Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werken inmiddels als kantoor al ruim 12 jaar met de Yuki software. Dit bespaart ons enorm veel tijd welke we kunnen besteden aan advisering in plaats van repeterende taken. Daarnaast hebben onze kl... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ervaring met Lucy als onderdeel van Yuki. Software werkt goed en ben best tevreden. Customer service luistert helaas niet naar tips. Het goedkoopste abo laat niet toe betaalstatus te veranderen naar... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik werk nu bijna 5 jaaar met Yuki en vind het een zeer gebruiksvriendelijk programma. Bovendien heb je de mogelijkheid om erg veel geautomatiseerd te laten verwerken wat enorm veel tijd scheelt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yuki is een overzichtelijk boekhoudprogramma. Wij werken er al jaren mee en het werkt fantastisch! Vooral als je het koppelt aan het juiste financiële administratiekantoor (Finnerz) zoals wij doen. Lo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Regnskapsprogramvarefirma

Skrevet av virksomheten

Bij Yuki zijn we ervan overtuigd dat de boekhouding slimmer, eenvoudiger en leuker kan. Daarom werken we met hart en ziel aan de beste oplossingen die dat mogelijk maken. Duidelijke overzichten, efficiënt boekhouden, heldere communicatie, en waardevolle inzichten: de moderne ondernemer en accountant vindt het binnen één online platform.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super gebruiksvriendelijk

Was een redelijke ‘early adapter’. Waar het in het begin best nog wel eens zoeken was, is Yuki inmiddels echt uitstekend doorontwikkeld. Super gebruiksvriendelijk, juist voor en niet financiële expert. Als ondernemer ‘vlieg’ ik door de app. Perfect!

28. januar 2026

Niet gebruiksvriendelijk

Sinds begin van dit jaar gebruiker.. niet tevreden.
Ik werk veel op mijn laptop en moet de hele tijd met schuifbalken werken om alles te lezen. Weergave van gemaakte facturen : dit moet toch echt op 1 scherm te lezen zijn..(kon met wings wel)
Bij aanmaak facturen niet mogelijk om het totaalbedrag incl btw in te vullen ( enkel exl)
En ..Blijkbaar moet niemand nog printen want een printknop? nee hoor eerst pdf maken en dan pas printen ( dus 2 kliks voor iets waar ik vroeger 1 klik voor nodig had) klanten krijgen na plaatsing meteen de geprinte factuur ( veel particulieren en oudere mensen)

Ik kijk om al over te stappen naar iets anders..

19. januar 2026

Dag Tine,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je start met Yuki in 2026 niet verloopt zoals gehoopt. We helpen je graag om de software vlotter werkbaar te maken voor jouw situatie.

Wat betreft de schuifbalken: onze interface is momenteel geoptimaliseerd voor grotere schermen. Op een laptop kan dit inderdaad leiden tot horizontaal scrollen; we geven je feedback door aan ons productteam.

Over de bedragen inclusief btw: goed nieuws, dit is inderdaad gewoon mogelijk! Je hoeft enkel een nieuwe prijslijst aan te maken en het vakje "inclusief btw" aan te vinken. Daarna moet je enkel nog de juiste prijslijst te selecteren bij het opmaken van de factuur. Op deze pagina vind je de stap-voor-stap uitleg: https://support.yuki.be/nl/support/solutions/articles/80001150749-kan-ik-verkoopfacturen-met-bedragen-incl-btw-opmaken-

Wat betreft het printen: we begrijpen dat dit voor jouw klanten (met name de oudere doelgroep) essentieel is. Hoewel we sterk inzetten op digitalisering, bieden we daarom de printoptie nog steeds aan. We nemen je feedback over de extra klik mee; we willen namelijk dat de software voor elke workflow efficiënt blijft werken.

Mocht je nog ergens tegenaan lopen, laat het ons dan weten via een ticket in de software of via onze chatbot op de support-pagina. We kijken graag met je mee hoe we jouw proces weer soepel krijgen.

Lots of bugs

Lots of bugs, not user-friendly and no flexibility for the end customer

Dear Natacha,

We are sorry to hear that you have experienced our software and service as inflexible. We understand your desire for more independence, and we regret that the process has been difficult so far.

The Yuki model is based on a close collaboration between the entrepreneur and the accountant. We consciously maintain this philosophy to ensure the quality of the accounting and the annual accounts.

Although your request aims to deviate from this, it is not a standard procedure and requires a different administrative framework and technical setup. Our Customer Success department is currently investigating if and how we can facilitate your specific way of working. We will contact you as soon as there is more clarity regarding the possibilities.

