Mooie kwaliteit kleding, Snelle verzending met AANDACHT en ZORG. Daarbij is yoga specials goed bereikbaar voor eventueel overleg / afstemming. Een aanrader!
Se hva andre synes
Producten van goede kwaliteit en snelle online levering. Ik ben zelf wat petit en sportkleding kan soms wat lomp staan, maar deze yogakleding "hugged" mijn figuur mooi. Met name het merkje "manduka"... Vis mer
Ottimo servizio, il pacco è arrivato nei tempi previsti. Ho ordinato un tappetino Kurma, arrivato perfetto come foto e indicazioni dal web, inoltre hanno aggiunto un messaggino da parte del team di yo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Yoga Specials vind je online èn in onze winkel de mooiste yogakleding, yogamatten en andere yoga benodigdheden. Welke vorm van yoga je ook doet, of van welke stijl je houdt !! Een yogawinkel voor meer dan yoga alleen. Ook voor Pilates, dans, ontspanning, meditatie en om "gewoon" te dragen. Recycled, organic, fair wear -we hebben het allemaal !! Voor hem èn haar, de meest stylish yogabroeken, de fijnste wraps,, maar bovenal persoonlijke aandacht voor jou.
Kontaktopplysninger
Breestraat 83, 2311 CK, Leiden, Nederland
- +31655193484
- info@yoga-specials.nl
- yoga-specials.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden over het product.
Zeer tevreden over het product.
t.w. de yoga-strip
Snelle levering en ongeschonden ontvangen in een degelijke verpakking met een leuke toegevoegde boodschap en attentie.
Aanrader!!
Helaas werkte de post niet zo mee, maar op al mijn vragen daarover kwam snel antwoord, ik voelde me echt gehoord. En toen het kwam het pakketje, wat echt een kadootje is, mooi ingepakt, kaartje erbij, met aandacht verstuurd.. En dan natuurlijk de heerlijke legging, daar ben ik echt superblij mee (en al diverse complimentjes over ontvangen).. kortom, ik ben heel tevreden!
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel. Eerst online wat besteld en later nog eens langs gegaan bij de winkel in Haarlem. Aardig personeel en alles wordt heel leuk en sfeervol verpakt. Zowel online als in de winkel.
Packed with care and attention
Packed with care and attention. The package was delivered easily and with minimum packaging. Veel dank!
Snelle service
Snelle service. Producten leuk ingepakt met handgeschreven kaartje erbij.
Heel netjes
Heel goeie service van Yoga Specials…
Heel goeie service van Yoga Specials gehad. Ik ben zeer tevreden. Een van mijn bestelde shirt had een gat en Yoga Special medewerkster Nicole heeft toen overleg met mij gepleegd. Ik kon iets anders kiezen. Ze hebben mij als trouwe klant gewonnen.
Mooie kwaliteitsproducten
Mooie kwaliteitsproducten en een snelle levering met een persoonlijke touch. En erg tevreden over mijn aankopen!
Excellent!
Super snelle levering!
's avonds omstreeks 9 uur bestelling gedaan. Kon het de volgende dag al ophalen bij afhaalpunt. Goede kwaliteit en niet duur.
Ik ben blij.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit, 1 x zon giga verkleurd. 0 respons op email. Made in India ..oftewel niet gefixeerd goedkope verf. Heel duur voor goedkope kwaliteit. Ik heb jaren lang in een kleding winkel gewerkt maar hier zou ik mij diep voor schamen voor deze prijzen. Jullie weten het leuk te verpakken :)

Svar fra Yoga Specials
Fijne webshop en mooie kleding van…
Fijne webshop en mooie kleding van lekkere stoffen.
Wordt met aandacht en detail, mooi ingepakt. Yoga Specials maakt het speciaal.
Goede service en mooie kleding
Gewoon goed geregeld
prima service
Duidelijke informatie op de site, gemakkelijk bestellen, met bevestigingsmails en snelle verzending. Ook goed verpakt. Kortom prima.
Levering is snel en prima
Levering is snel en prima, maar er wordt voor een artikel, dat van een aantal seizoenen terug blijkt te zijn. de volle prijs gevraagd. Tja. . .
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.