Odieuse jeune femme au " retours " du boulevard des Capucines. Après avoir discuté un bon moment avec une collègue alors que la queue à la caisse rallongeait ... lorsque mon tour est arrivé cette jeu... Vis mer
Se hva andre synes
Zeer onvriendelijk personeel, denken niet mee na voor een oplossing. Beloven op de website dat je pakket op een bepaalde dag afgehaald kan worden maar klopt dan niet.
Bestelling laat al 10 dagen op zich wachten. De bekwaamheid van de klantendienst beperkt zich tot het verwijzen naar de info op de Zara app, waar de bestelling al 10 dagen staat te wachten om ingepakt... Vis mer
Een set armbanden gekocht, geprobeerd door de verpakking licht los te maken. Ik kreeg er mijn handen niet in, dus onmiddellijk teruggebracht. Helaas werd onmiddellijk geweigerd om dit product teru... Vis mer
ik bestel 2 broeken 1 jas en 2 shirts…
ik bestel 2 broeken 1 jas en 2 shirts zara zegt dat ik ze per donderdag 29 aug binnen krijg het is momenteel 5 sep en heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen en ook geen mail van zara.
Kwaliteit
De kwaliteit van de kleding is echt fantastisch, maar de winkels zelf verschrikkelijk. De Zara is een groot kleding merk met verschillende filialen en de ene in Tilburg en de ene in Eindhoven krijgen het altijd voor elkaar om bij de mannen afdeling de kassa dicht te houden zodat we lekker zo nodig terug mogen gaan en op de onderste verdieping mogen afrekenen. Dat is echt verschrikkelijk en waar ligt dat dan aan? Want er loopt meer dan genoeg personeel.
Geen bestelling meer kunnen plaatsen…
Geen bestelling meer kunnen plaatsen zonder uitleg. Gewoon weigeren onder de noemer van artikel 8? Niemand bereikbaar. Geen reden waarom. Bizarre praktijken.
Zara
Ik vindt Zara altijd al een hele aangename kledingwinkel alle kledingstukken staan altijd netjes.
Spreken over de kleding elke keer dat ik de winkel binnen loop loop ik weer buiten een grote zak.
Zara is het zeker waard!
Waardeloze winkel met onvriendelijk…
Waardeloze winkel met onvriendelijk personeel en slechte klantenservice die niet telefonisch te bereiken is, maar alleen via chat.
1 ster is nog te weinig.
1 ster is nog te weinig.
Drie weken geleden een jeans gekocht, nu is de rits al kapot.
Probeer op allerlei manieren in contact te komen, het lukt gewoon niet. Ik open een chat en omdat ik niet binnen 1 minuut reageer word je eruit gegooid…
Koop er nooit meer iets, slechte zaak!
Online bestelling ophalenMoest vandaag een online bestelling…
Moest vandaag een online bestelling ophalen bij het afhaalpunt in de winkel .Er liep allerlei personeel , maar er was niemand die dacht , zal ik toch maar de cliënten bij het online ophalen helpen. Collega achter kassa , heeft medewerkster zeker 3 keer opgeroepen, geen respons . Heeft in totaal meer dan 30minuten geduurd , schandalig wat een klantonvriendelijkheid
Zara verwerkt geen retour dat wel door ze is ontvangen en neemt geen klachten in behandeling
Op 8 juni, 11 juni, 15 juni, 17 juni, 22 en 26 juni contact opgenomen met Zara via WhatsApp.
NOGMAALS VERZOEK: KLACHT SPOEDIG IN BEHANDELING NEMEN VANDAAG!
Onderstaande 5 artikelen uit onderstaande 4 verschillende online bestellingen heb ik in 1 pakket retour verstuurd op 3 juni 2024. Het retourpakket is door Zara op 8 juni 2024 ontvangen en alleen de twee artikelen zijn retour verwerkt.
1. ORDER NO. *****6236
SAND 0/1165/071/711/03
5) FLOWING TIE-DYE TROUSERS
SAND 0/1165/072/711/04
De 14 dagen verwerkingstijd is allang verstreken:
Deze artikelen, die ik in 1 pakket met dus de 5 artikelen uit 4 verschillende bestellingen retour heb verstuurd, moeten nog retour verwerkt en de Klarna-factuur aangepast worden:
ORDER NO. *****6236
BLACK 0/3545/261/800/03
ORDER NO. *****6495
- HALTER DRESS WITH CUT-OUT DETAIL AND BUCKLE
BLACK 0/3152/366/800/03
IN 1 PAKKET HEB IK 5 ARTIKELEN RRTOUR VERSTUURD DUS 1 X RETOURKOSTEN VERREKENEN!
ER BESTAAT GEEN RETOURBEGELEID OF -VOORWAARDEN BIJ ZARA DAT ER EEN MULTI-LABEL MOET WORDEN AANGEMAAKT VOOR 1 X RETOURKOSTEN. DIT STAAT NERGENS OP JULLIE SITE.
OOK ZIJN TOT OP HEDEN NIET ALLE 5 RETOUR VERSTUURDE ARTIKELEN DIE DOOR ZARA ZIJN ONTVANGEN, RETOUR VERWERKT!
ZSM RETOUR VERWERKEN EN 1 X RETOURKOSTEN VERREKENEN.
ZO NIET, ONDERNEEM IK VERDERE ACTIE EN GA IK EEN OFFİCIELE KLACHT INDIENEN VIA ANDERE KANALEN.
Via WhatsApp, enige contactmogelijkheid met Zara, word ik niet geholpen.
mijn pizzeria om de hoek heeft nog meer sterren
Bestelling komt binnen, 4 setjes besteld. Jurk 1 zat een scheur in, leek wel in geknipt? Jurk 2 leek op de site dikke mooie stof, kwam aan en was gewoon zielige doorschijnende stof. Het leek oprecht shein troep. setje 3 was een rokje, die wel paste maar de daarbij horende riem was te groot? moet ik nu zelf gaatjes gaan maken? setje 4 was wel oke.