Kind regards,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

niet geschikt voor ondernemers

Misschien goed voor accountants die alle verrichtingen voor hun klant doen, maar echt onbruikbaar voor ondernemers die zelf inboeken en afpunten. Bovendien veel bugs en integratie issues met Lucy, van dezelfde groep en ook vol met bugs. Support is traag en weinig behulpzaam.
Het kost weinig maar het is ook weinig waard.

15. januar 2026

Dag John,

Bedankt voor je eerlijke feedback.

Het spijt ons te horen dat onze software niet aan je verwachtingen voldoet! Zeker omdat we juist ondernemers willen ontzorgen.

We willen graag weten welke specifieke issues je ervaart bij het inboeken en afpunten, zodat ons productteam dit gericht kan onderzoeken. Je kan hiervoor een ticket aanmaken in Yuki zelf (enkel als je een betalende bundel hebt) of via de chatbot op onze support-pagina vragen om contact op te nemen met het support team. We zorgen er dan voor dat dit bij de juiste specialisten terechtkomt.

We hopen de ervaring alsnog voor je te kunnen verbeteren!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

men passeert verschillende malen langs de kassa

Hun bundels zijn op basis van aantal facturen. In december een small bundel aangeschaft. Begin januari limiet overschreden (limiet is een 5-voud van het gemiddelde de voorbije maanden.

Wat blijkt, facturen die geüpload waren in november worden in rekening gebracht in de bundel van december omdat de boekhouder deze behandelt.

Men rekent met andere woorden dubbel aan, ook voor het verwerken door de boekhouder.

Natuurlijk weigert Yuki om een antwoord te bieden.

15. januar 2026

Dag David,

Bedankt voor je feedback. Onze oprechte excuses voor de vertraging in onze reactie. We krijgen momenteel nog steeds enorm veel vragen binnen rond de Peppol-wetgeving, waardoor we tickets iets minder snel kunnen oppakken dan je van ons gewend bent.

Ons support team heeft je inmiddels kunnen contacteren om de verwarring rond de facturentelling op te helderen. Voor de volledigheid: we rekenen nooit dubbel aan. In Yuki worden facturen meegeteld in de maand waarin ze financieel worden verwerkt (geboekt), ongeacht de datum op de factuur zelf. In jouw geval werden facturen uit november pas in januari verwerkt, waardoor ze in die maand binnen de bundel vielen.

Omdat we begrijpen dat dit bij een opstart verwarrend kan zijn, hebben we de overschrijding als tegemoetkoming gecrediteerd.

Fijn dat we dit vandaag samen hebben kunnen oplossen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Yuki boekhoud software, wat een verschrikking.

Wat een ramp om met de Yuki boekhoud software te werken. Elke keer als je je scherm opent zijn er weer dingen veranderd, verplaatst, onvindbaar, etc. Om een nieuwe factuur template te kunnen maken moet je hogere raketkunde gestudeerd hebben. Moet steeds de boekhouder bellen hoe het nu weer werkt, kost me uren extra en dus hogere kosten. Ik wens niet continue veranderingen, iets wat werkt graag zo laten. Conclusie: verschrikkelijk.

9. januar 2026

Beste Paul,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat de recente wijzigingen in Yuki voor frustraties hebben gezorgd, dat is het tegenovergestelde van wat we willen bereiken.

Onze software is continu in ontwikkeling met als doel de administratie juist efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. We begrijpen echter dat de constante verandering voor onrust kan zorgen.

We nemen jouw opmerkingen over de factuurtemplate en zoektocht naar functies zeer serieus, en zullen deze meenemen als verbeterpunten voor ons productteam.

Vreemd bedrijf

Vreemd bedrijf. Ze claimen dé boekhoudsoftware te zijn, maar het is niet eens mogelijk om een correcte factuur te maken of te boeken als je internationaal zaken doet.

12. desember 2025

Dag Karen,

Bedankt voor je reactie. Het spijt ons dat Yuki momenteel niet volledig aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

Hoewel Yuki diverse internationale scenario's ondersteunt, weten we dat er voor specifieke scenario's soms beperkingen zijn. We horen graag van onze gebruikers welke functionaliteiten zij missen om hun processen verder te optimaliseren.

