gewend zijn gaan de postbezorgers van Post NL nonchalante om met het geld van de klant.
Wat is er gebeurd.. Pakemket is gestolen. Achtergelaten in het gebouw! Vervolgens aangegeven als geleverd!
Zara klantenservice al 8keer over deze zaak gesproken. Weg zijn mijn spullen waarvoor ik 100+ euro betaald heb en Zara WEIGERT mijn geld te brtalen. Tuurlijk zeggen de bezorgerbedrijven geleverd.! Geen spul en geen geld!
Let op een gewaarschuwd mens telt voor 2!
Rode Jas
De jas was te klein besteld 25 october 2023.
Nu 12 januari nog niets gehoord en nog geen geld terug. Dus bestel hier niet waardelose site.
Wat een drama
Wat een drama, al uren bezig.. chaos worden beëindigt..messenger geen reactie.app geen reactie.. vraag te lastig. En niemand die wil helpen.
Nog nooit zoiets mee gemaakt @
Oplichting waar je bij staat, no wonder dat ze jullie boycotten!!
2 dezelfde body's gekocht met dezelfde maat, maar met 2 verschillende prijzen. En nog erbij in de sale. Zware oplichting!!
online besteld
online besteld, groot bedrag ook 200+ 8dec. besteld waren cadeau's voor onder de kerstboom.
na kerst op vakantie en 2 dagen geleden terug gekomen. aangezien ik als gast online heb geshopt kan je alleen maar ruilen in de winkel en dus niet retour zenden hierdoor niet op tijd kunnen ruilen en nu kan ik de spullen niet meer brengen, geld kwijt spullen die niet passen en nu zeer geirriteerd!!
Online bestelling retourneren
Al een aantal keren een retourlabel ontvangen die niet werkt, waar je overigens voor moet betalen. Daar kom ik dan achter als ik bij het postnl-punt sta. Het pakket weer retour naar huis en via de chatfunctie kan ik weer contact opnemen met de klantenservice. Het kost mij minimaal een uur de tijd om een retour te regelen want daarna kan ik weer terug naar het postnl-punt. Heel frustrerend! Het oude retoursysteem dat ik zelf een retourlabel kan printen werkt veel beter, die werken tenminste bij DHL!
Ik voel me bij de Zara altijd groter…
Ik voel me bij de Zara altijd groter dan ik werkelijk ben. In de Zara kan ik niet in de maat L. Terwijl dit in andere kleding winkels geen enkel probleem is. Waarom hebben jullie andere maten. Door al het volk in de winkel wilde ik niet aanschuiven voor de kleedkamers. Ik kan de kleding ook niet meer terug brengen.
Retour gedaan
Retour gedaan. Ontvangstbevestiging gehad maar geen geld terug. Ze weigeren me ook het geld terug te betalen. Ben dus 170 Euro kwijt voor niks
Onklantvriendelijke service
Caissière zei dat ze de bon in de tas had gedaan, maar bij thuiskomst is deze nergens te vinden. Contact opgenomen over een retour van een item (ik had wel het bankafschrift). Klantenservice onvriendelijk en wilt niet meedenken naar een oplossing. Koop hier niet meer!
M’n Zara pakketje is nooit aangekomen
M’n Zara pakketje is nooit aangekomen, maar zomaar weer teruggestuurd. de jas die ik had besteld was in de sale, dus wilde m graag graag opnieuw opgestuurd krijgen want het scheelde de helft qua geld. Inmiddels was de jas namelijk niet meer in de sale. Tot 4 keer toe contact gehad over dit probleem met de Zara en er was mij 4 keer beloofd dat ik echt een nieuw pakketje zou krijgen. Nu een aantal weken later heb ik nog niks, echt belachelijk. Beloof dan niks.
Waardeloze lederlook
Ik heb een lederlook jasje gekocht en deze welgeteld 2 keer gedragen. Toen begon hij te schilferen en kon ik hem wegdoen. Waardeloze kwaliteit.
Article non reçu
Cette note concerne une commande faite en ligne, malheureusement je ne peux placer plus d'une étoile, d'ailleurs c'est déjà une de trop étant donnée que je n'ai jamais reçu mon article
Zeer slechte klantenservice!!!!
Probleem 1: verkeerd artikel geleverd
Probleem 2: maar een deel van de nieuwe bestelling geleverd, retour label gestuurd voor fout artikel
Probleem 3: zelfde order 2x geleverd zogezegd maar vinden niets terug in systeem
Probleem 4: vraag altijd een bewijs van retour in de winkel want dit wordt niet zomaar gegeven. Hierdoor zeggen ze dat ze bij de klantendienst een bewijs van retour nodig hebben om een terugbetaling in orde te brengen maar deze wordt dus niet afgeleverd in de winkel
Best geen aankopen doen bij Zara als je het misschien wil retourneren.
Zeer slechte klantenservice!!!!!
Wat een belachelijke bedrijf puree…
Wat een belachelijke bedrijf puree dieven ik had 4 items gekocht en de rest van mijn paketje retour gedaan. Kreeg een onjuiste terugbetaling waar ik 2 producten miste ik heb hier op contact met ze opgenomen waar op de medewerker zij dat het klopte dat mijn items inderdaad wel waren gekomen en ik een onjuiste teruggave had gekregen en dat ik binne paar dagen mijn teruggave zou krijgen. 1 dag later krijg ik een mail van zara dat ik contact op moet nemen met hun. Dat heb ik dus gedaan dood leuk zeggen ze dat ze alles goed hebben betaald en ik moet maar betalen voor de goederen die ik Teruggestuurd heb belachelijk. Ik vraag om beelden van mijn retour hebben ze niet hoe kan dat nou 🥴 en daarna als je da door gaat wordt je dood leuk uit de chat gegooid en je bekijkt het maar wat heb ik hier aan stel het zou een hele hoge bedrag zijn 😑😑😑ik raad zara totaal niet aan!!! Gelukkig hebben ik van alles een bewijs om verdere stappen te ondernemen
Zara Leuven
Zara Leuven
Erg onvriendelijk personeel. Werden er letterlijk afgesnauwd…
Wij waren aan het winkelen met 2 kleine kinderen in een buggy, lift stond vol met rekken kleding waardoor we geen gebruik konden maken van de lift. De meest slechte ervaring die ik ooit in een kledingwinkel heb meegemaakt. Vanaf nu weet ik weer waarom ik liever online shop.
heel slechte service
heel slechte service! Ben verschrikkelijk teleurgesteld!
Top winkel
Ik koop meestal altijd bij de Zara op de Meir in Antwerpen. Altijd tevreden. Twee maal online iets besteld en dat is ook goed meegevallen.
SAV horrible
J’adore les vêtements ZARA mais le service après-vente : A FUIR !!! Ça fait plus d’un mois que j’attends mon remboursement. ZARA m’a obligé à utiliser un point relais Homerr alors que je renvoie toujours en magasin. Le colis est toujours au point relais. Alors peut-être que c’est écologique mais, ça nous met au bord de la crise de nerfs !!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.