Retourbeleid is mission impossible.
Uiteindelijk gevonden hoe ik het moet terugsturen maar nergens kan ik bewijs toevoegen dat die jurk kapot aankwam?
Geen ster waard.
Geen ster waard.
Er is een artikel in rekening gebracht dat nooit geleverd is. Ze zijn niet telefonisch of via e-mail bereikbaar, alleen via WhatsApp. Daar krijg ik iemand te spreken die niets boven de ogen heeft. Ik heb meerdere keren aangegeven dat er een artikel ontbreekt, maar volgens hen is alles compleet. Dit antwoord heb ik talloze keren ontvangen, wat in feite betekent dat ze me beschuldigen van liegen en fraude.
Als ik hierover klaag, krijg ik steeds hetzelfde antwoord: "vervelend dat u dat zo ervaart". Belachelijk! Ik moet dus betalen voor iets dat niet in de doos zat. Zelfs als het wel geleverd was, had ik het teruggestuurd, want de andere maat die wel geleverd was, was super lelijk!
Voor mij nooit meer ZARA! Ik had 1 artikel gehouden, die ga ik nu ook retour sturen. Van deze winkel wil ik niets dragen.
Manager natasha breda niet…
Manager natasha breda niet klantvriendelijk kunnen ze beter ontslaan
Zeer slecht klantenservice beleid
Zeer slecht klantenservice beleid. Extra betaling voor express levering wordt niet gecompenseerd als zij de afspraak niet hebben kunnen waarmaken. Prijskaartjes aan artikelen met een lagere prijs worden niet meegenomen in de correctie, er wordt aangegeven dat je het bedrag dient te betalen wat op de website staat. De prijskaartjes voegen dus niets toe.
Afrekenen
Bij het afrekenen aan de kassa werd gevraagd (gezegd!) "ik heb uw telefoonnummer nodig". Eigenlijk was mijn eerste gedachte om te zeggen dat heb je niet nodig. Maar ben niet snel met reageren en had het ook niet verwacht, bovendien was ik niet alleen en wou de pret ook niet bederven voor de ander die altijd zo blij kan zijn met de parfums van Zara. Ik heb het steeds meer gehad met de trend om maar data en ik weet niet allemaal nog om persoonlijke gegevens te vragen. En dat terwijl de wetgeving omtrent deze materie steeds strenger wordt. Ik ben van een andere generatie dan de gemiddelde Zara bezoeker maar denk is een keer na voor je iets vraagt van klanten. Bespreek het gebruik van persoonsgegevens met je personeel en hou op met flauwekul. Laat mij gewoon winkelen en afrekenen.
Erg lange wachtrij beneden bij de…
Erg lange wachtrij beneden bij de paskamers. Vandaar dat mijn dochter naar de 1ste etage ging om te passen. Daar gingen mannen voor omdat er maar 2 paskamer waren voor de dames. Dit terwijl er nergens iets aangegeven stond. Lijkt wel een beetje op discriminatie!
Hun online retour is waardeloos!!
Hun online retour is waardeloos! Dus ga gewoon naar dichtstbijzijnde Zara indien je je geld teruggestort wil hebben.
Geld terug
Ze verwerken je retour onjuist. En wanneer je aangeeft dat het fout is gegaan negeren ze je of krijg je het antwoord dat ze je niet kunnen helpen. 50 euro meer in rekening gebracht en krijg dit waarschijnlijk ook niet terug.
Zara
Alle zara’s waar ik ben geweest behalve die in rotterdam praten ze geen nederlands is het bloedheet en niet fijn maar in rotterdam beviel het goed ze praten gewoon nederlands niet al te heet wel een beetje en heel mooi en er zijn brede roltrappen wat in zaandam niet is
bestelling geplaatst . geen levering
bestelling geplaatst .
geen levering gehad na een week .
zeer onvriendelijk personeel , smeet telefoon op
Zeer slechte ervaring met retouren
Zeer slechte ervaring met Zara. Ik heb moeten betalen voor een geretourneerd item ondanks alle bewijs die ik heb geleverd. Ze verwerken hun retour niet goed en blijven daar dan ten onrechte bij??! Onbegrijpelijk.. en zeer onvriendelijk! Ze gaan niet in op wat je zegt, ze hebben van die automatische antwoorden waardoor je eigenlijk tegen de muur lijkt te praten. Telefonisch hebben ze sowieso geen service. En online verbreken ze zo de chat voordat je het weet.
Je bent machteloos want ze luisteren niet naar je. Ik heb om tips gevraagd om dit in de toekomst te voorkomen (wat te doen?) en ze zeggen precies de dingen die ik al heb gedaan (bon bewaren etc.) Dus niets helpt. Zeer en zeer klantonvriendelijk.
1 medewerker gaf me gelijk en zag dat er een artikel nog verwerkt moest worden, hier heb ik screens van gemaakt en haar naam opgeslagen, maar de medewerkers daarna geven weer aan dat dat niet klopt. Zara moet echt even hun zaken op orde maken en professioneler worden, treurig dit.
Zara casht lekker op ons terwijl we de artikelen retour hebben gedaan. Vreselijke service!!!
Ik bestel niet meer klaar ermee 1x niet…
Ik bestel niet meer klaar ermee 1x niet weer! Mag je betalen voor je item wat je geretourneerd hebt want ze hebben hun retour goederen niet op de rit! Omg…slecht. Klantenservice die er zelf niks van snapt ze nemen geen enkele moeite dit uit te zoeken belachelijk!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.