Omdat we geen openstaand ticket van je konden vinden, nodigen we je uit om je specifieke wensen door te geven via de chatbot op onze supportpagina. Zo kunnen we je feedback delen met ons productteam.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prima onder de kerktoren, problematisch daarbuiten

Ik ben al jaren tevreden gebruiker van Yuki, tot ik onze internationale facturatie volledig in orde wilde zetten. Dan kom je tot de vaststelling dat het in Yuki simpelweg onmogelijk is om een correcte factuur aan te maken wanneer je internationaal zaken doet.
Het systeem kent geen onderscheid tussen facturatieadres en afleveradres, wat nochtans cruciaal is zodra beide in verschillende landen liggen — zeker in e-commerce en bij OSS/Peppol.

Wanneer je dit meldt, krijg je als antwoord dat deze functionaliteit “complex is om aan te passen” en dat “er weinig vraag naar is”, dus dat ze het niet zullen opnemen.
Dat is moeilijk te begrijpen voor een modern boekhoudplatform dat internationaal gebruik ondersteunt.

Misschien moet Yuki zijn slogan herzien naar:
“Het boekhoudplatform voor ondernemers en accountants die graag onder de kerktoren blijven.”

3. desember 2025

Dag Wim

Bedankt voor je eerlijke review en je jarenlange vertrouwen in Yuki.

Je analyse klopt: het verwerken van facturen waarbij factuur- en afleveradres in verschillende fiscale zones liggen (zoals bij specifieke Shopify/API flows), is momenteel niet mogelijk binnen Yuki. We begrijpen dat dit voor jouw bedrijf heel nodig is.

Hoewel we de ambitie hebben om elk type ondernemer te ondersteunen, moeten we in onze ontwikkeling keuzes maken op basis van de breedste impact voor onze gebruikers. Dat betekent helaas dat we deze uitbreiding op dit moment niet op de korte termijn kunnen realiseren.

We nemen je feedback echter serieus mee naar ons productteam om te kijken hoe we dergelijke internationale scenario's in de toekomst beter kunnen faciliteren.

Slechte peppol ervaring

Een vraag gesteld over de mail notificaties bij problemen met peppol. Reeds een paar weken geleden en we krijgen geen antwoord. Begin januari moeten we verplicht live met peppol. Support lijkt zeer zwak

1. november 2025

Dag Johan

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen.

We hebben intern gekeken en zien dat er vanuit support wel feedback is gegeven op je vragen over e-mailinstellingen (DNS-records). Mogelijk is deze communicatie langs elkaar heen gelopen.

Door de drukte rondom de Peppol-wetgeving is onze reactietijd soms langer dan je van ons gewend bent, maar we willen je zeker niet in de kou laten staan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, maak dan zeker even een ticket aan via de chatbot op onze supportpagina. Dan zorgen we dat je vragen tot de juiste specialist komen.

Waardeloos boekhoudprogramma

Waardeloos boekhoudprogramma. Voegt relaties automatisch samen terwijl het verschillende identiteiten zijn, koppelt betalingen waarbij het factuurnummer wordt vermeld aan compleet verkeerde facturen, peppol werkt gewoon helemaal NIET, servicedesk lost niks op. Lang verhaal kort met papier en pen ben je minder lang bezig, hoef je niet alles zelf weer op te lossen en scheelt geld.

Je bent beter af bij snelstart of iets duurder Exact. Maar de tijd die het kost om al het bovenstaande continu op te pakken ik absurd.

NIET AAN BEGINNEN!!

Update:
Nee ik neem niet nogmaals contact op met de belabberde Yuki klantenservice want er wordt toch niks opgelost, heel zonde van mijn tijd. Wij zijn inmiddels overgestapt.

4. august 2025

Beste Menno,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je onze software als negatief hebt ervaren, dat is uiteraard niet wat we willen voor onze gebruikers.

We hebben op dit moment geen support vragen van jou kunnen terugvinden onder de naam waarmee de review is geplaatst. We helpen je echter graag om dit samen op te lossen.

Zou je contact met ons willen opnemen via support@yuki.nl met een korte omschrijving of voorbeeld van de punten die je noemt? Dan zorgen we dat je verder wordt geholpen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Betrouwbaar en efficient

Yuki is een betrouwbaar en efficiënt boekhoudprogramma dat de administratie echt een stuk makkelijker maakt. Zeker een aanrader voor ondernemers en accountantskantoren!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

It is worth the effort to switch

Great onboarding proces and Yuki gives us clear insight on the status of the administration of all our cliënts. Furthermore the automatic processes are very good which makes everything very efficient.

The proces of migration with historical data from other bookkeeping system took more time then expected, however it is worth the effort

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv