Jeg kjøpte Birkenstock sandaler i september 2025 og har ennå ikke mottatt de. Vært i dialog med Zalando og de har lovet meg å ordne opp i det, men ingenting har skjedd. Aldri mer kjøp fra de.
Enkel handleopplevelse, enkel returordning. Gratis frakt og retur så man kan prøve på hjemme uten kostnader er helt fantastisk. De er ikke alltid perfekt, man kan få ødelagte varer, men jeg opplever... Vis mer
Har handlet mye fra Zalando og var i utgangspunktet veldig fornøyd. Nå derimot er det slutt. Kjøpte julegaver i midten av november som dessverre ikke passet i størrelse. Forsøkte å returnere, men de h... Vis mer
Dårlig kundeservice. Kjøpte et par sko som mistet sålen. Zalando tilbydde seg etter en stund å refundere 1/3 av kjøpesum. Disse pengene klarte de til alt overmål å sende til feil konto og nå blir jeg... Vis mer
Om Zalando
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Tamara-Danz-Str. 1, 10243, Berlin, Tyskland
- +45 80 25 34 23
- zalando.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask levering
Pakkene kommer alltid fort, og i det siste har de også begynt å ha mer bærekraftige innpakninger, noe som er ett pluss.

Svar fra Zalando
Har tidligere vært veldig fornøyd med…
Har tidligere vært veldig fornøyd med og handlet MYE på zalando! På de siste returene mine har jeg ikke fått riktig beløp utbetalt og synes det er litt unødvendig å skulle måtte regne dette ut og følge opp selv når riktig beløp er registrert på ordre og returnummer. Har også ventet i over en måned på tilbakebetaling etter pakker er sendt i retur og først fått dette etter å ha purret. På den ene returen hvor tre ting har blitt sendt samlet har jeg fått én tilbakebetalt. Det har også blitt vanskelig å komme i kontakt med kundeservice og jeg har tidligere opplevd den som mer serviceinnstilt. De har mye fint og jeg liker appen veldig godt, men så mye rot som påvirker meg som kunde negativt økonomisk gjør nok at jeg styrer unna fremover.
Retur
Har ingen anelse om hvor jeg kan kontakte jer på skrift. Jeg har sendt en vare retur, men har intet hørt? Hvor kontakter man jer henne??
Virkelig god kundeservice
En ikke eksisterende service ved…
En ikke eksisterende service ved returneringer. Meget meget ringe.
Konstant utsolgt, aldri på lager
Skal bestille Calvin Klein underbukse, konstant utsolgt i alle størrelser enn XL. Har skrevet meg på "venteliste", det blir sendt ut email når rette størrelsen er på lager, mindre enn en time etter eposten er sendt, går jeg inn for å bestille, og det er nå igjen utsolgt for alt annet enn størrelse XL. Dette er skjedd nå 3 ganger. I tillegg er størrelse medium ALDRI tilgjengelig for bestilling, har sjekket massevis av ganger i nettbutikken over en periode på flere måneder. Hallo, bestiller dere en og en underbukse om gangen til lageret, eller hva skjer? Fullstendig useriøst dette, hadde ikke orket å bli ved med å bestille dette, hvis det ikke var fordi modellen ikke finnes i noen annen nettbutikk i Norge ..
Bestillte sko gjennom zalando som ble…
Bestillte sko gjennom zalando som ble sendt fra mango, fikk aldri beskjed om at pakke var kommen fram siden zalando brukte feil adresse og pakke gikk i retur.
Fikk beskjed fra postnord om at pakken ble sendt tilbake om zalando kontaktet dem og betalte for det, fikk beskjed fra zalando om at dette skulle de gjøre, dagen etter fikk jeg epost der det sto de kunne desverre ikke fikse problemet.
Varen er utsolgt og ikke noe igjen på lager, tilbudet fra zalando var at varen ble slettet fra faktura og de kunne sette meg på epost liste så jeg ble varslet når vare kom på lager igjen.
Utrolig amatørmessig opplegg, zalando gjør feil, gjør ikke noe og tilbyr INGENTING for og rette opp.
Jeg hadde handlet masse julegaver på…
Jeg hadde handlet masse julegaver på Zalando i Black Week. Ventet på pakken i en halv evighet, og så plutselig nå, ikke så alt for lenge før jul så får jeg mail med "Takk for din retur"? Når jeg omsider fant en måte og kontakte de på (det var nesten umulig å finne frem til, de skjuler det ekstremt godt) så får jeg til svar at de ikke kan sende pakken tilbake til meg, og at jeg må legge inn bestillingen på nytt? Det er jo ikke tilbud på de aktuelle varene lengre! Og størrelsene jeg trenger mangler. Fy flate, jeg trodde dette var en seriøs bedrift men jeg får super scam-vibes av hele bedriften. Useriøst!
Elendig sevice når de selv har rotet til bestillinger
Så utrolig skuffet over kundeservicen vi mottok da pakken er sendt til feil adresse. Det var ingen velvilje for å prøve å bistå oss slik at vi kunne få pakken til vår adresse. De mistet meg som kunde i dag.
Ekstremt dårlig kundeservice!
Ekstremt dårlig kundeservice! Tar betalt for hjemlevering, men sender klærne som brevpost! Hallo Zalando, klær får ikke plass i postkassen! Kundeservice mener det er umulig å ordne opp i dette. Det er heller ikke mulig for Zalando å kreditere en hjemlevering vi aldri har fått! Dette skjer gang på gang, så nå får vi bruke Boozt eller andre mer seriøse aktører. Nok er nok!👎🏻
Kjøpte et par sko for en måneds tid…
Kjøpte et par sko for en måneds tid siden. De er nå blitt helt utslitt under sålen og dermed blitt hull i dem. Klagde på dette, fikk beskjed om at jeg kunne få noe av kjøpesummen tilbake. Det var jeg ikke interessert i, da jeg ville ha nye sko eller hele summen tilbake. Fikk beskjed om at jeg ikke kunne få nye, men kunne sende dem inn for å kanskje få resten av beløpet. Dette har jeg aldri vært med på i noen annen nettbutikk. Skoene har tydelig en defekt siden de blir utslitt av helt vanlig bruk i løpet av en månde. Men de er tydeligvis ikke interessert i å fikse det.
Jeg har handlet utallige gange hos…
Jeg har handlet utallige gange hos Zolando i flere år og er kjempe fornøyd.: har både kjøpt på faktura og vanlig, aldri hatt noe problem.. Beste nettside for kjøp av klær mm..
Veldig utrivelig kundeservice
Utrolig lite hyggelig servicemedarbeider som kun hang seg opp i sine retningslinjer, uten å forsøke en gang å "høre" på meg. Dette var i chat. Hun avsluttet chaten før jeg var ferdig med å få hjelp. Hvem som har rett eller ikke tenker jeg ikke på, men skulle ønske jeg ble litt hyggeligere behandlet. Første kontakt med kundeservicen deres, veldig skuffa. God kundebehandling er viktig når man arbeider i service. Anbefaler Daria å søke ny jobb.

Dritt nettside
helt greit fram til en dag jeg brått ikke fikk velge noe annen betalingsmåte enn forhåndsbetaling. Noe som gjør ting mer komplisert for meg å kunne betale da jeg ikke stoler på en slik transaksjon. Jeg ønsker i det minste å kunne betale med kort eller en annen måte men det går ikke. Dette er for dårlig å ikke engang kunne betale med noe så enkelt som et visakort.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, pluss at for hver email får du en ny kundebehandler for samme sak, og alle har forskjellige meninger, og noen godtar en ting å den andre skal ha noe annet. Så alt tar mye lengre tid.

Imponert
Handlet her to ganger den siste tiden pga salg. Kjempe fornøyd! Varene kommer kjempe fort, superlett å starte retur på nett og så sende varen. Bestilte en mandag formiddag, fikk hente melding onsdag formiddag. Returnerte en vare og fikk melding dagen etter om at pengene var på konto i løpet av noen dager. Stort pluss for gratis frakt (over 230 kr) og gratis retur, retur innen 100 dager! Imponert! Handler her igjen!
Det hele spiller fint :)
Super god kundeservice!
Styr unna denne nettsiden.
Sender ut defekte varer og ber meg om å sende inn en reklamasjon via nettsiden med bilder som viser klart defekten. Når jeg har gjort det ber de meg om å sende inn varen så vil de kanskje refundere meg pengene. Jeg skriver at jeg har lyst på varen men at de er utsolgt for denne, men en kompensasjon på defekt vare var det ikke snakk om. Fikk bare beskjed om at jeg måtte enten sende inn skoene eller beholde dem til full pris. Dette er noe jeg aldri har opplevd før når jeg har handlet på nett eller i butikk.
Veldig fornøyd!
Handlet på Zalando for første gang og er kjempe fornøyd! Den eneste grunnen til at jeg gir 4 istedenfor 5 stjerner er pga. litt innviklet retur hvor du selv må skrive ut returlapp.